To mne futr frflú ako sa mám obliekať, a že to je otrasné ako sa obliekam. Lenže ja mám svoj stýl a nie som rada keď mi do toho pchajú nos, aj tak nosím čo chcem...
Pozri, ked´ sa v tej,šilťačke,cítiš pohodlne...tak sa vykašli na názory iných...
Ja tiež niekedy nosím šilťačku inokedy zase naušničky s kvietočkami...ňproste nos to na čo máš chuť..!!!tak nemôžeš pokaziť nič.. ved´ to je o tebe a na tebe..
Ja ju nenosim, lebo mi z nej trcia usi ale za to nosim pokryvky hlavy vsetkych moznych typov (klobuky, satky, baranice a do obliekania si kecat nenechaj.. ja tiez chodim jeden den v kapsacoch a druhy v minisukni
...nosit nejaku "zltacku" ci co? OK, len si do toho nikto nenechajte kecat a zopar jedincov bez stipky vkusu skonci ako vacsina tu v Anglicku...obchody preplnene super vecami a oni jak keby vsetci vysli z fabriky na modre tricka...tot vse, este tolko, ze niesom proti vlastnemu stylu, ale dakedy sa ani to neda...E
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mám ale takú, že má len šilt a hlava je holá...vieš akú myslím, že ?
Podla mňa je to sexi keď má baba šiltačku. A veď máš 21 či koľko. To ťa ešte mama kontroluje?
A inak 10 bodou za siltacku ti moja siltovka.xixi cmuk
Pozri, ked´ sa v tej,šilťačke,cítiš pohodlne...tak sa vykašli na názory iných...
Ja tiež niekedy nosím šilťačku inokedy zase naušničky s kvietočkami...ňproste nos to na čo máš chuť..!!!tak nemôžeš pokaziť nič.. ved´ to je o tebe a na tebe..