každý mi hovorí že som divná pretože nechodím von s kamarátmi a tak.som taká tichá a v triede som odmietava za to že som najvyššia s triedy a som strašne chudá ale nemám anoreksiu..detská v škole si zo mna robia srandu.a ja nechápem prečo..bola som aj u p
Určite si normálna...Decka z vašej triedy sú ešte v puberte tak im to šibe.. A rada aby ťa tak neodcudzovali.. Skús chodiť vonku s nimi a aj v triede sa pripoj k nieakej diskusii
každý sme iný ako ostatní, len niektorí sa "prispôsobili" tomu, čo ostatní pokladajú za správne a iní si zachovali svoju tvár a preto vyčnievajú..... buď rada, že si iná...
a áno si úplne normálna, dokonca normálnejšia ako oni
tvoja váha naozaj nie je zdravá, ale ak sa ti s ňou nedá nič robiť, mohla by si to využiť napr. na kariéru modelky
@zuzk496 Som skoro na takej istej úrovni ako ty. Až na to, že ma ostatní tak neodmietajú. Som tichá, chudá(tak ako ty).Nepijem, nefajčím, nebehám za chalanmi a nesnažím sa hrať na frajerku. V triede som tichá a s ostatnými sa veľmi nebavím, iba s výnimkou mojich dvoch ozajstných priateliek, ktoré mám rada. Aj iní mi hovoria, že som sa veľmi zmenila, a preto sa so mnou už tak nebavia, ako v minulosti, ale asi je to pubertou. Mne to takto vyhovuje, nepotrebujem robiť to, čo niektorí moji spolužiaci/spolužiačky(pitie, fajčenie....) len aby sa mohli predviesť.
imho, take dievcata su lepsie na srs vztah, o ine stoja vacsinou taky fajny alkobytparty chlapci takze je to lepsie pre teba, taktiez, radsej byt tichy a nebavit sa s falosnymi ludmi ako mat milion "kamaratov" a velku hubu no nie?
@zuzk496 Preboha,máš 14,čo od teba chcú,aby si chodila na každú diskotéku s cigaretou v ruke a aby si sa tam opila? Na také veci máš ešte čas. Na základnej mal každý také problémy. Hlavne sa kvôli ostatným nemeň! Ostaň akou si
Frez má uplnú pravdu .. Ja som na tom podobne .. Mám svoj svet , a robím to čo chcem robiť , to čo sa mi páči robiť a nesnažím sa zapadnúť medzi ostatných a som rada že som nezapadla .. Fyzickou krásou môžeš len ukázať svojú výnimočnosť , a keď raz stretneš človeka podobného tebe , a budete si rozumieť , bude to fajn , a môžeš kašľať na ostatných , je to vec gusta .. Nie preto že si ty čudná , oni sú čudný .. Správajú sa proste ako deti potrebujú sa podieľať so svojími zážitkami , len preto aby zaujali ,niekedy ani nie preto že je to potrebné .. Moje spolužiačky sa radi vychvaľujú s kým sa bozkávali , pili , boli sfajčené ? Koho to zaujíma ? Klebetníkov .. A oni chcú byť zaujímavé , ale nie sú ! Buď rada že si sama sebou a nie si tuctová!
ja som tiez iny a beriem to ako dar, co by som robil keby som bol ako vsetci ostatni bola by to nuda (prvykrat som sa chcel zabit ked som mal 11 rokov)
Existuje jediny okamih kedy lutujem, ze som iny a to je rano ked v buse chodim s jednym dievcatom
ja ti na to poviem:"iba mrtve ryby plavaju s prudom" .....a ty nie si mrtva ryba!...nepojdes s davom len preto, ze by sa to malo....si ina, si vynimocna....a popravde asi si naozaj vyspelejsia ako tvoji rovesnici (sudim z tvojho prispevku).....vaz si to, je to skvele.....ano, si normalna a este k tomu vynimocna
ja som skoro taká istá (no, chudá určite nie som) .... niekedy to nie je najľahšie, tá osamelosť, ale snaž sa urobiť si svoj vlastný svet v ktorom budeš šťastná že si taká aká si
Viem o čom hovoríš, pretože v tvojom veku som mala presne tie isté problémy. Čeliť takýmto veciam určite nie je jednoduché. Veľmi mi však pomohla moja práca (robím sprievodkyňu na jednom hrade) a naučila som sa komunikovať s lud'mi. Samozrejme, tým nechcem povedať, že sa máš každému pchať do kapusty. Vyberaj si ľudí, s ktorými chceš udržiavať kontakty. Či už na základe koníčkov, spoločných záujmov, alebo sympatií. Nenechávaj sa zlákať stádom. Ja som tú chybu urobila mnohokrát. A sprav zo svojej výnimočnosti devízu
ja si nemyslim, ze by si bola az tak nejak vynimocna (ci uz vzhladom alebo povahou). vela ludi je takych a velmi to ani neriesia a su pomerne oblubeni. (v pohode), lebo su spokojni = maju sebavedomie.
a to, ze si ticha rozhodne dobre nie je. v zivote ti nikto nic ponukat nebude a ked nebudu vidiet spolupracu z tvojej strany, lahko ta nechaju tak (ako tu cudnu co sa s nikym nebavi) a posunu sa k inym komunikativnejsim (prijemnejsim) ludom.
cize sa skus viac zapajat do diania v triede a celkovo viac kecat, hoci aj o nicom. temy neskor pridu aj same. rozhodne by som to s vyzorom nespajala.
vies, aj ja som mala taky problem. tu vetu o vyspelosti povedali aj mne. no a co. ak sa niekomu nepaci, nech poda staynost na sud. co je na tom. ale teray tych debilov nechavam a idem na vysnenu strednu, kym oni budu na ucnovkach bez matury. vsetko sa raz vrati. to mi ver.
Ked ty si nenormalna tak ja som nejaka mimozemstanka =D Ale uz sa s tym moc netrapim. Niekedy mam pocit ze mam 2 osobnosti. Jednu tichu a jednu zabavnu. Ale tato veta je velmi vystizna: Il bello della differenza (preklad: Krasa je v rozdiele alebo krasa rozdielu) + pripajam video pri ktorom som to nasla a ktore mi pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a áno si úplne normálna, dokonca normálnejšia ako oni
tvoja váha naozaj nie je zdravá, ale ak sa ti s ňou nedá nič robiť, mohla by si to využiť napr. na kariéru modelky
(ach) ja už sa idem naozaj zabic
kde som TO LEN POČULA?
*SWITCH OFF SARCASM MODE*
Frez má uplnú pravdu .. Ja som na tom podobne .. Mám svoj svet , a robím to čo chcem robiť , to čo sa mi páči robiť a nesnažím sa zapadnúť medzi ostatných a som rada že som nezapadla .. Fyzickou krásou môžeš len ukázať svojú výnimočnosť , a keď raz stretneš človeka podobného tebe , a budete si rozumieť , bude to fajn , a môžeš kašľať na ostatných , je to vec gusta .. Nie preto že si ty čudná , oni sú čudný .. Správajú sa proste ako deti potrebujú sa podieľať so svojími zážitkami , len preto aby zaujali ,niekedy ani nie preto že je to potrebné .. Moje spolužiačky sa radi vychvaľujú s kým sa bozkávali , pili , boli sfajčené ? Koho to zaujíma ? Klebetníkov .. A oni chcú byť zaujímavé , ale nie sú ! Buď rada že si sama sebou a nie si tuctová!
To že ťa neberú tak ako by si chcela určite nieje plne v ich réžií.
Existuje jediny okamih kedy lutujem, ze som iny a to je rano ked v buse chodim s jednym dievcatom
Ale každopádne nie je to nič zlé,ešte nimi trieska puberta a nevedia čo chcú.Buď taká,aká si a nenechaj sa zmeniť.
"Ale ja som zostal sebou,nedal som sa strhnúť dobou,nepredal svoj život."
Citujem pesničku
ja si nemyslim, ze by si bola az tak nejak vynimocna (ci uz vzhladom alebo povahou). vela ludi je takych a velmi to ani neriesia a su pomerne oblubeni. (v pohode), lebo su spokojni = maju sebavedomie.
a to, ze si ticha rozhodne dobre nie je. v zivote ti nikto nic ponukat nebude a ked nebudu vidiet spolupracu z tvojej strany, lahko ta nechaju tak (ako tu cudnu co sa s nikym nebavi) a posunu sa k inym komunikativnejsim (prijemnejsim) ludom.
cize sa skus viac zapajat do diania v triede a celkovo viac kecat, hoci aj o nicom. temy neskor pridu aj same. rozhodne by som to s vyzorom nespajala.