ja som celkom spokojna so svojim menom, len by som ho trochu poupravila z Natália na Natalie ...alebo by som brala, keby sa volaam Maybe, ale to uz nechavam pre moju dceru ...a ak budem mat raz syna, bude sa volat Irtiš, co je pre mna uuuplne najkrajsie meno na svete! ...
najskvor nie a teraz celkm aj hej ked som bola tak o skoro meter mensia tak som chcela byt Petríček , ked tak o 10cm mensia tak Diana a teraz som spokojná s Laurikou PP
David--tak sa volam a tak sa mi to aj paci.. ..taktiez sa mi paci a mozno raz aj syna takto pomenujeme - Benjamin, Tobiaš a potom take frekventovanejsie ako je Peter
a z dievcenskych Sofia, Alexandra (saša), Nina a potom mnoho beznych slovenskych
Dosť sa mi páči mená ako John,James, Alexander(a)...také skôr anglické mená...a kebyže som chlapec,tak sa asi chcem volať William-strašne sa to meno páči ....a moje meno??...hmm..nuž,nie je podstatné
Vzdy som sa tuzila volat Juliana. neskor som sa dozvedela, ze rodicia mi chceli dat také meno, leže ked mi ho už už chceli dať zapísať, tak dedko povedal, že tak sa volala jedna krava bodaj by ho!!!
už som to tu písala.. som Annamária...reagujem na Maja zvyčajne... no tak zvykla som si... sú podstatne horšie mená... a páčia sa mi mená ako: Damiána, Asil, Amber, Abeer, Yasmin... hrozne veľa mien sa mi páči zo slovenských chlapčenské Tomáš... úplne fajné meno
Ja sa volám Nora a nie som ani spokojná ani nespokojná Reagujem na Norinka,Norča,Nori, sestra moja ,dcéra moja milovaná, a podobne Je to trošku kruté keď mi niekto povie ,že Nora ,to mi znie tak tvrdo a myslím si,že povesť môjmu menu trošku kazí Nora M. z Pereša ale nevadí a vždy sa tak pousmejem keď dopĺňam svoje meno do tajničky ... škoda len ,že pod otázkou diera v zemi ...
Vacsinou kazdy hovori, ze meno Lenka je fajn. Mne je to vlastne jedno, dopadla som ešte celkom slušne. Ale aj tak si všade vypisujem meno Gracia Deborah MayFair
ja som vždy chcela byť Karolína lebo sa mi to páči v angličtine že Charlotte ale keby som mala byť chlapec tak asi David sú to krásne mená a keď budem mať deti tak sa tak budú volať
mne sa moje meno nikdy nepacilo ,a chcela by som sa volat Laura no vlastne ,ked sa tak nad tym zamyslim ,zenske meno sa mi nepaci ziadne tak neviem ,co by som si vybrala
Mne sa moje príliš nepáči, ale tak zvykla som si ...
A mená, ktoré sa mi páčia- ženské asi ani jedno Takže by som chcela byť chlapec a volať sa trebáárs Marek, Tibor, Martin, Tomáš, Dávid, Kristián, Lukáš, Vladimír.. väčšina mužských mien sa mi moc páči
z niektorých "páčivých" mien so mcelkom udivená to b ste sa fakt chceli tak volať? DDD to som fakt vadna ked by som svojim detom dala amená Tomáš a Lucia a nie Džesika a Džastin? DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
a momentalne chcem byt ciernovlasy chlap ktory ma 2 metre a 5 cm, cierne vlasy, cervene oci a vola sa Ardian
ale páči sa mi meno Klotilda a Erazmus
Daniel je pecka meno
Ale radšej by som bol Karol.
A keby som bol dievča, tak by som chcel byť Kristína alebo Nataša.
paci sa mi este mena Andrej, Diana a Sofia.
chcela by som sa volať...
hlavne by som chcela byť chlap a to by som mohla mať kopu mien
mená, ktoré sa mi páčia...hmm..mnoho ale skôr kvôli ich nositeľom.
naučila som sa byť spokojná s veľa vecami.. je to jednoduchšie.
(A zas som si spomenula, ako som minule zahlásila, že ak budem mať dakedy syna, tak sa bude volať (podotýkam, že ako krstné meno) Amott )
Mne sa páči moje meno.. ale pamätám si, že keď som o pár týždňov menej.. chcel som byť Dominik
Ty máš NAJ NAJ najkrajšie mužské! Odjakživa sa mi páči
a z dievcenskych Sofia, Alexandra (saša), Nina a potom mnoho beznych slovenskych
A nechcem sa volať, ale páči sa mi Sára.
z dievčenských mien sa mi páči Sofia a z chlapčenských Matej
A páčia sa mi mená ako: Kristína, Nikola, Alexandra, Michaela, Michal, Martin, Ján, Nikolas, Alex
Vecsina ludi ma vola Zolo co sa mi paci... ZOLTAAAAAAAAN to je take silne meno
keby som sa vsak teraz narodil a mohol si vybrat meno, chcel by som sa volat
AlucarD
vraždila by som za jessicu, samanthu, paris, a pod. KILL KILL KILL KILL
ešte sa mi páči petronela. lea. soňa.
z mužských juraj, matej, adrián
takze paci: andrej,filip a z babskych táňa adriana
a nie teda sakra ze niesom spokojna zo svojim menom!
chcel by som sa volať...hmm.. možno Peter alebo Martin
A mená, ktoré sa mi páčia- ženské asi ani jedno Takže by som chcela byť chlapec a volať sa trebáárs Marek, Tibor, Martin, Tomáš, Dávid, Kristián, Lukáš, Vladimír.. väčšina mužských mien sa mi moc páči
páči sa mi táňa, z chalanských patrik >> potenciálne mená pre možných potomkov
a také nevzyčajné, ale potomkovi by som ich nedala - Lara, Dária, Damián..