Mi je trápne v takom veku tu písať, ale síce som ešte nič neprežila, tak všetky tie veci okolo toho že ehmpredohry a iné podobné nie, nech sa ide rovno na vec,.,., ehmehm
@james98 a počul som o teenky rozprávať.
"On mi ju nechce lízať, vraj mu to je nechutné."
"A čo si mu povedala?"
"Aby nebol prekvapený, keď mi zrazu začne byť nechutné fajčiť mu vtáka." .
@james98 prečo by bola? Ak si myslím, že budem uprednostňovať skôr niečo, kde v tom bude ehmehmoné pre oboch, lebo tak po jednom že najprv ty a potom ty mi príde samoľúbe, aj keď viem, že sa to myslí dobre. Ja neviem, nejde mi to dokopy že tak, síce je to v modernej dobe zaužívaná forma, ale zasa, ja som staromódna (a neviem ako to mohlo byť predtým a nechcem vedieť)
@spactatus ak to je spontánne, tak to vôbec nevyznie tak ako vravíš - "Najprv ja potom ty"... ak to je v rámci vášne tak to je prirodzené... Keď je tak ako má byť, tak sa to páči obom - o tom to je, precítiť to čo cíti ten druhý... Ono to nieje na žiadnu škodu, ba práve naopak...
@qwedsayxc je to téma o sexe v kategórii sex. otázka je síce obohratá a zbytočná, ale čo už. formulácia je prijeblá ako sa na samtorda sluší a patrí, a už len kvôli nej som sa to chystal zmazať, ale keď vidím ten tvoj koment, tak som sa rozhodol že just nie. pekný večer prajem.
hrozne som sa nasmiala na tom tvojom prispevku kedze moje rozhovory s blizkymi ludmi vyzeraju tiez nejak takto..v podnapitom stave .. (lize picu)..ale na socialnej sieti...hmmmm
a hej mam to rada, mozno to niektori neradi robia ked neni hned po sprche, ale skor si myslim ze chlapi su neni vyberavi
nie nemam to rada je to pre mna nuda (alebo sa este nenasiel taky ktory by to vedel) a tak isto nemam rada ani "prstovanie" a podobne vecicky mozno som zvlastna ale najradsej mam ked sa robim sama na klitaku a chlap sa na mna len pozera nanajvys bozkava a mazna sa so mnou to je uplny raj (preto si to robim sama lebo takisto sa este nenasiel chlap ktory by presne vedel kde je, aj pre mna bolo tazke ho najst-zo zaciatku) a ked sa najde taky chlap ktory to bude vediet, tak to bude ten pravy
Chlap neciti to co zena ked ju lize...tak logicky ze jej len malo pravdepodobne urobi orgazmus...a teraz pride zranene muzske ego ze muz nieco NEVIE. Cakam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
"On mi ju nechce lízať, vraj mu to je nechutné."
"A čo si mu povedala?"
"Aby nebol prekvapený, keď mi zrazu začne byť nechutné fajčiť mu vtáka." .
" smiley:
inak orientovanych chlapov vynechajme
pomáhať si predsa musíme
a hej mam to rada, mozno to niektori neradi robia ked neni hned po sprche, ale skor si myslim ze chlapi su neni vyberavi