no ja som tu este len asi 3dni a uz sa tu zomna smejete a ked som pital odvas niaku radu,ze jak sa tvarit na fotke tak mi niko neodpovedl k tomu nic rozumne len sa mi píosmievali.ja som si mylsle,ze tu su serioznejsi lud ia a ze mi buddete chceit aj pom
nehádž všetkých do jedného vreca, keď ma porovnávaš s týmito ozembuchmi tu, tak ma urážaš.
ako si si už dokázal všimnúť, väčšina ľudí na svete nieje v poriadku a nedokáže Ti pomôcť a na birdzi to platí dvojnásobne. teraz neviem, či sa robíš byť sprostým a vtipným ako väčšina alebo Ťa naozaj trápi skutočnosť, že sa nevieš tváriť. každý je nejaký a Ty možno niesi fotogenický typ, tak si sem fotku ani nedávaj.
seriózne? a ja sa neviem tváriť vôbec, som nefotogenická tak si tam nevopchám žiadnu fotku ksichtu a bude...
čo vôbec čakáš? že ti tu niekto rozpíše do akého uhlu natiahnuť ústa? ako moc otvoriť oči, do ktorej strany pootočiť hlavu? nájdi seriózny problém, a dostaneš serióznu odpoveď.
camilla prepac,ze som ta pridal k ostatnim ale to bolo po vcerajsiej skusnosti.ja sa ospravedlnijem.chidori ale ja persen toto chcem aby ste mi povedali,ze ako sa mam tvarit taze aj to,ze jak da usta,kde sa pozerat a take
miskoo6 ale ja take nerobim,ze by som si stiahol fotku nekoho ineh
a stale len to iste,ze som fajk.kebyze som toto neni ja tak asi tu nemam fotky,lebo kde bi som vzal tolko fotiek a este mozme slubovat,ze budem tu davat kazdy den nove taaze sa spametajte
sorry, ale je až príliš očividné že si robíš srandu. tolerantnosť je jedna vec, ale to, že si tu chceš vystreliť z ostatných je každému jasné. a keby aj nechceš a máš dajaké postihnutie tak sem radšej nelez.
pretože na birdzi majú problém prežiť normálni ľudia, nie to ešte ty.
@jasnezesnazivec fotky môžu byť kľudne tvoje, ale prečo si tu potrebuješ vymýšľať nejaké bájky o tom, ako sa chodíš každý deň k niekomu fotiť, hoci na každej fotke vidno tvoju zdvihnutú fotiacu ruku, to naozaj neviem..
1. ludia tu si vsimaju pravopis...tam padom debilny pravopis=debilny clovek (prepac)
2. je tu skupinka ludi ktori vsetkych odkuruju a nikdy ti nenapisu nic vazne ale zas pravda je taka ze na taketo diskusie sa ani pravdivo odpovedat neda (prepac)
3. pomalicky sa tu diskusne fora menia na "kto lepsie odkuri ten je vecsi frajer"
4. odkurovat ta budu ked budes zakladat taketo prihluple diskusie len preto aby si na seba upozornil (prepac ale ja som uprimna)
vy ste tu hrozny!!!!!!!!tikalok ved ja poveim lene,aby ma ofotila zdialky a uvidis ze ja sa nefotim.ja som tu dla fotky,lebe som cakak ze mi tu poviete neco normalne k tomu,ale men sa zda ze ja som tu z vas jeden ztych normalnejsich ja sa pitam na jedno a vy mi tu vseci piseete,ze jaka gramatika a z e si robim srandu.toto je pre vas mozno sranda ale premna urcit nie.a nemislite si,ze ma tymto odrodite aby so m tu pridal aj dalsie fotky zajtrra aj neskor.a budem aj stale pisat,ze jak bolo s lenou.ona mi kazala,aby som si u nej nchal tricko aby bolo dobe vydiet aky je pstup.takze ja sa zvyknem nato,ze tak jreagujete a bude mi to jedno
@alroune - gól, asi si chcela povedať "odsudzovať" (od slova "odsúdiť"), lebo to čo si napísala je od slova "odcudziť sa" (čiže emocionálne sa niekomu vzdialiť)
@jasnezesnazivec - čo ti ja viem, založiť fórum s otázkou "ako sa mám tváriť na fotke?" mi nepríde nejak seriózne alebo čo, teda chápem že to myslíš vážne, ale práve preto mi to príde ako... divná otázka.
ale keď tak veľmi naliehaš na odpoveď - najjednoduchšie je tváriť sa normálne, teda neutrálne, teda proste tak ako sa tváriš bežne, nevidím dôvod prečo by mal človek mať na fotky nejaký špeciálne vyhradený výraz (čo je aj to prečo mi to príde ako divná otázka).
a inak hej, kvôli pravopisu (resp. jeho nedostatku) ťa tu budú asi ľudia dosť a radi zdrbávať, proste sme takí, snažíme sa tak veľmi nebyť ako idioti na pokeci že sme (občas až často) idioti svojim vlastným, originálnym spôsobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako si si už dokázal všimnúť, väčšina ľudí na svete nieje v poriadku a nedokáže Ti pomôcť a na birdzi to platí dvojnásobne. teraz neviem, či sa robíš byť sprostým a vtipným ako väčšina alebo Ťa naozaj trápi skutočnosť, že sa nevieš tváriť. každý je nejaký a Ty možno niesi fotogenický typ, tak si sem fotku ani nedávaj.
krásny dník.
a aby si mi rozumel, tak ti to aj preložím: a ti my povec prečo nejveš vuobec gramatyku..
.. inokedy nebývam hnusná, ale toto je moc už aj na mňa..
seriózne? a ja sa neviem tváriť vôbec, som nefotogenická tak si tam nevopchám žiadnu fotku ksichtu a bude...
čo vôbec čakáš? že ti tu niekto rozpíše do akého uhlu natiahnuť ústa? ako moc otvoriť oči, do ktorej strany pootočiť hlavu? nájdi seriózny problém, a dostaneš serióznu odpoveď.
miskoo6 ale ja take nerobim,ze by som si stiahol fotku nekoho ineh
pretože na birdzi majú problém prežiť normálni ľudia, nie to ešte ty.
Tu su schopni v 200 komentoch riesit len gramatiku
2. je tu skupinka ludi ktori vsetkych odkuruju a nikdy ti nenapisu nic vazne ale zas pravda je taka ze na taketo diskusie sa ani pravdivo odpovedat neda (prepac)
3. pomalicky sa tu diskusne fora menia na "kto lepsie odkuri ten je vecsi frajer"
4. odkurovat ta budu ked budes zakladat taketo prihluple diskusie len preto aby si na seba upozornil (prepac ale ja som uprimna)
@jasnezesnazivec - čo ti ja viem, založiť fórum s otázkou "ako sa mám tváriť na fotke?" mi nepríde nejak seriózne alebo čo, teda chápem že to myslíš vážne, ale práve preto mi to príde ako... divná otázka.
ale keď tak veľmi naliehaš na odpoveď - najjednoduchšie je tváriť sa normálne, teda neutrálne, teda proste tak ako sa tváriš bežne, nevidím dôvod prečo by mal človek mať na fotky nejaký špeciálne vyhradený výraz (čo je aj to prečo mi to príde ako divná otázka).
a inak hej, kvôli pravopisu (resp. jeho nedostatku) ťa tu budú asi ľudia dosť a radi zdrbávať, proste sme takí, snažíme sa tak veľmi nebyť ako idioti na pokeci že sme (občas až často) idioti svojim vlastným, originálnym spôsobom