ahojte vsetci mam taky problem s chalanmi,nevidrzim s chalanom chodit dlhsie ako 2 tyzne!ale teraz som zistila ze velmi lubim jedneho chalana lenze on uz ma inubabu.on ma kedisy velmi chcel ale ja nie.uvedomila som si to neskoro.neviem co mam robit mam po
hm podla mna by si mala kašlat na chalanov a naučit sa pravopis - vydela omg..
ale inak.. ak by si s tym chalanom chodila tak itak by ste sa rozišli do mesiace.. bo ked si chodila s tymi ex tiež si začala chodit s nimi lebo si si myslela och ako ich lubim a pak ta to omrzilo.. podla mna ešte si nedorastla aby si mala seriozny vztah.. a možno sa mylim..
každopadne bolo by hnusne keby si mu skazila vztah čo ma.. je to dost sebecke..
súhlasím s lakinom a huskym,tiez som zazila nieco podobné,dala som sa dokopy s chalanom,bolo nám spolu fajn,ale neverím reciam,ze po dvoch týzdnoch ti povie ze ta miluje,zarazilo ma to a tak som sa s ním rozisla,do troch dní si nasiel inú a vtedy som zistila ako mi chýba,ale on uz mal nový vztah a bolo by odo mna svinské príst za ním a povedat mu ze som zmenila názor.A tak som to nechala tak,aj ked ma to mrzelo.ALE...Mozme si za to sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A to ze si smoliarka to nic... ja mam kamaratku ktora nevydrzi s chalanom ani 2 hodiny.. takze si myslim ze si to len nahovaras
ale inak.. ak by si s tym chalanom chodila tak itak by ste sa rozišli do mesiace.. bo ked si chodila s tymi ex tiež si začala chodit s nimi lebo si si myslela och ako ich lubim a pak ta to omrzilo.. podla mna ešte si nedorastla aby si mala seriozny vztah.. a možno sa mylim..
každopadne bolo by hnusne keby si mu skazila vztah čo ma.. je to dost sebecke..
no ale: mas blond vlasy, modre oci, 180cm...kde je teda problem?
a este k tomu cakaniu:daj tomu cas a hlavne neries, hlavne nie teraz...