Takze tema ktora sa tyka predovsetkym uchylov a kedze kazdy sme svojim sposobom uchylni tak sa priznajte ake mate uchylky kde, co, ako pchate?lizete alebo?
mimochodom,existuju rozne prirucky pre uchylakov. vacsinou su to prave tie knihy, ktore diagnostikuju odchylku od normalu. kup si knizku, toto nie je pokec.
To by som si musel kúpiť tú knižku aby som mohol napísať aké úchilky robím, lebo ja to za úchilky nepovažujem, každý má hranice niekde inde, niekto ich má posunuté, niekto ich nemá skoro nikde. Sú aj nežné úchilky?
Vy ste všetci trapní, tými diskusnými príspevkami Načo ste sa sem pchali, ked´ sa tu dohadujete o tom či veríte v boha,alebo či je toto pokec alebo nie je pokec?! Hanbíte sa?! (Mimochodom, @schizofrenik -ov vtip ma fakt prebral,keďže som pred niekoľkými desiatkami minút prišiel domov z práce )
Takže moje úchylky, sú celkom normálne (ako ktoré) no nájdu sa určite aj také, pri ktorých by ma nebolo ťažké zaradiť niekam s nálepkou "blázon".
Napríklad: Občas si ani neuvedomujem ako často si umývam ruky, niekedy aj po každej inej činnosti, dokonca aj vtedy, ked´ sa vrátim z chodby, čo som si bol len vypiť kávu pri cigaretke, jednoducho zavriem za sebou dvere od bytu a musím si ísť umyť ruky.Alebo ked´ vešiam opratú bielizeň, idem do pivnice po kompóty a iné zaváraniny, idem len dole do vchodu po poštu, po tom čo si nahádžem potrebné knihy do tašky na následujúci deň, musím si umyť ruky po tom, čo doumývam riad, ked´ sa najem...v podstate si ruky umyjem každý krát, vždy ked´ som pri umývadle
No sú tu i d´alšie úchylky. Milujem ovoniavanie ľudí, teda ich parfémov, ale samozrejme len ked´ cítim že pekne voňajú...a zvlášť ženy a mužov s neuveriteľným sexuálnym vyžarovaním-také sexuálne,fyzicky vypracované, či prírodou vymodelované mašiny Mojou najväčšou úchylkou je bozkávanie a dotýkanie sa Vydržal by som sa bozkávať, objímať a dotýkať sa takmer kohokoľvek celý deň...a hlavne dráždenie...hmmm...
Ach...som taký unavený, že už nevládzem písať d´alej, pokračování příště
Hmmm...hryzkanie do krku,to môžem...a..JASNééé...celkom by som zabudol...neuveriteľne ma vzrušujú vulgárne dievčatá, také pekné čo sa tvária milo, no jedným chmatom sú schopné zlomiť ti ruku,alebo vybiť zuby...také dračice A čo sa chalanov týka, a úchyliek spojenými s nimi, jednoducho...som závislí od fyzického kontaktu s obidvomi pohlaviami...som jednoducho kurva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@6 tak to ano
kúsanie do krku..ale neviem či sa to ráta ako úchylka...
ale tak... neviem co viac
Masochista prosí sadistu: Ublíž mi!!
Sadista: Nie!!!
je rozdiel že kto je pri tom ten masochista a kto sadista jedno bolí a druhe nie
Otázka znela:,,ake mate uchylky(smajlík)" ...atd´.
Takže moje úchylky, sú celkom normálne (ako ktoré) no nájdu sa určite aj také, pri ktorých by ma nebolo ťažké zaradiť niekam s nálepkou "blázon".
Napríklad: Občas si ani neuvedomujem ako často si umývam ruky, niekedy aj po každej inej činnosti, dokonca aj vtedy, ked´ sa vrátim z chodby, čo som si bol len vypiť kávu pri cigaretke, jednoducho zavriem za sebou dvere od bytu a musím si ísť umyť ruky.Alebo ked´ vešiam opratú bielizeň, idem do pivnice po kompóty a iné zaváraniny, idem len dole do vchodu po poštu, po tom čo si nahádžem potrebné knihy do tašky na následujúci deň, musím si umyť ruky po tom, čo doumývam riad, ked´ sa najem...v podstate si ruky umyjem každý krát, vždy ked´ som pri umývadle
No sú tu i d´alšie úchylky. Milujem ovoniavanie ľudí, teda ich parfémov, ale samozrejme len ked´ cítim že pekne voňajú...a zvlášť ženy a mužov s neuveriteľným sexuálnym vyžarovaním-také sexuálne,fyzicky vypracované, či prírodou vymodelované mašiny Mojou najväčšou úchylkou je bozkávanie a dotýkanie sa Vydržal by som sa bozkávať, objímať a dotýkať sa takmer kohokoľvek celý deň...a hlavne dráždenie...hmmm...
Ach...som taký unavený, že už nevládzem písať d´alej, pokračování příště
Inak všimol som si @stmortiis , že úchylné témy zakladáš periodycky zhruba raz za 28 dní medzitím píšeš celkom slušne
@spacecowboy fakt asi dam temu ze je toto pokec neni toto pokec?
@andrejkaza ja uz radsej nereagujem lebo zbytocne slova
Moja uchylka???hryzkanie krku(mimochodom presne tak ako to tu par ludkov spomenulo) a byt troska tvrdsi na mna
Hmmm...hryzkanie do krku,to môžem...a..JASNééé...celkom by som zabudol...neuveriteľne ma vzrušujú vulgárne dievčatá, také pekné čo sa tvária milo, no jedným chmatom sú schopné zlomiť ti ruku,alebo vybiť zuby...také dračice A čo sa chalanov týka, a úchyliek spojenými s nimi, jednoducho...som závislí od fyzického kontaktu s obidvomi pohlaviami...som jednoducho kurva
To je moja asi najnajnajväčšia úchylnosť...
Ale myslím si, že to sa páči všetkým chlapom, čiže nejaké zvláštne úchylky nemám.