WooooooooW ja toto musym videt toto cem videt ukaz fotky kazdy den sa odfot lebo o tomtom som nepocul toto fuuu mas to dobre kazdy den ine oci a vlasy fuu aj ja cem
Ono to nie je take napadne, vnimam to len ja (aj ked, niekedy sa ma ludia pytaju, ci som si zehlila/natáčala vlasy, alebo čo som taká bledá a vraj mám žiarivé oči a pod.), ja len, či by za tým nemohol byť nejaký zdravotný problém, alebo čo... s niečím to súvisieť musí... (fáza mesiaca? ročné obdobie? počasie? jedlo? ...)
Toto mam aj ja raz mam tkae oci raz take ale mne to len prebeha zo zelenej do modrej a tak naopak potom siva zelana modra vsetko v kope. a plet tak sito raz taka inokedy taka. Ake je prostredie taka je aj plet si myslim. Ak je vonku - 25 stupnov tak si myslim, ze zasa nebude hneda alebo je to taj to co jes ako sa stravujes to vsetko moze ale nemusi vplivat na teba a tvoju pokosku. Ale sisi urcite nie si
O tejto genetickej poruche som už raz čítal - je to takzvaný chameleóní syndróm - hovorili o jednej francúzkej dievčine ktorá trpela rovnakými príznakmi ako ty. Ale nepoteším ťa- táto choroba je nevyliečitelná - pomáha iba extrémne silná radiácia z kamenia z Jupitera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teda, bud rada