tak chalan by mal byt obleceny tak..aby mu to pasovalo...a hlavne nech sa v tom on najlepsie citi..vtedy to aj dobre vyzera si myslim..no si neviem predstavit nejakeho metalistu obleceneho za diskaca ...to je este horsie ako keby ostal obleceny vo svojom.....no a mne osobne sa pacia chalani obleceny uplne obycajne..v sportovom.a ziadne obtahnute veci ..bleee
Mne sa tiež vôbec nepáči hip-hopový štýl, tie gate, čo nosia - hrôza ... Proste takých si ani bližšie nevšímam...
a nepriťahujú ma ani superoháknutí týpkovia... Poznáte to, vždy perfektný účes, úzke rifle a ... ťažko sa to charakterizuje Pri takom by som vyzerala ako chuderka z koša
Nenávidím hiphoperský štýl, ani metalisti mi zrovna neprídu nejak sexi... Milujem mužov v oblekoch. Fakt nádhera. A potom štýl košielky, pletené vesty... romantika...
Ach jaj a zase... ono dolezite je ako sa citis ty Poviem to takto je sexy ak je holka nahodena vo francuzkom pradielku ale tiez je sexy ak je holka v obycajnom pyzame hlavne nech je sama sebou. Ked sa citi dobre v tricku, sortkach a teniskach tak pohode.
no proste kde sa mi srdce rozbúcha úplne stratím reč..teraz je to blondáčik s modrími očami.. proste tieto sladké typy neznášam ale tento chalan je vínimka..
a vo vseobecnosti poviem co sa mi nepáči:ryšavy okuliarnatý pehavý slušak
to je jedno,ak neni daky zanedbany a rozumovo je normalny,teda aj prijemny clovek atk sa nepozeram na to ci ma oblek aleb tenisky(a ked hej tak radsej tenisky)
na babach milujem uniformi disappointed:to je z hentai .......a na chalanoch mi je to v podstate jedno len ziadne hopove gate a moc bielych veci,neznasam to
metalisti a chlapi v oblekoch su sexy naopak chalani s obtiahnutymi trickami vyzeraju ako homosexuali..a ked ma chlap ruzove tricko, tak je to fakt hroza
Neznášam hip-hop štýl, oblečenie o dve čísla väčšie, tenisky ako kopytá a tie rovné šilty...nič pre mňa, emáci a metláci mi tiež nič nehovoria..Najviac sa mi páči športovo-elegantný štýl a hlavne nech je chalan upravený..vtedy je to sexi
jaaj...metalisti and punkeri su zlati...a este zboznujem chalanov ktori maju dlhe kucerave vlasy....ako vacsina skejterov...a este sketeri sa mi logicky paciaa.. .a neznasam hip-hop style...omg nohavice po zem, tricko take obrovske ze s tym podlahu mozem umyvat nechutny rovny silt a topanky sirsie jak sanky...tak to fakt neee
hip jp style je hrozny,vazne hrozny... nechapem ako si niekto moze nieco take na seba dat.mne sa skor pacia na chalanoch obtiahnute veci,ale nie uplne...a ruzove tricka...ale zasnie vsetkym to pristane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
normalka lezerny sportovy, sportovo elegantne a tak..
a nepriťahujú ma ani superoháknutí týpkovia... Poznáte to, vždy perfektný účes, úzke rifle a ... ťažko sa to charakterizuje Pri takom by som vyzerala ako chuderka z koša
a na obidvoch pohlaviach preferujem skor sportovo elegantny styl....
a vo vseobecnosti poviem co sa mi nepáči:ryšavy okuliarnatý pehavý slušak
ak som niekoho urazila tak sorry
Ale inak sa mi páčia chalani, ktorým oblečenie sedí a nemá ho o 3 čísla väčšie
ale- keď má chalan niečo do seba, je jedno, čo má na sebe
V jednoduchosti je krása ..obyčajné tričko, obyčajné nohavice a nejaké kecky na nohy..nikdy neviem odolať košeliam