Ak tie 2 tety sú v poriadku, tak choroby, poruchy ani nič také absolútne neexistuje a na psychiatriách sú skutoční čarodejníci, kozmonauti a samé historické osobnosti.
@puco90
a zase to čo som písal. Nehádžte všetkých do jedného vreca!... nie každí vyzerá ako tie dve teti. Sú aj slušní ľudia, ktorí existujú aj medzi homosexuálmi.
no ja som to video nevidel, ale promiskutia nie je objektívne lepšia ako zdržanlivosť alebo striedmosť (alebo akákoľvek "normálnosť"). každý má iné preferencie. pokiaľ ľudia neubližujú iným, tak ich nemám prečo odsudzovať.
Ja na tom nevidim nic zle... tak, ako sa najde zneuzivanie v homo rodine, najde sa aj v hetero, netvarme sa, ze pedofilia je len problemom homosexualnej spolocnosti
Navyse, nikto ma nepresvedci zmenit nazor na to, ze lepsie sa postara o deti homopar, ktory deti chce mat a ktory si ich starostlivost vydobije na uradoch (co niekedy trva 2 roky aj viac), ako hetero par, kde otec dieta ani nechcel a ma ho len preto, ze bol prilis sfetovany na to, aby si natiahol kondom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a zase to čo som písal. Nehádžte všetkých do jedného vreca!... nie každí vyzerá ako tie dve teti. Sú aj slušní ľudia, ktorí existujú aj medzi homosexuálmi.
Dosť ma to video pobúrilo
tak isto adoptovaniu detí...
Navyse, nikto ma nepresvedci zmenit nazor na to, ze lepsie sa postara o deti homopar, ktory deti chce mat a ktory si ich starostlivost vydobije na uradoch (co niekedy trva 2 roky aj viac), ako hetero par, kde otec dieta ani nechcel a ma ho len preto, ze bol prilis sfetovany na to, aby si natiahol kondom
@puco90 a ty nechceš zájsť ku psychiatrovi? (vzhľadom ku @3 aneb paranoia too much?)