Ze sa este niekdo cuduje a caka nieco na cas na tomto portali. Oddelenie ankiet a diskusii uz malo byt, aj tato picovina uz mala davno byt. Proste ignorovat akekolvek tomasove sluby je najlepsie...
ludia pochopte, ze tomas ma toho naozaj vela... dizajn hlavnej stranky, moj birdz, vylepsuje co sa da, pripravuje reklamu pre sponzora, rozmysla nad novymi zatial "tajnymi" projektami ...
ono nejde vsetko naraz, a ide sa podla priorit...
skuste sa donho vzit, mali by sme ho obdivovat, ked jeden jediny clovek vytvoril toto cele, a my mu este nadavame ... jakoze... sa na nas moze vykakat a cele to tu zabalit...
@7 milujem ludi co sa zastavaju druhych jak keby ti ani rozpravat nevedeli. Kto sa ta co pytal? nejde o to ci to je alebo nie, ale ide o to ze ked sa nieco slubi ze to tu bude tak to tu ma byt a nie dristat o tom a potom sa na to vyjebat...
tiez chapem, ze ma asi toho vela, ale ked raz napise, ze ankety a forum bude oddelene zajtra a ani pomaly po tyzdni to nieje, tak tiez mam na to nervy...
keby napisal, ze to bude o rok, tak viem, ze nema cas, bude to o rok a koniec diskusie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inac ujo google.sk: -napis si eroticke poviedky, vyskumy atd. a mas to..
dost jendoduche..
ono nejde vsetko naraz, a ide sa podla priorit...
skuste sa donho vzit, mali by sme ho obdivovat, ked jeden jediny clovek vytvoril toto cele, a my mu este nadavame ... jakoze... sa na nas moze vykakat a cele to tu zabalit...
ale vsetkeho sa dockate
my to všetko chápeme, berieme a sama za seba môžem povedať, že sex ma nezaujíma, takže aj keby to tu nebolo, vôbec by ma to netrápilo
i mne to vadi, ale nenadavam a nekricim na nikoho..
ak to pride tak to pride a ak nie tak nie..
a k teme.. nezaujima ma
keby napisal, ze to bude o rok, tak viem, ze nema cas, bude to o rok a koniec diskusie...
Ale sám robí chybu, že všetko naslubuje, že to hned urobí.
Nemá písať, že to urobí zajtra, pozajtra, radšej nech nedá žiadny termín dokedy to urobí a potom by sa tak ľudia nad tým nerozčulovali.