@sianagirl245@2 jemu chýba oveľa viac, ako len sebareflexia- vôbec sa nevie správať, nevie rozlišovať, čo môže napísať a čo by si mal nechať pre seba, neustále sa ľutuje a robí zo seba obeť, nevie sa správať k ženám a miesto toho, aby sa zo svojich neúspechov poučil, hľadá vinníka inde
@sandriously@5 to je síce pravda ale šikana to nie je a nerobí to vedome len si stojí na kábli a hlavne on tým robí zle (najmä) sám sebe a to hlavne posledným čo si spomenula
@sianagirl245@6 nechcem sa do toho veľmi starať, ale rád by som pripomenul, ako tu raz jednej osobe naznačil, že keby sa mu naskytla možnosť, že by ju za jej komentár "možno aj" udrel.
@teal@8 tak toto vedomé asi bolo ak to napísal ale tiež si myslím že by to bolo skôr vyhrážanie ako šikana či?
A popravde dosť pochybujem že by on bol schopný udrieť ženu...to skôr nejaká udrie jeho on nie je ten typ a teda si myslím že opäť ide skôr o to že sa občas nezamyslí nad tým čo napísal a či to nie je cez čiaru
@sianagirl245@10 Šikana, myslím si, to nie je, ale vyhrážať sa niekomu je podľa mňa horšie, ako sa mu vysmievať - čo sa tu na B väčšinou definuje ako šikana.
Nevie rozlišovať, ktoré myšlienky môže zveriť iným a ktoré si nechať pre seba, ale vďaka tomu si každý môže spraviť svoj názor, čo je za človeka.
@sianagirl245 asi ako pise kobra, ze je ten typ, co rozstriela polovicu skoly. aj ked ja si skor myslim, ze je skor ten, ktoremu ked udrie semeno na mozog definitivne tak bude znasilnovat a vrazdit vsetky tie skazene dievcata, co mu nedali.
o 30 rokov to bude mastalir komentovat v novych najvacsich kriminalnych pripadoch slovenska
Nesikanuje ale nemá žiadnu sebareflexiu a sociálne zručnosti .. neviem ako sa správa mimo internetu ale vsak keby mi v meste ako kompliment povie že by som išla do predklonu tak jemu by išla pest pod oko
@olii@16 a keď by som ti povedal, že si pekná a že sa mi páčiš, tak päsť na oko by mi šla tiež? Lebo neviem či to naživo môžem otestovať pri nejakej aj inej babe, akú reakciu očakávať a či ma nenakope.. Jedine viem, že určite bez frajera že by bola.
@olii@20 tak do predklonu niekto myslí, že by si s ňou rád zasexoval, ale to určite nemyslí, že hocikde a na ulici. A aj tak, može napokon chcieť, keď mu nedá, môže si akurát tak mydliť iba doma. Ale ja som to ešte neskúšal, aj keď je to taká poloha najrýchlejšie dostupná, a naživo som nepovedal žiadnej, aby sa prehla, však to viem ozaj by mi vlepila.
@olii@22 ten birdzák, čo sa včera alebo skrátka nedávno pýtal, či nie je škaredý a chcel u Mayben výhodu nie je obťažovanie? To len u mňa stále je, lebo som to ja?!
@olii@24 tak to by asi vyzeral podobný scenár keď by si bola na diskotéke v legínach a nejaký chlap by ti capol po zadku. To by si mu dala zrejme monokel, ale zas nie je každá taká prudká, však som videl aj zažil..
@kerrang@23 ano je. dobry postreh. len z toho nicku som si nevsimol, ze by niekto generoval tak casto komentare s temou sex jak ty. Ale to tu snad negeneruje nikto v takom rozsahu.
@kerrang@27 mozno keby si si zakazdym doma raz-dvakrat vyklepal rezen a az potom siel na birdz, mozno by ti to pomohlo, ked sa teda nevies ovladat... ked s tym mas tak velky problem, ze nevies, co a kedy napisat a kedy je lepsie si len pomysliet a nic nepisat/nehovorit.
@dwarvax@29 no jo, ale s tým rezňom si to ako presne myslel? Ja radšej rúbem polená, momentálne lopatujem doma na svojom pracovnom projekte, čo chcem vytvoriť, tak neoxidujem tu. Ver, že vie to dobre vyšťaviť, až ma chrbát bolí a aj ryľovanie.. Ešte že som mladý, že chrbát sa mi rýchlo zregeneruje, ale plocha to celkom bola.
@olii@28 však sú to len dotyky, keď ťa pohladká po ruke ako by som hladkal psa, mačku a nemá v záujme ťa zjesť ani zbiť, to dúfam prosím ťa u teba neni na volanie polície a trestné oznámenie, alebo?
@kerrang@32 ani pes sa väčšinou nerád dáva hladkať cudzím ľuďom ...neviem prečo ženy prirovnávas k psom a neviem prečo je podľa teba ok chytať cudzích ľudí
@olii@33 a keď ženy osočujú chlapov, že sú kokoti a nadržané svine je to v poriadku. Nevrav, že vy ženy len to dobré hovoríte o mužoch. A zas si to neber, že ženy sú psi, čo si už taká úzkocitná? ?
@kerrang@34 ja neosocujem mužov že sú kokoti, osocujem ženy aj mužov rovnako sa neprimerane správanie ..je úplne jedno či je to muž či žena ked sa nevie správat .nehovorím že ženy sú psy skor sa pýtam prečo porovnávas úplne nezrovnatelne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A popravde dosť pochybujem že by on bol schopný udrieť ženu...to skôr nejaká udrie jeho on nie je ten typ a teda si myslím že opäť ide skôr o to že sa občas nezamyslí nad tým čo napísal a či to nie je cez čiaru
Nevie rozlišovať, ktoré myšlienky môže zveriť iným a ktoré si nechať pre seba, ale vďaka tomu si každý môže spraviť svoj názor, čo je za človeka.
o 30 rokov to bude mastalir komentovat v novych najvacsich kriminalnych pripadoch slovenska