@sws333 Bohužiaľ, dnes to tak je, najmä v rodinách kde sú rodičia veriaci, a jeho rodičia sú. A tu sa potvrdzuje že viera robí z blbých ľudí ešte blbších
@cannabisindica Ale veď do 26 tuším nemôžu ťa vyhodiť z domu, minimálne nie ebz toho aby si ich nemohol zažalovať s tým, že budú ti platiť nejakú sumu ako výživné za to, že sa o teba už nestarajú.
@chanteuse nepáči a neznesiem pri sebe je dosť velký rozdiel.. neznesiem z dôvodu nejakej osobnej skúsenosti ktorá všeobecne platná nieje a iného človeka kvôli tomu viacmenej odsúdiť
na duši ma to neškrie ale od človeka orientovaného na rovnaké pohlavie by som takú obmedzenosť nečakal tak mi to prišlo dosť úsmevné
áno aj nie, proti normálnym homosexuálom nemám nič, nech si robia čo chcú pre mna za mna.. ale ak už idú do extrémov a tvária sa, že sú normálna rodina, že si chcú adoptovať deti, tak v tom prípade asi som
@barky poznáš ma tak jak ja teba
a nechápem čo ťa to tak zaujíma ? aj keby celý svet neznášal dredy a tebe sa páčia tak ich mať budeš,tak isto ako aj mne je jedno či ma bude celý svet neznášať,že si budem žiť po svojom.. určite ma trápia konverzácie na internete alebo cudzí ludia,ktorým sa nepáči (a to ani nie konkrétne) život "ludí ako ja"....
@mariguittka Tak to si potom dosť hlúpa, prečo by aj oni nemohli mať rodinu? Za to že sú inak orientovaný? Oni za to nemôžu, sú takí od prírody a mali by mať právo mať rodinu, bez ohľadu na to akí sú! @sws333 No vidíš, ale nejde ich žalovať, býval u kámošky, jej mama to chápala... Teraz už bývajú spolu, no jeho mama je stále nešťastná že je jej syn gay a jeho otec taktiež.
ja mám homošov rada, mám aj veľa dobrých kamarátov gayov, lesbičku nie ale bisexuálky poznám tiež. ale asi homofób som, lebo sa neviem prekusnúť cez názor, že by mali homo páry vychovávať deti. a ani cez tie detské rozprávky typu dvaja princovia, alebo že by nemali byť detské knižky rozdelené na dievčenské a chlapčenské. ja si neviem predstaviť, že by som môjmu dieťaťu raz do ruky takú knihu dala a že by malo už v takom útlom veku rozmýšľať o tom, či náhodou nie je na rovnaké pohlavie alebo čo.
tak nezaškrtnem nič, tu už si každý názor spraví aj sám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
na duši ma to neškrie ale od človeka orientovaného na rovnaké pohlavie by som takú obmedzenosť nečakal tak mi to prišlo dosť úsmevné
ale vlastne nemám rada všetkých ludí,tkže rasista na dredy nebudem..
a nechápem čo ťa to tak zaujíma ? aj keby celý svet neznášal dredy a tebe sa páčia tak ich mať budeš,tak isto ako aj mne je jedno či ma bude celý svet neznášať,že si budem žiť po svojom.. určite ma trápia konverzácie na internete alebo cudzí ludia,ktorým sa nepáči (a to ani nie konkrétne) život "ludí ako ja"....
tak nezaškrtnem nič, tu už si každý názor spraví aj sám.