Ano a páčilo sa mi to ##Ano a nepáčilo sa mi to ##Nie ale chcem to skúsit v budúcnosti##Nie a ani to nechcem skúsit ( lebo som je*nuty/a) xD ##Iné ... v komente
@30 ano, vsetci ti verime aj na tom avatare vobec nevyzeras akoby si cely den sedel za pc
a este by ma zaujimalo tvrdit na zaklade coho si myslis ze zivot nemam za to ze ty si bol no-lifer ked si mal 16, to neznamena ze nim som automaticky aj ja
@razakov nauc sa pisat lebo mna boli aj citat po tebe a predstav si ze sa pozeram na neho kazdy den a na to ze konkretne tebe sa nepaci ti mozem povedat len toto
@hoperpohroma okay, spravme tak, ja ti už nič nenapišem lebo fakt zo 16 ročným dievčatom sa mi nechce hádat a ty mi uz pre boha, allaha, krista , mohammeda, budha NIC NEPIS
@zuzana236 ved kukam ze toto je uz taka epicka kokotnost, ze normalne ohrozeny druh toto >_______>
si konecne zajebal do riti tak musi o tom spravit anketu aby sme vsetci vedeli a aby mohol picovat do kazdeho kto sa vyjadri a mna potom nazve no-liferom -.-
@razakov co z toho dealu budem mat ja? viem ze teba kvalitne serie ked na teba reagujem ale ja nevidim dovod preco by som mala prestat, ked sa tak krasne zhadzujes kazdym tvojim komentarom
určite si nečakal takýto koniec, keď si zakladal toto fórum... ako vidíš nie každá ma rada anál... len dúfam že sa takto nesprávaš aj vonku k dievčatám...
potom ako sa správam vonku k dievčatam ?? šak vačšina s tych co su tu su bud tlste a sproste ze az to boli, alebo arogantne kravy s ktorymi sa vonku aj tak nikto nebavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
tazko sa hadalo co?
Len im daj ...
tu mozno dostanes odpoved aku cakas
a inak sam si kkt a dala som ti -3 hviezdicky
a este by ma zaujimalo tvrdit na zaklade coho si myslis ze zivot nemam za to ze ty si bol no-lifer ked si mal 16, to neznamena ze nim som automaticky aj ja
čo teraz odomňa chceš ??
deal ?
si konecne zajebal do riti tak musi o tom spravit anketu aby sme vsetci vedeli a aby mohol picovat do kazdeho kto sa vyjadri a mna potom nazve no-liferom -.-
a keby nebola tak sa doma urcite obaja do ritky nakladajú
@58
to si mu jak naložil...
@razakov
určite si nečakal takýto koniec, keď si zakladal toto fórum... ako vidíš nie každá ma rada anál... len dúfam že sa takto nesprávaš aj vonku k dievčatám...
potom ako sa správam vonku k dievčatam ?? šak vačšina s tych co su tu su bud tlste a sproste ze az to boli, alebo arogantne kravy s ktorymi sa vonku aj tak nikto nebavi
no očividne ťa jeho koment rozhodil...
pozri vôbec nepoznáš tých ludí a pičuješ za to že vyjadria svoj názor a potom sa divíš že ti nakladajú...