som ja taka divna alebo fakt kazda baba nevie hovorit o nicom inom ako make-up, diskoteky, akeho chalana spoznala, s akym chalanom si vymienala telesne tekutiny na diskoteke, s akym chalanom si pisala na pokeci / booome / icq a pod.... a uplne naj temy su
no akoze.. myslim, ze ja nic z toho nesplnam.. make-up na seba kydnem, ale iba pred tym, ako niekde idem.. zeby som pocas niecoho (ako napr. hodiny) vytiahla make-up, tak to niee.. ja ho ani nemam pri sebe.. ..jedine ruz/lesk .. ako neviem, ale ja ani nemam v svojom okoli take baby.. cize pohoda
to hej take baby...hrozne ako aj pre mna je dost dolezite ako vyzeram ale v zivote by som sa neznizila na taku uroven aby som si vytiahla neaku kozmeticku tasticku v strede hodiny a davat ostatnym najavo ze bez kila make upu nebudem dostatocne sexy...teda aspon tak mi to pripada...a rozoberat s kym pisem na nete...ax...ved to je nieco tak nestabilne a nerealne ze to ani za rec nestoji...no neviem ale podla mojho nazoru nam taketo "slepice" len robia hanbu
neznasam take baby... je to strase trapne... no ja mam len spoluziaka - chalana - ktory na hodine vytiahne make-up a zacne sa malovat... ked to spravil prve 2 razy, zasmiala som sa ale fakt je to trapne.....
no je to trochen skatulkovanie bo nemoses vedet o com sa bavi v sukromi zatoze,rozobera make up a taketo kraviny"" v skole, neznamena, ze ju naozaj nic ine nezaujma .... a o com sa bavis ty?
jako no ta kozmeticka tasticka to je celkom moc ale chalani no taak... moja kamoska co to robi ma chalanov na kazdy prst 5 a nikoho netrapi ci sa maluje cez hodinu abo ne .. ucel svati prostriedky
Tak aj ja si pokecam o chalanoch, make-upe a podobne ale za pipku sa nepokladam...sak nemozno stale rozoberat len temy ako vony a hlad vo svete a k ed ma niekto potrebu prikraslovat sa aj cez hodinu, tak nech sa paci, ked sa neciti trapne...ja by som sa....
Som mala jednu spoluziacku co vzdy pred koncom poslednej hodiny vytiahla ceruzku a puder a upravila sa, sak pojde dom, ne?
niesu vsetky take.. ale poznam zopar aj takych .... fuuuu ten smrad z make-upu ked citim ked okolo mna prejde fuuu to sa neda porovnat.BABY!KRAJSIE UZ NEBUDETE! a ani ziadny make up vam nepomoze ked sa rano zabudite pri frajerovi a on vas nespozna... ksi ksi
no super typycka baba zacala tuto diskusiu, secky len furt po dako kukate, ze co robi, pocuvate o com sa bavia a tak dalej, ale k teme take baby co sa cez hodinu zacni malovat, maju na sebe 3 kila tapety, aby sa ich za bieleho dne nifto nezlakol nesu uplne normalne, ale by ste necerili poznam rovnake co su aj inteligentne
To, ze na seba kydaju omietku pocas hodiny som zazila neraz... ale stalo sa uz, ze by si spoluziacka odlakovavala nechcty? Vies si predstavit ten smrad??? Ked skoncila, kludne sa usmievala... vybrala druhy lak na nechty a zacala si ich lakovat... ...
Niektore nemaju vsetko o.k. v hlavach... resp tam maju len spagat co im usi drzi pokope.
Noooo ako ja si pred koncom vyučka tiež vytiehnem nejaký ten rúž a ceruzku a trochen si na seba dám, ale tak ide o to, že sa tak cítim lepšie...ale tak zase ako to niektoré dievčatá preháňajú...jedno dievča z vedľajšej triedy som ešte bez zrkadla v ruke nevidela...a len čo prídeme so spolužiačkami na WC...uuuuha...lak na vlasy everywhere!!! No niektoré to proste fakt preháňajú...
No tak podľa mňa je to úplne normálne keď sa baba maľuje. Vieš, možno sa chce niekomu páčiť? A čo teba do toho, ved to je ich osobná vec. Nech si každý robí čo sa mu zachce.A ak ťa nebaví ked hovoria s kým si na pokeci píšu, tak čo im to otvorene nepovieš, že teba to nezaujíma?
ano je normalne, ked sa baba namaluje, ale ked pride s tapetou na tvari, ze nevies rozoznat ani crty tvare tak to moc dobre nevyzera. a ked sa na diske spoti tak to vyzera vazne po pici. nebodaj s takou vliest do sprchy to sa mozno aj zlaknes... a ked sa ti oprie o svetle tricko tak je prakticky nepouzitelne ....nenavidim take slepice mam pocit ze normalne baby uz asi vymreli ... naco cakat na babu dve hodiny kym sa pripravy ... sice pekny zovnajsok ale hlava vymleta... Zaujima ju len ci ladi a ci jej nevidno daco co by jej nemalo bleeeeeeee
ja nehovorim, ze vsetky sme take. ja ale chodim na obchodnu akademiu a tam 85% bab splna to o com som sem pisala. a v mojej triede je to asi tak 90%. a tiez nehovorim, ze sa s kamoskami sem-tam neporozpravam o kozmetike alebo o chalanoch, ale rozhodne to nie je 90% vsetkych nasich rozhovorov. ja sa tiez malujem, ale nie kazdy den a aj ked som namalovana, tak sa nemusim bat, ze ked zacne prsat, tak stratim polku tvare. a nehovorim ze tie baby musia byt nutne hlupe, ale vo vacsine pripadov su este aj velmi naivne. a tiez nemam rada tu pretvarku, ked sa tvaria, ze su naj kamaratky a ked jedna z nich odide hned ju zacnu ohovarat.
mno..........ale ty sa pozeras len na par takychto "individui"......tzv barbiny......alebo plastics...setky niesme take........ barbiny.......zdy boli su aj budu........bo zdy sa najde daka taka "pipka"...ale to neznamena.....ze nema dobre srdce........nie setky tie husy.........su husami az do takej miery ako si ich tu vymenovala.........
tak nic v zlom ale toto ta naozaj nemusi trapit lebo hoci je to pritiahnute za vlasy to uznavam nerobie v celku nic zle akurat ti mozno lezu na nervy ale za to sa nekrizuje
Fuu jo barbie dfky takych je rit by si cely vyvazat v bmw minimalne tak v hlave maju prt tak sa aspon upravuju kazdych pet sekund aby aspon niecim mohly ohurit len to ohurenie vzapeti ta tam ked otvoria hubu a povedia ten tupy nazor fuuu az rozum vam zastava.No ale aj pre take tupe osoby slnko svieti tak co uz aspon sa mame nad cim zasmiat.
Mynickisntimportant - Ja tiez take typy nejako extra nemusim a to ze 90% tvojej triedy su take truby je fakt smutne... Ja takych vela nepoznam alebo resp. vidam ich, ale nekamosim sa s nimi, pretoze by som sa pri nich citila ako z ineho vesmira a aj oni pri mne - skratka nebolo by o com. Ale som si ista, ze takych bab nie je zas tak strasne vela a ze sa daju najst aj normalne osobky na pokec ci na haluz...;--p.
No a co sa tyka temy make-up...vlastne proti tym co ho pouzivaju nic nemam pretoze ich takpovediac obdivujem ze sa im to preboha chce lol D. ako kazdy den trikila makeupu - nehrozi u mna :ooooooo). ja si rano rada pospim a chapete ti co si dawaju komplet make-up musia aj trochu skorej vstat a co ja viem :p. Ako tu a tam si dam spiralu a ten lesk - som za prirodzeny vzhlad a myslim ze ak by ma niekto chcel len pre peknu dokonalu tvaricku asi by sa mi to velmi nepacilo...
ja tiez neznasam taketo baby a ich "duchaplne" reci a to som baba akooooo.... to si netreba vsimat ked nemaju v hlave, tak musia mat nieco aspon NA hlave (teda lepsie povedane na ksichte) hehe.....
no v skole akurat balzam na pery aby som neprisla domov s do krvi popraskanymi ako zvycajne Ale je to trochu prehnane akoze, aspon u nas sa to da a vacsinou ani nepocuvam o com sa ini bavia (len v buse, tam je to super )
No akoze o chalanoch a tak sa bavim so svojimi kamoskami, myslim, ze je to normalka, ved aj oni nas rozoberaju tak coby nie my ich... ale bavime sa aj o normalnych veciach akoze... to zachranovanie stromcekov co kikanela spominala zasa nie Ale knihy, skola v pohode. Ked ma nejaka doma problemy co sa casto stava... A niekedy aj o blbostiach, co by chalani nikdy nepovedali, ze sa baby aj o takych nechutnotiach bavia...
hmmmm....v zivote by ma tho nenapadlo ze cez hodinu vytiahnem kozmeticku tasticku ael i ked si poviete ze tho decko co sa do toho miesa ale ja mam thake spoluziacky ze oni vzdy sa uparvuju aspon keby bolo na nich vidiet ze sa nejako upravili ale oni este vypadaju horsie ale ked im tho neavi thak nic proti tomu!!! ale ja osobne kt omu nemam nejaky vztah nejako ma tho netaha! ked sa az prislis niekto namaluje thak mi tho pripada ako keby sa chcela niekomu pacit ale ved ho to len tym odstrasi
Nebudem citat celu diskusiu,ale...pripada mi to tak, ze zakladatelka sa len prisla popysit tym, aka je ona INA, aka je ona super, ze sa nemaluje na hodianach, tak podobne... ..aby ju tu chlapci zrali, ze je jedna z tych mala zien, co chodia po svete.............
Dievca moje zlate...kazdy je nejaky. A poznam len veeeeeelmi malo dievcat,ktore su take, ako si TY napisala...takze...nekecaj hovadiny.
Kvok kvok,musia byt aj take héérecky s takymi sa,myslim,kazdy stretame.Oni si zasa vravia ci baby co stale nemelu o mode,make-upu atd,su normalne..takze to mas za jedn
mila Cheekee. neviem ako si prisla na to, co si tam popisala, ale ved nevadi. je to tvoj osobny nazor. na taketo fora zvyknu ludia pisat svoje nazory a ja som tiez len chcela vyjadrit svoj nazor na taketo baby. nemam pocit, ze kvoli tomu co som tam napisala by ma mali teraz nejaki chalani "zrat". a ja som tam nenapisala ze su take vsetky baby, ale ja takych bab poznam dost vela. ja proste len nechapem taketo typy. tuto diskusiu som zalozila preto aby som zistila aky maju na to nazor ini ludia, lebo niekedy neviem, ci len ja som taka narocna a "fajnova" alebo taketo veci vadia aj inym ludom. mojim cielom vazne nebolo nejakym sposobom sa zviditelnovat na nejakom internetovom fore. ja to vazne ku stastiu alebo k tomu aby ma niekto obdivoval nepotrebujem. ked mas taky pocit, je to tvoj nazor a mas na to pravo, ale posudzovat cloveka podla jedneho prispevku sa mi zda troska pritiahnute za vlasy.
Som uplne za. Aj ja take baby poznam...a najlepsie je, ze sa aj niektore premavaju s takym typickym vyrazom na tvari, ze som viac ako vy. A podobne. Myslia si, ze su zaujimavejsie ako ostatni...
akoze kazdy sme dajaky ... z niekoho hovori zavist a niekto sa nad tym ani nepozastavi ... co sa nad tym seriete pre boha ?!! kukajte kazdy na seba a je nie na ostatnych a este k tomu na take napodobeniny paris hiltonky ktore nestoja za to...
takze, priznam sa, ze ked som sem vtedy pisala, mala som na picu naladu, takze to urobilo dost svoje ...a neposudzovala som ta podla prispevku, len som vyjadrila nazor, co si myslim...ja neviem aka si...
A sorry, ale fakt som mala zlu naladu uz mam dobru ...takze sa idem cil vyjadrit
Noooo: ja take len velmi malo poznam, ale co poznam, tak sa ich stranim...akoze aj ja sa malujem, niekedy viacej, niekedy menej, len jemne make-up a tak(v lete skoro vobec )ale tak no co uz...kazdy sme nejaky a tie pipky si neuvedomuju skutocnost, ze podaktore z nich su pekne aj bez toho(poznam jednu, co sa namalovala jak stetka a vyzerala pritom bez tych gebuzin na xichte dobre).
To je pravda. A najviac ma to vytáča, keď vidím maldých chalanov, keď o kolo nich prejde tento typ. To hrozné slyntanie je horor! Neviem kedy pochopia, že taká ich len využije..tak ako aj oni ju...
no jo...su baby co to prehanaju...mozno su to vsetky tvoje spoluziacky...ale urcite nie vsetky baby na svete...
tiez rada pokecam na tie temy a niekedy sa upravim cez hodinu, ale urcite ovela radcej pokecam o inteligenstnejsich temach...ale zas nie s kazdym si na tie temy viem pokecat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
jako no ta kozmeticka tasticka to je celkom moc ale chalani no taak... moja kamoska co to robi ma chalanov na kazdy prst 5 a nikoho netrapi ci sa maluje cez hodinu abo ne .. ucel svati prostriedky
no inac sranda tato tema...
Len o škole, knihách a zachraňovaní stromčekov?
Som mala jednu spoluziacku co vzdy pred koncom poslednej hodiny vytiahla ceruzku a puder a upravila sa, sak pojde dom, ne?
Co mam ja spoluziacky a kamosky, tak vobec toto nerobia (teda az tak prehnane).
A ak si taka, ze sa ani dako moc nemalujes, nekidas na seba stierku co ked sa postavi pri panelaku tak si ta zmylia lebo budes splivat.
Si na tom potom velmi dobre a budes vypadat o par rokov mladsie. Moja segra sa vobec nemaluje a vypada na 16 a ma uz 21.
Niektore nemaju vsetko o.k. v hlavach... resp tam maju len spagat co im usi drzi pokope.
Inak trochu prehnané,ale súhlasím.
keby to robili stale, dajme tomu v dvatsiatke...to by bol skutocny pruuuser
No a co sa tyka temy make-up...vlastne proti tym co ho pouzivaju nic nemam pretoze ich takpovediac obdivujem ze sa im to preboha chce lol D. ako kazdy den trikila makeupu - nehrozi u mna :ooooooo). ja si rano rada pospim a chapete ti co si dawaju komplet make-up musia aj trochu skorej vstat a co ja viem :p. Ako tu a tam si dam spiralu a ten lesk - som za prirodzeny vzhlad a myslim ze ak by ma niekto chcel len pre peknu dokonalu tvaricku asi by sa mi to velmi nepacilo...
No akoze o chalanoch a tak sa bavim so svojimi kamoskami, myslim, ze je to normalka, ved aj oni nas rozoberaju tak coby nie my ich... ale bavime sa aj o normalnych veciach akoze... to zachranovanie stromcekov co kikanela spominala zasa nie Ale knihy, skola v pohode. Ked ma nejaka doma problemy co sa casto stava... A niekedy aj o blbostiach, co by chalani nikdy nepovedali, ze sa baby aj o takych nechutnotiach bavia...
Dievca moje zlate...kazdy je nejaky. A poznam len veeeeeelmi malo dievcat,ktore su take, ako si TY napisala...takze...nekecaj hovadiny.
peace
ehmm..
takze, priznam sa, ze ked som sem vtedy pisala, mala som na picu naladu, takze to urobilo dost svoje ...a neposudzovala som ta podla prispevku, len som vyjadrila nazor, co si myslim...ja neviem aka si...
A sorry, ale fakt som mala zlu naladu uz mam dobru ...takze sa idem cil vyjadrit
Noooo: ja take len velmi malo poznam, ale co poznam, tak sa ich stranim...akoze aj ja sa malujem, niekedy viacej, niekedy menej, len jemne make-up a tak(v lete skoro vobec )ale tak no co uz...kazdy sme nejaky a tie pipky si neuvedomuju skutocnost, ze podaktore z nich su pekne aj bez toho(poznam jednu, co sa namalovala jak stetka a vyzerala pritom bez tych gebuzin na xichte dobre).
tiez rada pokecam na tie temy a niekedy sa upravim cez hodinu, ale urcite ovela radcej pokecam o inteligenstnejsich temach...ale zas nie s kazdym si na tie temy viem pokecat....
neznasam ak nejaky chalan co sa sprava mozno ovela horsie nadava na babu....
koho ma kamaratka nechat,s kym chodit...
vrie mi krv s takych p*c..sam som si uzil svoje ked som mal cajku a mala take jeble
kamaratky ktore jej radili zbal toho, toho...vrrrrrrrrrrr