Prvý sex si asi všetci budeme pamätať do konca života...Aký bol ten váš? Ako ste prežili svoj prvý sex? Kde? Kedy? S kým? Koľko ste mali rokov? Ako to celé prebiehalo? Ľutovali ste to niekedy?
mala som 15 a chodila som s ním 1,5 roka,stalo sa to u mna na byte,ked rodicia neboli doma,bolo to spontánne a vôbec sme nerátali,ze sa nieco také stane.Nato,ze som aj ja bola jeho prvá,bol menej ostýchavý ako ja.Ked som si uvedomila čo sa stalo,bola som trochu mimo,ale potom to preslo.Po častejšom opakovaní,sme sa obaja postupne zlepsovali a aj ostych oopadol.Nie som síce romantik ale som rada,ze som sa prvýkrat nevyspala z niekym koho som nepoznala,podla mna je ten prvý sex dost dôlezitý pre cloveka a mal by nan pekne spomínat,a mne sa to nastasie stalo...
mam 17 a moj priatel ma 22..chodim s nim 2 mesiace a on by uz rad chcel mat so mnou sex ale neveim ci som na to pripravena..tiez sa bojim ze sa mu to somnou nebude pacit a ze nebudme vediet co mam robit ako ho uspokojit..a podla vas nie su 2 mesiace este skoro na sex?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
-bolestivy
-tazko,ale s laskou
-u neho doma na posteli
-14.7.2006
-s priatelom
-ja 17,on 23
-islo to tazko a bol z toho krvak
-nieee a nikdy nebudem.
ps:teraz je ten sex uzasny a tie orgazmy za sebou,hhhmmm,mnam :o)
bolo tym alkoholom?