@wishes preto tam nie je lebo na jedej strane mi to je jedno.... ale zasa na druhej by som nechcela niekoho kto prejebal celý národ takže som naklonená k áno ale nie je to totalistická odpoveď
@missewo veru romantika šak som sa na tom nasmiala
@nobile vies preco nas to tak strasne zaujima?...konk. mna....ja by som nechcela chlapa, ktory bol s prepacenim rpedo mnou v kazdej " diere".....cize naozaj 20 a 2 je rozdiel .....a co sa tyka tych akrobacii....nepotrebujem akrobaciu na to, aby ma partner doviedol k orgazmu...a napriek tomu ma dovedie a aj ked nemal 20 zien.....takze enviem, kde ste vsetci vzali to, ze cim viac partneriek, tym vie lepsie uspokojit zenu..? ...len my zeny vieme, ze je to uplne inak
@nobile vsak normalny typek aj vie, co ma robit so svojim nastrojom a ano skusenostami sa stava mozno "majster"...ale kto vravi, ze cim viac zien, tym viac skusenosti a hlavne kvalitnych? .....
ja nemam predsudky, ze ten clovek je menjcenny, ze mal viac zien....len pre mna nie je rovnocenny (pre inych mozno ano, pre mna nie)....
na zaver jednu vetu: "radsej s jednym partnerom vyskusat 100poloh ako so 100partnermi jednu polohu" (ber to obrazne.....ale neico na tom bude, aspon z mojho pohladu).....jasne, niekto sa uspoji s tou jednou polohou...
@40 mne to pride doslova ze ked neoskusam kazdu dieru ci mi do nej pasuje ako si to predstavujem tak tu spravnu ani nenajdem....a s tym rozhodne nesuhlasim
@43 ...Nie je to len o sexe a uprimne, sex bol casto jeden z najlepsich attributov na ktorych sa vztah zaklada u kazdej mojej znamosti... To boli vzdy ine veci, ktore to posrali, ci uz z mojej, alebo jej strany
A ked jednoducho nie je clovek celkovo dlhodobejsie stastny a neskor uz ani spokojny, tak nebude nasilu udrziavat nejaky vztah a to len koli sexu...
je to otázka pre holky, tak nedám svoj názor, ale čo mi hovorila ségra, bo ma dosť zaujal: "Nevadilo by mi, keby bárs pojebal celý hárem just for fuck. Ale príšerne by ma sralo, keby predo mnou čo i len raz šustal z čistej lásky."
Zaujímavé, nie? Chcieť si skrotiť kurevníka, ktorý do stretnutia s ňou nebol zamilovaný =D Alebo panica, no... Divočina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@missewo veru romantika šak som sa na tom nasmiala
Absolutne nic podstatneho to o cloveku nevypoveda...
A kto si mysli opak, zbytocne skatulkuje a rozdava neopodstatnene nalepky
poznám veľa príkladov, čo si pri svojom "konečnom" partnerovi úplne zmenili, a nehovoriac o tom keď si už založili rodinu
to je ako s Las vegas, čo sa stene vo Vegas ostane vo Vegas
A neviem preco ich to tak strasne zaujima
Ako keby to nebolo jedno
...Kazda tuzi po majstrovi v posteli. Akrobatickom artistovi, ktory ju privedie k nespocetnym orgazmom trvajucim cele hodiny hned na prvy kart
...No napriek tomu by mal byt jej prvy
K tomu je potrebne hlavne plno citu a lasky
Nehovorim, ze nie, ale typek musi vediet co ma robit so svojim nastrojom
A len skusenostami sa stane z cloveka majster
A nema kazdy chlap tolko stastia v zivote, ze si najde jednu zensku s ktorou ostane uz na vecne veky a navzajom sa krasne vytrenuju v postelnom umeni
Su aj taky, co maju menej stastia a preto skusaju a chodia od postele k postele, a hladaju tu jednu s ktorou sa oplati byt po vsetkych strankach
Nemyslim si, ze fakt, ze typek mal moznost pobudnut vo vacsom mnozstve "dier", z neho robi menej cennu osobu
To je len predsudok !
To iste plati aj pre zeny...
Je hlupe a necivilizovane oznacit dievca, ktore vystriedalo viacero partnerov za "k*rvu"...
Vobec nou byt nemusi, nemusi byt ani nymfomanka...
Mozno len hlada
A nad tym sa malo ludi pozastavi, niekomu staci prva anca, ci jozko, ktorcyh zbadaju na "obecnej zabave" a uz je ruka v rukave
Niekomu mozno nestaci len tak hocikto
ja nemam predsudky, ze ten clovek je menjcenny, ze mal viac zien....len pre mna nie je rovnocenny (pre inych mozno ano, pre mna nie)....
na zaver jednu vetu: "radsej s jednym partnerom vyskusat 100poloh ako so 100partnermi jednu polohu" (ber to obrazne.....ale neico na tom bude, aspon z mojho pohladu).....jasne, niekto sa uspoji s tou jednou polohou...
Ano urcite kazdy normalny typek vie ulahodit akejkolvek zenskej
Samozrejme su slecny ktore su hotove, sotva pocitia prve 3 cm
No su slecny ktore maju prblem si to uzit aj ked by ich dropovali extazou a kadejakymi afrodiziakmi ...To je zase pripad od pripadu
A kto vravi, ze kazda skusenost je len "one night stand" ?!
Kto vravi, ze tam nie je snaha cloveka poznavat urcitu dobu po vsetkych strankach...
A kto vravi, ze aj pri "one night stand" sa neda zmaknut pol kamasutry ?
A samozrejme mas pravdu, ze urcite je to kvalitne, ked mas niekoho rada, poznate sa dokonale a viete co vam vyhovuje.
O tom ziaden disputat
Ale je smutne sa takto porovnavat a odsudit cloveka, kym si s nim nieco neprezijes, len koli zarezom nad postelou
A ked jednoducho nie je clovek celkovo dlhodobejsie stastny a neskor uz ani spokojny, tak nebude nasilu udrziavat nejaky vztah a to len koli sexu...
To nie je konstruktivne
možno keď budem babka, tak sa na to dedka spýtam a spoločne sa zasmejeme.
pokial by to bolo enormne neprijemne cislo tak ano
Zaujímavé, nie? Chcieť si skrotiť kurevníka, ktorý do stretnutia s ňou nebol zamilovaný =D Alebo panica, no... Divočina