Čaute (najmä baby). Chcela by som sa vás opýtať,či ste už skúšali tento antikoncepčný krém. Taktiež ak máte dáke skúsenosti s ním tak sa o ne podeľte. Nakoľko nechcem užívať normálnu antikoncepciu (tabletky) , myslíte,že by to bola vhodná náhrada?? Ďakuje
krem je hnus! musíš si ho tam dať veľa (v tej pribalenej striekačke tvaru valčeka je to asi 1cm priemer a 5-6cm dlžka), pri sexe to ide von, partner má penis celý mastný a biely a od toho krému je ozaj všetko - plachta, paplón, všetko
@veroniqa3210 hej proste zasunieš a o 5 minút ideš na vec.. sú síce trošku drahšie ako ten krém (asi o euro) ale ja som si dávnejšie kúpila krém a použila ho len dva krát
@veroniqa3210 ked dodrzis vsetky pravidla, je to spolahliva antikoncepcia (tak ako pri HAk, kondome, ci inych).....ziadne mydlo hlavne...ty ani partner!....kapsule su asi lepsie, nevytekaju tak.....myslim, ze je to fajn ochrana (aj ked pre mna je pohodlnejsi kondom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neryp donho nechtom ostane ti to tam
vies co tusim 10 ich tam je a stoji to okolo 8-9 eur...ale je to urcite lepsie ako krem
Ale tiež sa pýtam, keď tak čítam túto debatu
Ale tak potom stačia už len tyčinky a ... Je z toho niečo do oka, kua, nevzdelaný som