teším sa! spomínané osoby znesiem, ak sa do mňa nebudú moc srať kúpené mám veci od minulého roka, vtedy som si myslela, že budem potrebovať viac zošitov, na ktoré mi doma len padá prach
aj áno, lebo tu už trpím ponorkovou chorbou a všetci sa konečne dotrepú do BA
ale inak čo sa týka školy ani nie, takto mi to vyhovuje /ako nesťažujem sa, mám ju rada, ale nemusíme to preháňať, pár týždňov školy do roka by stačilo/
nikdy som si nič dopredu do školy nekupovala... s výnimkou prvého stupňa zš, kedy ma vždy nabalila matka.......
Inak, pamätáte si ešte na atramentové perá ?
By ma zaujímalo, či s tým ešte furt tie deti píšu........
doteraz som mala pocit, ze to bude cista katastrofa, ale prichadzam na to, ze to moze byt celkom fajn rok...menej predmetov, viac ludi, kratsi rok, uz len nech mame na dejepise mojho oblubeneho ucitela a bude dobre ak nie, nebudem mat dejepis
@12 inak ale, mne sa s nimi strasne dobre pisalo! chcem take znovuu
kupila som si pero, "vsezosit" a notovy zosit .. to je asi cele co budem potrebovat .. tento rok to fakt nejdem silit proste .. a nejako sa mi tam nechce ale tesim sa na ludi ...
som skorej zvedavy jak to bude vypadat kedze zacinam na VS prvy rok, kupil som si notebook a este asi tasku nejaku cestovnu ale to skorej koli intraku a ne koli skole ale inak minuly rok som sa netesil vobec lebo spoluziakov mam setkych v mojom meste chodili sme normalne von a skola ma nebaviiiiiiiiila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak čo sa týka školy ani nie, takto mi to vyhovuje /ako nesťažujem sa, mám ju rada, ale nemusíme to preháňať, pár týždňov školy do roka by stačilo/
a neteším sa ani moc, takto mi to vyhovuje.. teším sa len na prax
hej tesim, let do neznama proste!
Inak, pamätáte si ešte na atramentové perá ?
By ma zaujímalo, či s tým ešte furt tie deti píšu........
@12 inak ale, mne sa s nimi strasne dobre pisalo! chcem take znovuu
a mám už aj nakúpené! zvýrazňovačky! asi 6 farieb! 8)
a veci do školy nakúpené nemám, to až keď budem vedieť konkrétne, čo potrebujem