Kdesi som počula že z extrémneho zápachu sa dá zomrieť. Napr. keby ste boli dlho zavretí v malej nevetranej miestnosti plnej napr. výkalov, najskôr by vám bolo zle,motala by sa vám hlava a časom by ste mohli upadnúť do bezvedomia a dokonca aj zomrieť. Mys
Ja som čítal článok jak zomrela rodinka po tom čo sa pokúšali zachrániť iPhone z žumpy.. Najprv tam skočila asi žena či kto ju dakto chcel vytiahnuť a ostal tam aj on a potom ešte dakto.. Len nepamätám či zomreli že nevedeli v tom plávať alebo na smrad... alebo možno odpadli od smradu a utopili sa
samozrejme, ked je mala koncentracia kyslika a velka koncentracia dusika.. v malej nevetranej miestnosti by si zomrela aj bez hovna, lebo konzumujes kyslik a to hovno ani ty negenerujete novy.
@janehonda tož hej, zo silného zápachu kyanovodíka by si určite zomrela. alebo silného zápachu butánu. čo sa týka tej žumpy, tam ide o metán, ktorý vo vysokých koncentráciách je jedovatý.
ale nie, nejedná sa o takú smrť, že ťa zabije ten čuchový vnem, zabije ťa proste buď ako povedala pohroma nedostatok kyslíka, alebo fakt že dotyčná zapáchajúca vec je jedovatá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale nie, nejedná sa o takú smrť, že ťa zabije ten čuchový vnem, zabije ťa proste buď ako povedala pohroma nedostatok kyslíka, alebo fakt že dotyčná zapáchajúca vec je jedovatá.
@