Mám taký... nazvyme to problém, nájsť si niekoho v mojom veku na normálny vzťah. Vždy keď niekoho nájdem ide mu len o to ako ma najrýchlejšie dostať do postele (alebo do kresla, na stoličku...). Niektorí to potom možno ešte 1-2razy vyskúšajú znova a ahoj.
hmm myslim ze mas len smolu v hladani..mam 18rocneho kamosa gaya a nasiel si pratnera a podla toho co sa rozpravame tak su spolu us rok a pol a maju sa radi chodia na prechadzky anehanbia sa za to aky su....normalne aj po meste isli a drzali sa za ruky.... ale maju to trosku inak v posteli ako ostatny....mno proste len musis hladat.....kamrat ho nasiel na iboys ..... drzim palec v hladani
tak tento problem maju aj heteraci.. ze malokto je spolu z lasky.. a za tyzden "vztah" skonci.. asi to bude tym, ze hociako orientovani ludia su stale ludia, aj ked ja som si myslela ze medzi homosexualmi neni tento problem a ze su spolu naozaj z lasky..
ty nehladas kamarata ako ti ten kamos povedal, hladas partnera, ale takeho co by ta mal rad.. (ach) tak vela stastia, snad sa ti to podari aj skorej ako pred 25-kou
začali sme s tym, že si gay to je PROBLEM čislo jedna a či si iny hmmm ste jedna banda riťopichov čo sa snaži byť normalna a začlenena v ramci spoločnosti ...
nieje to homofobne je to môj nazor Homofobiu si vymyslela homosexualna spoločnosť aby mali "zbraň" proti normalne zmyšľajucim ..... je to niečo podobne ako keď niekoho označiš rasistom preto lebo nema rad ciganov (neprispôsobivu časť udajne integrovanu) takže tak xexe
@malapohroma nesudiť nikoho anarchia mi nechyba už v tak dosť rozharanom systeme .....cely svet je založeny na nejakom vlastnom pohľade dokonca aj to podľa čoho si vyberaš kamaratov prve ich posudiš a tak ideš s nimi vonku dajme tomu
a čo bolo na tom druhom homofobne ?
ja zas jeho môžem označiť, že je normalofobny ako somariny ale pod tym "normalo" si predstavime normalneho človeka s hetero orientaciou
nie si vadný, len už vieš, čo chceš a čo nie... ja mám taký istý problém...
a neboj, nájdeš niekoho... poznám páry, čo sú spolu dlho..jeden 3 roky.. jeden 18rokov... len sa netreba tak veľmi snažiť, tým, že tak veľmi chceš, tak ďalšie a ďalšie sklamanie bolí viac a viac
@buffer vieš, ja už som na moju orientáciu počul/čítal toľko vecí, že už vôbec nič z toho čo Ťa napadne, nebude pre mňa nové. Akurát k tým "riťopichom" - poviem Ti, že to je pre mňa úplne posledná vec o ktorú mi ide. Chcem chalana preto aký je - chalan, nemám potrebu u neho okamžite hľadať pomyselnú vagínu
@malapohroma aha takže je normalne byť homosexual a ja, že priroda funguje stale na hetero systeme už dlhe roky davno pred nami ....prepač ale ta homosexualita je vcelku taky modny vystrelok ako sa zvyditelniť
@christopherpd si daj pichať testosteron, zabehni na endokrynologiu ....
A som rad, že si počul toho dosť aspoň vidiš ako to funguje v tom škaredom svete ale čim viac buzerantov na svete tym viav žien pre nas ....vidime sa na najbližšom homopochode za rovnopravnosť či čo to chcete
@buffer tie komentare su take primitivne, ze mi z nich klesa iq. prosim, uz na mna nereaguj, opakujes sa a ja nemam zaujem aby sa mi nieco taketo zobrazovalo v reakciach na mna.
@buffer no, módny výstrelok, určite sú aj takí ktorí sa hrajú na gayov za týmto účelom. Myslím si, že nejeden heterák by mal problém učiť sa keby sedával s takými spolužiačkami ako ja Ja keď sa pozriem na peknú ženu tak jednoducho vidím "iba" peknú ženu, žiadný sex-objekt. To zas ale neznamená že by po mne nejaké nepokukovali A tak to je už od mojích 11-12r. Aj tak nerozumiem prečo heteráci maju nejakú potrebu neustále riešiť správnosť mojej menšiny - veď ako si sám napísal - "ostane viac žien pre vás"
No a homopochod? - myslím si, že by Ti to nezaškodilo. Ten čo bol tento (o pár sekúnd už minulý rok, bol podľa foto+video celkom pekný. Žiadne orgie na ulici ako v usa. Takže by Ti to len pomohlo vidieť že aj gay a lesba sú takí istí ľudia z mäsa a kostí ako Ty. No počkať, si človek, že?
tým už ale dosť odbáčam od toho o čo mi ide v tejto téme...
Pre ostatných - ďakujem, podarilo sa vám dosť mi zlepšiť náladu, aspoň dočasne.
@christopherpd - aj ja si myslim ze asi len v tvojom okoli su taki co hladaju nieco ine ako ty ale urcite sa najdu aj taki ktorym ide o to co tebe dufam ze takeho cim skor najdes, prajem ti to
@christopherpd ono sa to tomu @buffer -ovi pekne píše, určite je to maznáčik ženského pokolenia vo svojim okoli, je to možno taký malý Boh, čo si o sebe myslí, že to má už vyhrané v 18-nástke a všetci naokolo su jebnutí kkoti. Zabudol však na jedno, že on môže splodiť syna, ktorý bude gay.! Čo potom s takým chujom, že plodí gayov a nie herero? No treba ho zabiť, lebo to neni človek ale divá zver, čo nevie udržať svoje chúťky na úzde a plodí gayov. A nám "normálnym" zostane aspoň viac žien.
@christopherpd a ešte jedno, nedávaj sem take fóra, možno to bude tak lepšie, tu na birdzi sa pochopenia nedočkáš a zbytočne si obtierajú o teba soplaví kkoti hubu.
No ti skor dozretejsi to vzdy mali blbe , ale nestretavas tych spravnych... mam kamosov v rozmedzi 15-26 rokov - gayov , a kazdy jeden je normalny, lebo takymi ako popisujes sa velmi ani kamaratit nechcem.
Takze rucim ti za to, ze sancu mas.
A stale plati ze sa s tebou rad stretnem ak stale chces
@ssnehulienka neviem prečo by ťa mali zavrieť ja nemam vo zvyku žalovať nikoho keď sa pobijeme a keďže si dievča tak ta nič no sa uhnem alebo to znesiem sa na teba usmejem a budeš za trapnu
@milos111 je to vec vychovy každy ma dane niečo genetikou a keď to funguje miliony rokov , že X a Y a nie XX tak bude aj ďalej
a zrovna zlatokopky po mne nejdu hoci mam bavoro mne stači jedna, ktoru mam
ak som niekoho vynechal sa ozvite vy ľudomilovi humanisti a zastancovia čohosi " uplne" normalneho
@xdravecx viac ako sa patri ? Europska populacia dlhodobo klesa
na to aby som niekoho urobil šťastnym nepotrebujem byť gay...čiže to nevysvetľuje nič ....a tvoja teoria vyzera ako keby " buď gay a zachraniš Zem pred premnožením"
Každy ich tu obhajuje a suhlasi no ale by som chcel vidieť vas keby vam decko prišlo povedať, že je teple
@XdravecX Nie moj nazor vynie, ze homosexualita vyhynutie nesposobi. A to je proste fakt. Europoidna rasa ide do riti, ale z toho obvynuj ekonomicky system a celkovo nie si schopny nicoho ineho, ako prekrucania vyjadreni inych ludi, pisania bulshitov len na zaklade svojho vnutorneho odporu voci homosexualom. Nicoho ineho.
Teraz obvykle prichadza veta ' mne je jedno co si buzeranti robia ale je to chore' alebo nieco na ten styl. Tak som to napisal za teba
@xdravecx hmmm ani mi to nieje jedno nechcem žiť v svete kde to j "normalne" ...a taktiež nechcem aby moje deti vyrastali v takom svete kde je niečo take normalne a voľne širitelne.
A či na zaklade vnutorneho odporu hmmm skôr na zaklade môjho presvedčenia a nielen môjho
A ak by niekoho napadlo či som už nejakeho prihriateho videl tak ano dosť často ich stretavam ....a hovoriť o normalnosti hmmm s tromi som ohol schranky vo vchode lebo svojim vystrednym spravanim dosť pohoršuju okolie
@buffer No tolko konin som v tej diskusii u teba objavil, ale nebudem stracat cas ich vypisovanim a vyvracanim, lebo kazdy priemerne inteligentny clovek ich rospozna aj sam
Kadopadne doba homosexualom stale viac praje a homosexuali nechcu nic ine , len mat rovnake prava ako vsetci ostatni. Takze prehras. Taki ako si ty prehraju.
@buffer preco mas pocit, ze ja si nepamatam co pisem
na ot ti aisi zase poviem to čo pred chvílou.....
keby is is tak skor cital tu cast, kde porovnavam tvoje spravanie strocha primitivnejsimi prikladmi... mozno by sa ti nahodou rozsvietilo. o co mvlastne pochybujem...
takze nic, kazdopadne vdaka za plnohodnotnu konverzaciu, bodaj by ta.... neviem co, dopln si tma nieoc pekne.
@ssnehulienka primitivnejši priklad prepač, že nejdem s dobou a držim sa niečoho čo tu je veľa veľa rokov .... prečo nepišeš ďalej mam cely ďen voľny až večer do roboty idem sa budem nudiť
@xdravecx diskriminácia ? to už všetko voči čomu su nejake silne opozitne nazory tak využiva na svoju obranu diskrimináciu .... začnem aj ja ....diskriminujete ma vo svojom kľudnom a normalnom živote svojou existenciu a verejnou prezentaciou.
@buffer diskriminacia je diskriminaciou, je to pojem, ktory vyjadruje urcite konanie , ak je niekto diskriminovany a vtrdi, ze je diskriminovany , potom tazko mozno toto tvrdenie chapat ako nejaky obranny mechanizmus
@buffer no jasne to by nebol pravy rasista, keby nemal nieco proti uplne vsetkym
Skus si vyrastat ty v osade bez hajzlov a nieco v zivote dokazat. Cigani su taki aki su, aj mne vacia ale co by som mohol cakat od cloveka ktory vyrasta v takom prostredi ?
Riesenie ciganskej otazky je v rukach politickej moci, ktora nic nerobi.
@xdravecx rasista ? kde tu evokujem rasovu neznašanlivosť .... o ciganoch pišem a ešte aj do zatvorky uvadzam, že TÁ neprispôsobivá a udajne integrovaná časť ... v ČR sa pracuje s novou teoriou, ktora hovori o neznašanlivosti k takto neprispôsobivej skupine "občanov" na zaklade ich spravania a "zvykov" či navykov .... a nehovori o trestnej činnosti ...ale to je o inom
Tí ktorí chceli tak sa integrovali do spoločnosti ...mali na to dosť času a prostriedkov všetci takže nehovorme o nich ako u chudačikoch, ktorí trpia a vlada s tym nič nerobi ....robi až priveľa dotuje ich čo je chyba
vy žiadate tieť zrovnopravnenie ale nemôžeš zrovnopravniť čosi v systeme čo to popiera (sme kresťanska krajina)
@xdravecx na to aby sa z tych sračiek dostali sa do takych integračnych projektov leje veľke množstvo financii ... nevynimaju vystavba bytov NOVYCH, ktore sami zničia a nie o to či su vyvolení alebo nie ... ty si to dokazal bez finančnych dotacii ....do ich "menšiny" sa pumpuje veľa peňazi a oni nemaju zaujem sa zmeniť keď im niekto podava pomocnu ruku
@buffer teraz nemiesaj jablka z hruskami ja hovorim o detoch , ktore o nicom nerozhoduju a vyrastaju z nich kreteni pod vplyvom podmienok v ktorych ziju....
@xdravecx v škole do nich myslim dosť hustia, že sa maju učiť lebo skončia na ulici a v takom 15 roku života už su schopní posudiť, že či sa chcu učiť alebo nie ale neboj oni dobre vedia čo ich čaka aj skôr, že štát ich bude živiť a nepotrebuju školu od 6. ročnika ZŠ som sa stretaval v triede s tym nazorom od nich si boli vedomi toho, že štát ich uživi a oni budu žiť z deti a nie z roboty ..pripadne z užeri kradeži a pod. v 6. ročniku maš tak 12 rokov neboli to prepadnutí spoluobčania čiže nemeškali žiaden rok za ostatnymi
@buffer dieta potrebuje mat na ucenie vytvorene podmienky
Je pravda, ze starsi clovek uz dokaze fungovat aj v bojovejsich podmienkach, ale ked ich doma za 9 rokov nenaucia zodpovednosti, potom je uz velmi tazke zmenit sa.
Ovlea tazsie ako prestat fajcit , alebo schudnut.....
@buffer v decaku som pracoval ako dobrovolnik vo volnom case ... cosi o ich fungovani viem
A v tomto sa mylis. Vacsina deciek z decaku vedie minimalne priemerny zivot. A skoro kazde vediet lepsi, ako cigani v osadach.
Tam je problemom skor vacsia nachylnost k drogam a takym veciam, ked vidu von , problem aklimatizacie.... ale to uz je ina kapitola
Slovensko je na riesenie socialnych problemov celkovo dost nekvalifikovane , odbornikov mame zalostne malo, ale to nic nemeni na faktoch, ktore som pisal predtym....
@buffer diskriminacia bielymi spociva v tom, ze ich deti nedostavaju sancu zit plnohodnotny zivot.... myslel som ze chapes o com rozpravam cely ten cas
@xdravecx ? a čo my s tym preboha o bielych sa vôbec nikto nestara a o nich sa idu dobre potrhať .....ja som to využival len ako priklad na homo spoločnosť
....tak potom by im bieli mali zakazať plodiť deti ale proti tomu sa buria
@buffer ťažko sa mi čítaš... Prečo prosím Ťa miešaš dokopy 2 úplne rozdielne menšiny? Teda, ako Ťa vôbec môže napdnúť dať dokopy homosexualov a rómov? Porozmýšlaj aku blbosť si spravil...
Aké práva žiadajú homosexuáli? - registrované partnerstvo, príp. adopcia detí. Oboje má opodstatnenie, svadba minimálne v možnosti dediť po partnerovi, možnosť rozhodovať za neho/ňu napr. pri ťažkom úraze, štát sa finančne inak pozerá na pár ako na samotných... Nikomu tým ale neublížia, nikoho neobmedzia. Všetko ostane len medzi nimi samími. Ak toto môžeš dať do súvislosti s ľudmi ktorí nechcú pracovať, páchajú kriminalitu a žijú na úkor ostatných??? (na to mimochodom mám clekom dobré riešenie. Nie len pre cigáňov ale pre všetkých nepracujúcich. To si ale zatiaľ nehám pre seba ).
Čo sa mňa týka, rád by som na Slovensku registrované partnerstvá, to si ale ešte budem musieť dlho počkať. Úplne by mi zatiaľ stačila TOLERANCIA. Možnosť normálne žiť bez počúvania "fuj" a aby sa človek nemusel báť, či sa mu niečo niekde nestane. To je u nás stále dosť problém, u mladých ani tak už nie (a to je tu pekne vidieť z viacerých komentov ), skôr tie staršie generácie a tie potom spätne mierne kazia aj tie mladšie. Verím, že keby práve toto bolo o niečo lepšie ako to je teraz, ľahšie by sa mi hľadal ten vyvolený.
@mato29 ja sice absolutne nechapem kto si, o co ti ide, o com tocis, kukol som si nick hluzar, vidim ze je tiez z Trnavy ale v zivote som si s nim nepisal ani nic podobne
@christopherpd len na porovnanie toho, že čosi chcete niekde kde to je nepripustne zatiaľ ...a tym sa vyčleňujete zo spoločnosti ako naši spoluobčania ...
Potom sa ta debata zvrtla ale pekne vidieť kde.
hmm ak to neprezentujete na verejnosti nikto vam nič nevyčita tak isto aj nam chodia do podniku homosexualovia a keď sa začnu vylizovať tak dosť su na to zle odozvi a veru, že od mladych jedna vec čo tu pišu, že im to je jedno a, že ich aj podporuju a druha vec ako su z toho "zhnusení" keď to vidia možno treba skusiť krajinu kde su veľke metropoly a tam je to ľudom jednom.
@xdravecx no, jedného leva by tam mali mať určite to ale povedať nemôžem Pôvodne boli 2, ZOO ich dostala z Česka ako levých dôchodcov aby tu v kľude dožili. To som ale aj tak iba čítal, naživo som ich/ho nevidel, ja sám som tam nebol min 6 rokov.
nie dakujem. taky koskati chuji ak oty ma vedia nezdravo vyviest z miery a nemam chut sa tebou este vobec zaoberat. len ti asi poviem ze.. vela stastia do zivota! budes ho potrebovat...
@ssnehulienka každy je strojcom svojho šťastia a život ma taky aky si zariadi a nezaleži to od nejakeho "šťastia" a tebe prajem veľa prijemnych dni bez rozčuľovania sa v kruhu tvojich kamaratov
pekná debata z hľadania partnera na rómsku problematiku a skončili ste v zoo ale k veci problém bude asi v tom že moc hľadáš skôr si nájde on teba časom. A ďalšie pripájam sa k názoru že ak virastáš medzi potkanmy tak nemáš veľkú šancu na inakši život pokiaľ ti niekto nepomôže a nedá ti šancu.
" že si gay to je PROBLEM čislo jedna (smajlík) a či si iny hmmm ste jedna banda riťopichov čo sa snaži byť normalna a začlenena v ramci spoločnosti " považujem za urážku. keby aj ty nie, mali by sme sa zhodnúť apoň v tom že označiť niekoho za menej normálneho ako iného je trochu divné.
nie si. Neboj, ani zdaleka nie si sam. Len tolko gayov nie, ze sanca je trosku mensia, ale o to su tie vztahy pokornejsie. Lebo vedia, ze druheho nie je lahke najst..
@mm47 Máš pravdu, ale kto to podľa teba je "ktokoľvek iný"? ne-gay? Lebo ten by toto nikdy nenapísal, nemal by k tomu dôvod. Miesto toho tu máš denne tak zo 5 tém s hetero vzťahmi.
@buffer to,čo môžeme označiť za "normálne" a čo za "nenormálne" je v podstate subjektívny názor...ale urážať ľudí,o ktorých vieš hovno len za to,že sú gayovia alebo lezbičky...tuční alebo anorektickí..škaredí alebo pekní....to je trochu hlúpe... Nikdy nevieš,prečo je daný človek taký aký je.A navyše gayovia a lezbičky sú tu už od vzniku ľudstva. A nie je to nič zlé,je to vrodené.
To je to isté ako keď ma niekto uráža,že mám pár kíl navyše. Proste sa mu to nepáči a teraz všetci,čo sú tlstí sú kkti pre neho a tak ich uráža len preto,že by im ublížil.
To je typické u nás ľudí. Mať predsudky a snažiť sa zničiť život tým,ktorí sa nám nepáčia.
Ozaj a keby za mnou prišlo moje dieťa že je homosexuál,tak by som to určite nebrala maximálne v pohode,ale aspoň by som pochopila,že ono za to nemôže a že navyše teraz sa už gayovia a lezbičky nemusia schovávať, tak má šancu nájsť si lásku.
A láska je krásna a je jedno či je medzi mužom a ženou,ženou a ženou alebo mužom a mužom. Ak sa dvaja majú radi...prečo nie.
A to,že nebudú mať deti-no ak je ženský pár tak jedna z nich môže ísť na umelé oplodnenie. A ak mužský-tak si môžu dieťa adoptovať,nanešťastie nie u nás v malej kresťanskej krajine plnej predsudkov,ktoré nám odmalička tlačia do hláv. A my pokyvkáme hlavou pretože ísť mimo davu je ťažké a zlé.
Keď je človek šťastný,tak takí debili ako ty ho určite nesundajú dole.
@christhoperd nie,nie si čudný...počkaj a ono to príde samo určite príde chalan,ktorý ťa bude ľúbiť a nebude chcieť od teba iba sex. Nádej existuje vždy,akurát ju občas musíme hľadať príliš hlboko v našom srdci. Prajem všetko dobré.
@wicki subjektivny istej väčšiny ....vyplivajuci z dlhodobo zauživaneho systemu, ktory tu funguje. A hovoriť o dieťati je zcestne keďže ti tam bude chybať mama alebo otec čo je veľmi podstatna časť rodiny.
A mňa osobne znechucuje keď vidim niečo take keď ide muž a muž za ruky pripadne sa pusinkuju takže ....prečo by to nemohlo byť aj tak homosexualitu skryť a hetero nechať ...ako je to teraz .... väčšinove obyvateľstvo je hetero čiže to aj tak bude ak bude väčšinove homo tak to bude naopak ....ale homo nenaplodi deti a dosť mala šanca, že deti by bolo homo
@xdravecx kktov ako je on je dobré si nevšímať,pretože sú absolútne dezorientovaní a žijú si vo svojej malej imaginárnej bublinke,ktorá automaticky preberá názor,ktorí si raz niekde prečítal.Alebo jednoducho sú neprispôsobiví.
@buffer Ozaj a niekedy ľudia,ktorých každý odsudzuje dokážu viac než tí, ktorých ma každý rád a nikto proti nim nič nemá. Zamysli sa nad tým.
A biť niekoho za to,že je takí,akí je...To je ako keby som ťa zbila lebo sa mi nepáči napríklad tvoj nos a tiež ti poviem,že ma pohoršuje. A ja napríklad gayov a lezbičky z časti obdivujem,pretože priznať sa k tomu= odsudzovanie okolia.
@buffer no možno,že mama a otec sú podstatná časť rodiny... Ale uvedom si,že ľudia sa aj rozvádzajú...a potom otec alebo mama tak či tak chýbajú...väčšinou,keď sa ľudia rozvedú,tak otec na svoje dieťa dosť zanevrie(nehovorím,že každý,hovorím len o postrehoch mojich a ľudí z môjho okolia).Čiže aj tak jeden podstatný člen chýba. A uvedom si,čo píšeš,že väčšia skupina vytláča menšiu. Teraz za to,že je vo svete najviac belochov tak vytlačíme celú negroidnú a mongolidnú rasu,veď tak by to bolo podľa teba najlepšie však?
A aj v hetero pároch je stále šanca,že dieťa môže byť homosexuál. To nie je ako dedičná choroba,musím ťa vyviesť z omylu.
A ešte niečo.Keď by som si mala vybrať,či chcem bývať s heterosexuálnym párom,ktorý by ma bil alebo s homosexuálnym párom,ktorý by ma ľúbil tak radšej si vyberiem ten homosexuálov.
A ešte keď si taký múdry a píšeš,že homo nenaplodí deti,tým pádom šanca,že sa narodí homosexuál je menšia- tak toto ani nemám dosť psychických síl komentovať takto v noci. A áno samozrejme,gayovia sú zlí,ale keď vy chlapi vidíte bozkávať sa dve baby,tak je to samozrejme v pohode a sexi.
@wicki veru rozvadzaju a potom ta vychoca jedneho rodiča zanechava na dieťati nejake svoje znaky ....
to, že belochov je viac to nieje pravda.... skôr ostatne narody nas vytlačaju dosť často pod humanistickym myslenim ...ale to je ina tema
Rozhoduješ sa na zaklade toho ako by sa k tebe spravali ....keby ťa bil homo par a ľubil hetero ..išla by si k hetero
nieje tu rozhodujuci faktor orientacia
nemam rad bozkavajuce sa baby
s tym plodenim išlo o to, že ak by homosexualovia tvorili vačšinu nemal by ich kto zasobovať ďalšimi homosexualmi nejak tak už sa aj ja stracam v tej debate lebo odbehujem hore dole a odznova čitať toľko prispevkov dojdem po 20 a musim "pracovať"
@christopherpd ako tu už bolo XY krát povedané, je to viac-menej bežné. Kedže gayov je o dosť menej ako hetero, tvoje šance na nájdenie niekoho sú proste menšie. Nehovoriac o tom, že v tejto spoločnosti, v ktorej sa priznať že si gay je takmer samovražda (i keď už sa to lepší), sa veľa gay ludí proste bojí/nechce priznať ku svojej orientácii a dlhší vzťah sa proste boja mať (jednodňové vzťahy utaja pred ostatnými omnoho lahšie a vždy to môžu hodiť na alkohol a iné).
a pre @buffer a ostatných. Kto si myslí, že homosexualita je chorá a spol, nech si to nechá pre seba. Alebo ak to nevie v sebe udržať, nech to napíše. Ale nech sa preboha nesnaží presvedčit ostatných o svojej pravde. A to isté aj všetkým, čo začali buffera presviedčať aký je to k*kot len preto, že si to myslí. Holt, každý má svoj názor a všetci dobre vieme kam takýto flame vedie. Do riti!
(nehovoriac o tom, že ste komplet zamorili inak normálny thread )
Keď som robila projekt o HIV, tak som sa dozvedela, že 97% homosexuálov sú promiskuitní, pretože sa hanbia za svoju sexualitu a ide hlavne o to, že naša spoločnosť je obmedzená, hrdá, náboženská. Preto homosexuáli vyhľadávajú nezáväzné známosti na sex, ktoré striedajú často, aby sa o nich nikto nedozvedel.
Myslím, že homosexuáli, ktorí túžia po vážnom vzťahu to majú ťažké viac ako heterosexuáli. Je mi to ľúto.
@milos111 či ako sa voláš, prečo by nemal zakladať takéto diskusie? aby nepadol náhodou negatívny názor? podla mňa rozdiely v názoroch robia diskusiu diskusiou.
a @karci , prečo by si mal ten, čo si myslí, že homosexualita chorá, ten názor nechať pre seba? čo sme? keď sa to niekomu nepáči, nech to povie, to potom budeme naozaj len banda teliatok čo sa im bude páčiť to, čo sa im páčiť MUSÍ aby náhodou niekoho nepohoršili. a teraz je tu nejaká vlna totálnej tolerancie, že sa všetko musí brať ako normálne, aby si niekto o človeku nepomyslel, že je nebodaj "rasista" alebo hnusne "diskriminuje" či je antisemitista, prípadne tu spomínaný homofob.
pozriete, mne homosexualita do istej miery nevadí, ale čo ma vytáča to nepríčetnosti je to, keď sa homosexuál svojou orientáciou "chváli", keď to berú tak samozrejmo, tak načo o tom stále hovoriť? proste taký sú a hotovo. mnohý by si to ani nevšimli a homo-páry by si mohli kludne existovať. takže nechápem to vaše navážanie do @buffer -a, pretože on si ako každý z vás povedal svoj názor, načo ste mu všetci začali pičovať. jeho názor môže byť nesprávny, ale je jeho a on si ho predsa môže povedať.
a ten, kto tam trepal, že hlavnou úlohou človeka na zemi nieje rozmnožovanie, tak nech mi povie, že čo je potom úlohou ľudí od prírody
a k veci, takéto problémy rieši každý. či je gay alebo normálny hetero. niesi žiadny výnimočný prípad a rozhodne sa tak ani necíť.
@malalu k tomu nechaniu si názoru pre seba: 2-6 rokov dozadu som mal problém nejako normálne sám seba prijať. Nikoho o kom by som vedel že je "taký" som osobne nepoznal. Kamarátom som "to" hovoriť nechcel lebo som sa bál že by my opustili (čo sa aj neskôr nakoniec stalo). Takže som si teda hľadal diskusie na nete. Našiel som ich určite vyše 100. Všetky mali podobný začiatok, úplne normálny chalan v mnohom podobný mne ktorý ale mal jednu "chybu" - pozoroval na sebe že niečo je inak. Miesto normálnych odpovedí mu tam všetci písali o tom že je chorý, že ma zlých rodičov, "boh ho nenávidí", niektorí by ho radi zbili a niektorí aj zabili... Keď som stále čítal iba takéto zlé diskusie a skutočne žiadna nebola ani trochu pozitívna, začal som vážne pochybovať či ja na tomto svete mám vôbec byť. Následovala séria pokusov o samovraždu. Jediný dôvod že ešte žijem je, že naposledy som bol našťastie natoľko ožratý, že som mal dosť zvláštne predstavy o smerovaní žil na zápästí a skončil som iba s dobrou jazvou. A to všetko len preto že milujem chalanov a takáto láska je vraj zlá.
U nás asi nie, ale v USA je skutočne veľa samovrážd násťročných gayov a to práve kvôli takýmto gay hate názorom. Toto máš dôvod prečo by si niekto mal VEĽMI DOBRE rozmyslieť čo niekde napíše/povie skôr než tak urobí. Možno práve ten jeho príspevok niekoho zabije.
ale nič to nezmení môj postoj, že ak si človek niečo myslí (tak aspoň v anonymite internetu) nech si povie svoj názor. Ja, napríklad teba, nepoznám a neviem v akom si psychickom rozpoložení a hoci to bude znieť kruto, akoby som sa dozvedela, že si si na základe môjho komentára podrezal žily? A navyše človek, čo má takéto sklony by mal byť na psychiatrií ako každý iný čo sa niekedy pokúsil zabiť a rozhodne, kebyže viem, ako na mňa negatívne pôsobia, ako si ich nazval, "hate" názory, nebudem si ich čítať.
Prepáč, ale mňa ten tvoj životný príbeh nijako nedojal, ja som možno krutá, bezcitná povaha, ale mám na toto celé svoj názor a nezmením ho. Majte sa radi doma, v aute, na chatách, hore-dole, ale neupozorňujte na seba a nerobte sa trpiacimi obeťami, pretože je mnoho iných, ktorý sú na tom oveľa horšie a statočne držia ústa.
Ja mám kamaráta, ktorý je gay a už mal dvoch priateľov a to má teraz len 16 rokov... mal normálne vzťahy, s jedným bol myslím viac než rok a pamätám si ako som raz bola s ním a cez telefón mu vyznával lásku Určite nie si vadný, možno si natrafil len na nesprávnych Držím palce, aby ti najbližší vzťah vyšiel
ja sama neviem čo chcem v podstate sa hľadam ale keby som mala chodiť s babou nerobilo by mi to problem už som nie jeden tajky vzťah mala...s chalanmi je to to isté čo s babami...ked pozriem na babu nepriťahuje ma tak ako chalan ja neviem
ja neviem podla mňa si normálny nie si omyl prirody nebooj a toho kkta si nevšimaj on sam nie je normalny
@tina73 ak sa mi niečo nepači tak to ignorujem pokiaľ sa to nejak nedostane do tej istej sfery kde som aj ja ... ak sa mi niečo nepači= nesuhlasim s tym, nechcem aby to tu bolo tak prečo by som nemal prezentovať (hoci aj sam) svoje nazory PROTI tomu ?
chapem ta, ani mne sa nepaci nic z toho, co si doteraz napisal, nesuhlasim s tvojimi nazormi, ani s formou, akou ich tu prezentujes, a preto myslim, ze tu tvoje prispevky nemaju co robit
@tina73 homosexualita sa ma detabuizovať ....a hlavnou formou ma byť cenzura a (tabuizovanie) nazorov, ktore niesu v sulade s tymi čo povedia homosexualovia ... to by som chcel vidieť toho tepleho čo by mi zakazal prezentovať môj a väčšinovy nazor v tomto smere
@admin kedze nie je problem vymazat v priebehu momentu neskodnu diskusiu na nevinnu temu, nemal by byt problem vymazat ani prispevok @12 a jemu podobne
@tina73 no veď jasne ešte niečo ? alebo nejaky kompliment ? primitiv, homofob, nehumanny primitiv ... ja to mam rad ... viem, že prišiel čas kedy už nemaš čo povedať viac k tomu
ty si vazne myslis, ze ked niekomu nestojis za to, aby ti nadalej venoval svoj cas, je to preto, ze mu dosli argumenty? omyl ... kazdemu normalnemu cloveku je z tych tvojich zvratenych vyplodov zle ... myslim, ze ti to ludia predo mnou uz dostatocne vysvetlili
@tina73 vysvetlili sa nerovna presvedčili a som rad, že nas nenormalnych je viac ako tych normalnych xexe... a btw ak sa s niekym nechcem baviť tak mu nenapišem, že je primitiv
Na zaklade čoho ideš mazať moje prispevky ? neexistuje nič čo by v tomto štate chranilo homosexualitu
si dospely, takze ti netreba hovorit, ze prispevok c. 12 sam o sebe je v rozpore so zakonom a ustavou a argumentovat tu tym, ze mas pravo na slobodu prejavu nie je na mieste
a som nastvana aj sama na seba, lebo som si velakrat povedala, ze sa uz ziadnym kretenom vyprovokovat nenecham a zas je moje predsavzatie v haji
@tina73 akym zakonom ? no vidiš nemaš pevnu vôľu ... kretén-i to na nas pokrikuje stale taka skupinka ťuťkov pred diskov keď ich nechceme pustiť ... som si zvykol, že niekto kriči z davu ale nič viac
@tina73 niesi niesi ale k tym by som sa neradil fakt ... každy z nich tu robil problemy tak zleteli zo schodov alebo vyrazili dvere a zopar sa vynieslo čo dostali k.o. rovno v podniku a teraz sa zgrupuju vonku a kuju plany a keď sa k nim približime tak utekaju ....take sa ti pači ?
No ak by som vedel aky porušujem zakon tak ho neporušujem ale niesom si vedomy .... nemusiš presne čislo ake ma v zbierke stači ho nejak zbežne opisať
nie si si vedomy toho, co vsetko porusujes, nie si si vedomy toho, ze si kreten, tak o com sa tu mame bavit ... ja ti len prajem, aby z tych schodov raz niekto zhodil teba a aby sa nenasiel nikto, kto si bude ochotny tebou spinit ruky, aby ta vyniesol, ked dostanes K.O. ty
ja som vcelku kludas, ale aj vo mne evokujes naramnu chut rozbit ti hubu, tak sa necudujem, ze sa najde par jedincov, v ktorych podobne nutkanie vzbudzujes tiez
@tina73 ... robim vyhadzovača na diske je našou naplňou prace držať tam poriadok a ty čo ho narušaju tak nas v lasku nemaju... nejak nam to žily netrha lebo sme štyria a vyčesať niekoho alebo zosekať teleskopmi v krajnom pripade nieje problem a zas ti, ktori sa tam prišli baviť tak našu pracu oceňuju
@buffer povedz, často ťa otec bil keď si bol malý? alebo brat, mama, starí rodičia... ? Vtedy som si ešte nebol istý ale teraz som = tvoj problém nie je v tom, že máš problém len s konkrétnou skupinou, ty máš, pardon CHCEŠ MAŤ problém s KAŽDÝM aby si mu potom mohol naložiť. A na to je len pár dôvodov - niekto ťa veľmi bil keď si bol malý (rodina, spolužiaci), bol si prehliadaný rodičmi a to ťa žralo (súrodenec dostával viacej pozornosti ako ty // ak si jedináčik tak si to videl u inej rodiny), niečo sa ti nedarí ako by si chcel, alebo ty sám si homosexuál a máš problém priznať si to (ešte keď mi to dobre drbalo nemalo som ďaleko od teba, dokonca som skoro vstúpil aj do pospolitosti). Vážne mi je ľúto dievčaťa ktoré sa na teba zavesí, určite bude tráviť viacej času na pohotovosti ako s tebou.
@druheja šašo no poď daj ešte čosi ale zatiaľ slaby vykon ...si dačo daj na zvyšenie mozgovej aktivity nejak nezafarbuješ tvoju vypoveď je suchaaaa .... takych reči sa napočuvam skoro každy piatok na diske ...a zhodou okolnosti to hovoria stale tí, ktorym sme pokrčili ego a neostava im nič ine iba z diaľky kecať ...komediant
@buffer mohol by si prosím ťa odpovedať na to čo som sa ťa pýtal? Veľmi ma to zaujíma Vieš, poznám kopec takých chalanov ako ty. Teda, teba vlastne ani nepoznám tak neviem aký skutočne si. Ale to čo tu píšeš na nich úplne sedí. 2 poznám trochu lepšie. A predstav si, obaja tiež robia vyhadzovačov.
1. mal (a hádam ešte aj má) oboch rodičov alkoholikov. Nestarali sa o neho a do školy (základnej) chodil stále v špinavom. Nikto sa s nim preto nechcel hrať a všetci sa mu vysmievali. Po škole ostával v družine ako úplne posledný lebo čakal na rodičov z krčmi. Neskôr (tak od 6ročníku) začal na výsmech reagovať bitkou a to mu ostalo do dnes, nie však na výsmech ale na všetko. Bitka u neho rieši všetko a nevie si bez nej predstaviť jediný deň. Dokonca aj mal problémy s policajtmi lebo jedného napadol keď mu chcel dať za niečo pokutu.
2. kedysi úplne super chalan. Neskôr jeho otec dostal nejakú chorobu (rakovinu, infarkt, mrtvicu... neviem, niečo také) a stratil preto prácu. Tak len trčal celý deň doma, žralo ho aký ma na kkt život lebo nemá prácu a teda nemá poriadne peniaze. Riešil to tým, že mlátil syna. Vždy si našiel nejaký dôvod - doniesol 5ku - bitka. Doniesol 1ku, prečo iba jednú 1? prečo nie viac? - bitka. Prestal sa v škole rozprávať. Ostatní ho začali považovať za čudného a on ich preto mlátil. Teraz je jeho jediným cieľom niekoho nasrať aby mal zámienku zmlátiť ho a pri tom používa čo ho otec naučil: pozrieš sa na neho - problém lebo sa neho nemáš čo pozerať, nepozrieš sa na neho - tiež problém lebo si máš všímať sám seba. A tak...
Vieš, ja narozdiel od rôznych "vedeckých" teórií verím, že človek sa pôvodne rodí a celý svoj život aj chce, byť dobrý (čo asi ale aj tak nie je pravda keďže u novorodenca majú zlé vlastnosti vo vývine náskok pred tými dobrými 3-9týždňov na to ale teraz zabudnime). Človeka spraví zlým až nejaká nepekná udalosť/udalosti. Veď to predsa vôbec nie je normálne vyžívať sa v tom keď niekomu ublížiš - či už fyzicky alebo psychicky! To prosím pekne nerobia ani zvieratá!!! Aj tie používajú násilie jedine na obranu vlastného alebo blízkeho života, alebo na zabezpečenie potravy. Nič také ako ubližovať pre radosť. ...a ešte sa tým aj chváliť (Niektorí si myslia ale, že to robia psy a mačky - niečo ulovia potom to donesú ukázať. Nerobia to však preto že im to robí radosť, ale chcú tým prejaviť náklannosť/poďakovať/pochváliť sa - tiež dokážu zabezpečiť potravu) Na to tak akurát ulovíš kurvy ktoré hľadajú testosterónový balík ktorý by ich ochránil keď sa niekde pokurvia a majú potom problémy. Zaujíma ma preto čo kto tebe spravil, že si stal zlým.
A moja mozgová aktivita... asi to ma niečo spoločné s tou otrasnou horúčkou čo teraz mám (ach)
@druheja žačnem postupne ... stary je byvali štatny zamestnanec z npj a tiež robil vyhadzovača ...keď sme pri alkohole ...brata prefackal keď mal 18. za to, že prišiel domov a nafukal ani nie pol promile ...ťažko hovoriť o alkoholizme mama je učiteľka ... do družiny som nechodil ale k mame do školy ....že bitka rieši všetko ano rieši ..ale niekedy to ide aj inak v každom pripade určite to je lepšie ako sa s niekym naťahovať a hdať pol dňa a facka ešte nikoho nezabila ...to len teraz je akasi humanisticka spoločnosť, že sa dobre neposerie každy, že dostane facku za blbe reči a vola policiu a ťaha to po sudoch
Nejak s otcom problmy nemam občas mam naňho nervy ale tak keď už je pisany na supiske ako trener môj tak ho musim znašať hlavne počas treningov keď su s nim ...Za znamky som ešte nedostal ani krivy pohľad nikdy skôr z toho robil a robi stale srandu
Nejak sa nevyživam v ubližovani Možno pre teba je každy kontaktny šport vyživanim sa v bolesti ale to je tiež humanizmom spôsobene, že všetkym nove športy su bezkontaktne (to len ako priklad) ( a priklad vychadza z myšlienky Vyhrava SILNEJŠI, MUDREJŠI a RYCHLEJŠI )
Zatiaľ som nepostrehol aby som sa chvalil niečim takym ale vpohode
@42 "A ak by niekoho napadlo či som už nejakeho prihriateho videl tak ano dosť často ich stretavam ....a hovoriť o normalnosti hmmm s tromi som ohol schranky vo vchode lebo svojim vystrednym spravanim dosť pohoršuju okolie"
@134 "každy z nich tu robil problemy tak zleteli zo schodov alebo vyrazili dvere a zopar sa vynieslo čo dostali k.o. rovno v podniku a teraz sa zgrupuju vonku a kuju plany"
@140 "je našou naplňou prace držať tam poriadok a ty čo ho narušaju tak nas v lasku nemaju... nejak nam to žily netrha lebo sme štyria a vyčesať niekoho alebo zosekať teleskopmi v krajnom pripade nieje problem"
takže ak nemáš také sklony k vyžívaniu sa v násiliu ako tu vyznieva z toho čo píšeš, ťažko tomu uveriť.
No a teraz to druhé...
Vidíš? Kazíš mi moju teóriu dobra! O to viac že si podľa tohto vyrastal (pravdepodobne) v celkom normálnom prostredí. Aj keď otec vyhadzovač, neviem neviem... určite ťa to aspoň trochu ovplyvnilo Mňa by napr. nikdy nenapadlo na niekoho zdvihnúť ruku kým by on neurobil to isté mne (a to som mal doma dosť krutý režim). Jednoducho v tom nevidím význam. V tomto smere som ja ale celý nejaký nepodarený takže sa asi ani niet čo čudovať (ach)
teraz to "nové" @147 "....že bitka rieši všetko ano rieši ..ale niekedy to ide aj inak v každom pripade určite to je lepšie ako sa s niekym naťahovať a hdať pol dňa a facka ešte nikoho nezabila" no to je presne ono, u mňa je to naopak. Radšej by som sa niekým doťahoval aj celý deň akoby som mu mal dať facku
Skôr či neskôr sa agresívnym jedincom stane že sa nedokážu kontrolovať. Viď tí tvoji kontaktní športovci a koľkí z nich majú problémy že zbili manželky alebo poriadne dobili niekoho niekde vonku.
@druheja dosť z kontextu ale budiš a 134 koment ak by som mal sklony k nasiliu tak vletim medzi nich a zosekam ich teleskopom nie ?
Zo schodov zleteli len tí z ktorymi sme si viacmenej nevedeli rady a ohrozovalo to aj nas keby sme ich mali vliecť dole schodami tak sme tu cestu po schodoch urychlili
to s tym, že mlatia okolie len tak to sa stava len tym neuspešnym zapasnikom
S tymi som len poohynal schranky trošku sa poobijali a všetku silu absorbovali schranky, a pritom jednoduchšie bolo im dať napr. päsťou takže tiež to nieje take "jasne"
určite si raz v živote nájdeš niekoho kto ťa bude mať rád, kto sa za váš vzťah nebude hanbiť. Na slovensku aj na svete je plno chalanov, ktorých nezaujíma len sex.
Ano, bolo by nerealne zmierit sa s tym, ze normalny vztah podobny nejakemu heterackemu, sa neda dosiahnut.. To by asi chcelo vela cynizmu, lahostajnosti a chlastu.. alebo na druhej strane by sa dalo zabudnut na ideal, nebyt naivny a hlavnou motivaciou by bol, v tomto pripade, strach zo zufalstva vyplyvajuceho z cim dalej, tym mensej nadeje, az sa clovek zivota.. Najhorsie je, ze hned, ako sa dotycny zmieri s tym, co mu zivot nadelil a mysli si, ze to uz horsie nebude, je ochotny sa vrhnut do neznama a po spoznani celej, pravej, gay sceny dostava druhu kopacku do este cerstvej rany.. Ale co ta nezabije, to ta posilni. A nakoniec ten zivot je predsa len kratky a ked uz nebudes mat iny zmysel, ziadnu buducnost a stratis vsetku nadej, ze by mohlo byt lepsie, mozes odpocitavat dni do svojej smrti a budes mat pocit, ze aspon na nieco cakas... Ale som rad, ze som mohol zdielat tvoje pocity a mozno by sme si mohli pokecat osobnejsie, cez mail, ak chces..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
Teda, fakt mi pripomínaš mňa, keď som mal 19.
ty nehladas kamarata ako ti ten kamos povedal, hladas partnera, ale takeho co by ta mal rad.. (ach) tak vela stastia, snad sa ti to podari aj skorej ako pred 25-kou
a vôbec môj nazor nieje podpisany alkoholom
nieje to homofobne je to môj nazor Homofobiu si vymyslela homosexualna spoločnosť aby mali "zbraň" proti normalne zmyšľajucim ..... je to niečo podobne ako keď niekoho označiš rasistom preto lebo nema rad ciganov (neprispôsobivu časť udajne integrovanu) takže tak xexe
*live and let live, do not judge unknown.*
a čo bolo na tom druhom homofobne ?
ja zas jeho môžem označiť, že je normalofobny ako somariny ale pod tym "normalo" si predstavime normalneho človeka s hetero orientaciou
a neboj, nájdeš niekoho... poznám páry, čo sú spolu dlho..jeden 3 roky.. jeden 18rokov... len sa netreba tak veľmi snažiť, tým, že tak veľmi chceš, tak ďalšie a ďalšie sklamanie bolí viac a viac
A som rad, že si počul toho dosť aspoň vidiš ako to funguje v tom škaredom svete ale čim viac buzerantov na svete tym viav žien pre nas ....vidime sa na najbližšom homopochode za rovnopravnosť či čo to chcete
No a homopochod? - myslím si, že by Ti to nezaškodilo. Ten čo bol tento (o pár sekúnd už minulý rok, bol podľa foto+video celkom pekný. Žiadne orgie na ulici ako v usa. Takže by Ti to len pomohlo vidieť že aj gay a lesba sú takí istí ľudia z mäsa a kostí ako Ty. No počkať, si človek, že?
tým už ale dosť odbáčam od toho o čo mi ide v tejto téme...
Pre ostatných - ďakujem, podarilo sa vám dosť mi zlepšiť náladu, aspoň dočasne.
teda su tu urcite rozdiely to vies aj sam ale myslienka ostava.
Pozri, bude to zniet... onicom ale necha jto na nahodu dobre?
Podla mna mas vazne len nestastie.. lebo poznam v svojom okoli minimalne tri stastne pary gayov... a su spolu rozkosni
vies, to prosto podla man to nevyriesis tym, ze sa nad tm budes stale zamyslat.
niesi iny. mozno si iny ale v dobrom,
proste potrebujes laskuaa tu potrebuje kazdy clovek.
rob ako ti srdce kaze. tak si trebars obcas uzi ak mas na to chut. a hladaj popri tom lasku
len si sakra nemysli, ze si cudny.. .)
ak by daco, kludne TS
krista, takychto ludi ja zboznujem.
a ty si iny a divny lebo mas rad rozky a nie chleba! asi tak znies.
boha.
schovaj sa d o prec.
Takze rucim ti za to, ze sancu mas.
A stale plati ze sa s tebou rad stretnem ak stale chces
@milos111 je to vec vychovy každy ma dane niečo genetikou a keď to funguje miliony rokov , že X a Y a nie XX tak bude aj ďalej
a zrovna zlatokopky po mne nejdu hoci mam bavoro mne stači jedna, ktoru mam
ak som niekoho vynechal sa ozvite vy ľudomilovi humanisti a zastancovia čohosi " uplne" normalneho
To je kravina. Kazdy clovek nie je na svete z dovodu mnozit sa.
Niie je to ani vystrelok doby , pretoze sa vyskytovala v kazdej dobe. Kopec antickych filozofov bolo teplych.
Laska dvoch ludi rovnakeho pohlavia moze byt rovnako krasna a intenzivna ako pri dvoch opacnych pohlaviach.
Ak urobis jedneho cloveka v zivote stastnym tym, ze si potom tvoj zivot ma zmysel. Potomok nie je nic nevyhnutne, aj tak je nas tu viac ako sa patri.
Ved za chvilu budeme potrebovat dalsiu Zem
na to aby som niekoho urobil šťastnym nepotrebujem byť gay...čiže to nevysvetľuje nič ....a tvoja teoria vyzera ako keby " buď gay a zachraniš Zem pred premnožením"
Každy ich tu obhajuje a suhlasi no ale by som chcel vidieť vas keby vam decko prišlo povedať, že je teple
Teraz obvykle prichadza veta ' mne je jedno co si buzeranti robia ale je to chore' alebo nieco na ten styl. Tak som to napisal za teba
A či na zaklade vnutorneho odporu hmmm skôr na zaklade môjho presvedčenia a nielen môjho
A ak by niekoho napadlo či som už nejakeho prihriateho videl tak ano dosť často ich stretavam ....a hovoriť o normalnosti hmmm s tromi som ohol schranky vo vchode lebo svojim vystrednym spravanim dosť pohoršuju okolie
Kadopadne doba homosexualom stale viac praje a homosexuali nechcu nic ine , len mat rovnake prava ako vsetci ostatni. Takze prehras. Taki ako si ty prehraju.
omg.
to, že chcete mať vlastne prava je pekne ale väčšina je väčšina
A rovnake prava ako ostatní hmm buďte ako ostatní
Ja to nepovažujem nejako za suťaž ale ak chceš tak vpohode.
Ale zatiaľ nemate nič dokonca aj spoločnosť vas odmieta. Dokonca aj cirkev, ktoru tak z duše nenavidim
na ot ti aisi zase poviem to čo pred chvílou.....
keby is is tak skor cital tu cast, kde porovnavam tvoje spravanie strocha primitivnejsimi prikladmi... mozno by sa ti nahodou rozsvietilo. o co mvlastne pochybujem...
takze nic, kazdopadne vdaka za plnohodnotnu konverzaciu, bodaj by ta.... neviem co, dopln si tma nieoc pekne.
Vy tak isto odvolavate sa na diskriminaciu lebo chcete niečo
a pritom dochadza len ku konfliktu nazorov a zaujmov
Skus si vyrastat ty v osade bez hajzlov a nieco v zivote dokazat. Cigani su taki aki su, aj mne vacia ale co by som mohol cakat od cloveka ktory vyrasta v takom prostredi ?
Riesenie ciganskej otazky je v rukach politickej moci, ktora nic nerobi.
Tí ktorí chceli tak sa integrovali do spoločnosti ...mali na to dosť času a prostriedkov všetci takže nehovorme o nich ako u chudačikoch, ktorí trpia a vlada s tym nič nerobi ....robi až priveľa dotuje ich čo je chyba
vy žiadate tieť zrovnopravnenie ale nemôžeš zrovnopravniť čosi v systeme čo to popiera (sme kresťanska krajina)
Nedokazes pochopit, ze sexualna orientacia je vrodena sucast cloveka a nesuvisi so ziadnymi modnymi vystrelkami ?
Tak sa voz vo svojom bavoraciku a nestaraj sa to humanitnych zalezitosti.
Sexualna orientacia je vrodena ak maš dostatok testosteronu tak je dosť aj napadita a bude ťa priťahovať čosi z opačneho pohlavia
veru aj sa vozim ....a dôvod prečo by som sa do tych veci nemal starať ťa poprosim
Problem je, ze stat im obcas zoberie 1,2 deti,raz za pol roka, aby sa nepovedalo, ale inak to vobec neriesi.
keďže to nechapem ako ty tak to je zle, že ? ....neviem kto koho tu ide "diskriminovať" ehm ehm
Lenze to je privilegium, nie povinnost.
Tak ako hocikto nezvladne schudnut 85 kil tak ako ja, tak ani hocikto nezvladne dostat sa zo sraciek , ked sa v nich uz narodi.
A som si viac ako isty, ze ty by si to nezvladol.
Je pravda, ze starsi clovek uz dokaze fungovat aj v bojovejsich podmienkach, ale ked ich doma za 9 rokov nenaucia zodpovednosti, potom je uz velmi tazke zmenit sa.
Ovlea tazsie ako prestat fajcit , alebo schudnut.....
A v tomto sa mylis. Vacsina deciek z decaku vedie minimalne priemerny zivot. A skoro kazde vediet lepsi, ako cigani v osadach.
Tam je problemom skor vacsia nachylnost k drogam a takym veciam, ked vidu von , problem aklimatizacie.... ale to uz je ina kapitola
Slovensko je na riesenie socialnych problemov celkovo dost nekvalifikovane , odbornikov mame zalostne malo, ale to nic nemeni na faktoch, ktore som pisal predtym....
Čiže aj vy začlente sa do takej spoločnosti aka je a nesnažte sa ju meniť
Slovenska politika ich využiva ako silnu voličsku zakladňu keďže ich tu mame pol miliona
....tak potom by im bieli mali zakazať plodiť deti ale proti tomu sa buria
Aké práva žiadajú homosexuáli? - registrované partnerstvo, príp. adopcia detí. Oboje má opodstatnenie, svadba minimálne v možnosti dediť po partnerovi, možnosť rozhodovať za neho/ňu napr. pri ťažkom úraze, štát sa finančne inak pozerá na pár ako na samotných... Nikomu tým ale neublížia, nikoho neobmedzia. Všetko ostane len medzi nimi samími. Ak toto môžeš dať do súvislosti s ľudmi ktorí nechcú pracovať, páchajú kriminalitu a žijú na úkor ostatných??? (na to mimochodom mám clekom dobré riešenie. Nie len pre cigáňov ale pre všetkých nepracujúcich. To si ale zatiaľ nehám pre seba ).
Čo sa mňa týka, rád by som na Slovensku registrované partnerstvá, to si ale ešte budem musieť dlho počkať. Úplne by mi zatiaľ stačila TOLERANCIA. Možnosť normálne žiť bez počúvania "fuj" a aby sa človek nemusel báť, či sa mu niečo niekde nestane. To je u nás stále dosť problém, u mladých ani tak už nie (a to je tu pekne vidieť z viacerých komentov ), skôr tie staršie generácie a tie potom spätne mierne kazia aj tie mladšie. Verím, že keby práve toto bolo o niečo lepšie ako to je teraz, ľahšie by sa mi hľadal ten vyvolený.
Potom sa ta debata zvrtla ale pekne vidieť kde.
hmm ak to neprezentujete na verejnosti nikto vam nič nevyčita tak isto aj nam chodia do podniku homosexualovia a keď sa začnu vylizovať tak dosť su na to zle odozvi a veru, že od mladych jedna vec čo tu pišu, že im to je jedno a, že ich aj podporuju a druha vec ako su z toho "zhnusení" keď to vidia možno treba skusiť krajinu kde su veľke metropoly a tam je to ľudom jednom.
nie dakujem. taky koskati chuji ak oty ma vedia nezdravo vyviest z miery a nemam chut sa tebou este vobec zaoberat. len ti asi poviem ze.. vela stastia do zivota! budes ho potrebovat...
"a taktiež nechcem aby moje deti vyrastali v takom svete kde je niečo take normalne a voľne širitelne."
ďakej som sa už nedostala, lebo mi kútiky "jemne" dvíha hore.
ja zas nechcem aby moje deti vyrastali v takom svete kdeje plno urážajúcih "normálnych" ľudí.
omg, vies, to je taka fraza, ze "vela stastia" ak si to nahodou este nepocul
@mardzi93 myslim, že som tu nikoho neurazil
V rámci spoločnosti čo miluje teplé rožky a tresku som tiež abnormálna ale ja stále nevidím dôvod niekoho hodotiť ako nenormálneho.
a pobavilo ma to ," na kreslo ,na stoličku " preboha =/
vazne si ok
@natuska6262 dúfaš zle.
Ale nechcem povedat ze mam nejake predsudky ....
Poviem ti tak ze lepsie keby si do 25ky nemal vztah a uzival si ako keby si mal vztah s niekym kto s teobu nie a len by sa tvaril a vyuzival ta nie?
To je to isté ako keď ma niekto uráža,že mám pár kíl navyše. Proste sa mu to nepáči a teraz všetci,čo sú tlstí sú kkti pre neho a tak ich uráža len preto,že by im ublížil.
To je typické u nás ľudí. Mať predsudky a snažiť sa zničiť život tým,ktorí sa nám nepáčia.
Ozaj a keby za mnou prišlo moje dieťa že je homosexuál,tak by som to určite nebrala maximálne v pohode,ale aspoň by som pochopila,že ono za to nemôže a že navyše teraz sa už gayovia a lezbičky nemusia schovávať, tak má šancu nájsť si lásku.
A láska je krásna a je jedno či je medzi mužom a ženou,ženou a ženou alebo mužom a mužom. Ak sa dvaja majú radi...prečo nie.
A to,že nebudú mať deti-no ak je ženský pár tak jedna z nich môže ísť na umelé oplodnenie. A ak mužský-tak si môžu dieťa adoptovať,nanešťastie nie u nás v malej kresťanskej krajine plnej predsudkov,ktoré nám odmalička tlačia do hláv. A my pokyvkáme hlavou pretože ísť mimo davu je ťažké a zlé.
Keď je človek šťastný,tak takí debili ako ty ho určite nesundajú dole.
@christhoperd nie,nie si čudný...počkaj a ono to príde samo určite príde chalan,ktorý ťa bude ľúbiť a nebude chcieť od teba iba sex. Nádej existuje vždy,akurát ju občas musíme hľadať príliš hlboko v našom srdci. Prajem všetko dobré.
A mňa osobne znechucuje keď vidim niečo take keď ide muž a muž za ruky pripadne sa pusinkuju takže ....prečo by to nemohlo byť aj tak homosexualitu skryť a hetero nechať ...ako je to teraz .... väčšinove obyvateľstvo je hetero čiže to aj tak bude ak bude väčšinove homo tak to bude naopak ....ale homo nenaplodi deti a dosť mala šanca, že deti by bolo homo
@buffer Ozaj a niekedy ľudia,ktorých každý odsudzuje dokážu viac než tí, ktorých ma každý rád a nikto proti nim nič nemá. Zamysli sa nad tým.
A biť niekoho za to,že je takí,akí je...To je ako keby som ťa zbila lebo sa mi nepáči napríklad tvoj nos a tiež ti poviem,že ma pohoršuje. A ja napríklad gayov a lezbičky z časti obdivujem,pretože priznať sa k tomu= odsudzovanie okolia.
hetoro su jedna skupina homo druha ...vačšia skupina vytlača menšiu ... vačšia diktuje pravidla menšia sa podriaďuje takto chodi v tom svete.
A aj v hetero pároch je stále šanca,že dieťa môže byť homosexuál. To nie je ako dedičná choroba,musím ťa vyviesť z omylu.
A ešte niečo.Keď by som si mala vybrať,či chcem bývať s heterosexuálnym párom,ktorý by ma bil alebo s homosexuálnym párom,ktorý by ma ľúbil tak radšej si vyberiem ten homosexuálov.
A ešte keď si taký múdry a píšeš,že homo nenaplodí deti,tým pádom šanca,že sa narodí homosexuál je menšia- tak toto ani nemám dosť psychických síl komentovať takto v noci. A áno samozrejme,gayovia sú zlí,ale keď vy chlapi vidíte bozkávať sa dve baby,tak je to samozrejme v pohode a sexi.
to, že belochov je viac to nieje pravda.... skôr ostatne narody nas vytlačaju dosť často pod humanistickym myslenim ...ale to je ina tema
Rozhoduješ sa na zaklade toho ako by sa k tebe spravali ....keby ťa bil homo par a ľubil hetero ..išla by si k hetero
nieje tu rozhodujuci faktor orientacia
nemam rad bozkavajuce sa baby
s tym plodenim išlo o to, že ak by homosexualovia tvorili vačšinu nemal by ich kto zasobovať ďalšimi homosexualmi nejak tak už sa aj ja stracam v tej debate lebo odbehujem hore dole a odznova čitať toľko prispevkov dojdem po 20 a musim "pracovať"
a pre @buffer a ostatných. Kto si myslí, že homosexualita je chorá a spol, nech si to nechá pre seba. Alebo ak to nevie v sebe udržať, nech to napíše. Ale nech sa preboha nesnaží presvedčit ostatných o svojej pravde. A to isté aj všetkým, čo začali buffera presviedčať aký je to k*kot len preto, že si to myslí. Holt, každý má svoj názor a všetci dobre vieme kam takýto flame vedie. Do riti!
(nehovoriac o tom, že ste komplet zamorili inak normálny thread )
Myslím, že homosexuáli, ktorí túžia po vážnom vzťahu to majú ťažké viac ako heterosexuáli. Je mi to ľúto.
Ale držím ti palce, možno časom príde niekto.
A hej si iní. Ale prajem ti tie 3%!!!!!
@milos111 či ako sa voláš, prečo by nemal zakladať takéto diskusie? aby nepadol náhodou negatívny názor? podla mňa rozdiely v názoroch robia diskusiu diskusiou.
a @karci , prečo by si mal ten, čo si myslí, že homosexualita chorá, ten názor nechať pre seba? čo sme? keď sa to niekomu nepáči, nech to povie, to potom budeme naozaj len banda teliatok čo sa im bude páčiť to, čo sa im páčiť MUSÍ aby náhodou niekoho nepohoršili. a teraz je tu nejaká vlna totálnej tolerancie, že sa všetko musí brať ako normálne, aby si niekto o človeku nepomyslel, že je nebodaj "rasista" alebo hnusne "diskriminuje" či je antisemitista, prípadne tu spomínaný homofob.
pozriete, mne homosexualita do istej miery nevadí, ale čo ma vytáča to nepríčetnosti je to, keď sa homosexuál svojou orientáciou "chváli", keď to berú tak samozrejmo, tak načo o tom stále hovoriť? proste taký sú a hotovo. mnohý by si to ani nevšimli a homo-páry by si mohli kludne existovať. takže nechápem to vaše navážanie do @buffer -a, pretože on si ako každý z vás povedal svoj názor, načo ste mu všetci začali pičovať. jeho názor môže byť nesprávny, ale je jeho a on si ho predsa môže povedať.
a ten, kto tam trepal, že hlavnou úlohou človeka na zemi nieje rozmnožovanie, tak nech mi povie, že čo je potom úlohou ľudí od prírody
a k veci, takéto problémy rieši každý. či je gay alebo normálny hetero. niesi žiadny výnimočný prípad a rozhodne sa tak ani necíť.
U nás asi nie, ale v USA je skutočne veľa samovrážd násťročných gayov a to práve kvôli takýmto gay hate názorom. Toto máš dôvod prečo by si niekto mal VEĽMI DOBRE rozmyslieť čo niekde napíše/povie skôr než tak urobí. Možno práve ten jeho príspevok niekoho zabije.
ale nič to nezmení môj postoj, že ak si človek niečo myslí (tak aspoň v anonymite internetu) nech si povie svoj názor. Ja, napríklad teba, nepoznám a neviem v akom si psychickom rozpoložení a hoci to bude znieť kruto, akoby som sa dozvedela, že si si na základe môjho komentára podrezal žily? A navyše človek, čo má takéto sklony by mal byť na psychiatrií ako každý iný čo sa niekedy pokúsil zabiť a rozhodne, kebyže viem, ako na mňa negatívne pôsobia, ako si ich nazval, "hate" názory, nebudem si ich čítať.
Prepáč, ale mňa ten tvoj životný príbeh nijako nedojal, ja som možno krutá, bezcitná povaha, ale mám na toto celé svoj názor a nezmením ho. Majte sa radi doma, v aute, na chatách, hore-dole, ale neupozorňujte na seba a nerobte sa trpiacimi obeťami, pretože je mnoho iných, ktorý sú na tom oveľa horšie a statočne držia ústa.
ja neviem podla mňa si normálny nie si omyl prirody nebooj a toho kkta si nevšimaj on sam nie je normalny
ty musis byt semhamforov fake ... alebo on tvoj? ... a mozno ani nie, ale to je jedno ... kazdopadne ste na tom rovnako blbo
vyraz intolerancia na popisanie tvojho postoja by bol riadny eufemizmus ... to, co tu prezentujes, je chore
chapem ta, ani mne sa nepaci nic z toho, co si doteraz napisal, nesuhlasim s tvojimi nazormi, ani s formou, akou ich tu prezentujes, a preto myslim, ze tu tvoje prispevky nemaju co robit
@admin
malokedy natrafim na takeho primitiva, a tak ma normalne az stve, ze mi moje dobre sposoby nedovoluju poslat ta tam, kam patris
@tomas diky, ze na to osobne dohliadnes
ty si vazne myslis, ze ked niekomu nestojis za to, aby ti nadalej venoval svoj cas, je to preto, ze mu dosli argumenty? omyl ... kazdemu normalnemu cloveku je z tych tvojich zvratenych vyplodov zle ... myslim, ze ti to ludia predo mnou uz dostatocne vysvetlili
Na zaklade čoho ideš mazať moje prispevky ? neexistuje nič čo by v tomto štate chranilo homosexualitu
A ak začneš so slobodou prejavu tu mam tiež
Veľa šťastia v tvojej snahe, pekny deň
si dospely, takze ti netreba hovorit, ze prispevok c. 12 sam o sebe je v rozpore so zakonom a ustavou a argumentovat tu tym, ze mas pravo na slobodu prejavu nie je na mieste
a som nastvana aj sama na seba, lebo som si velakrat povedala, ze sa uz ziadnym kretenom vyprovokovat nenecham a zas je moje predsavzatie v haji
mas net, nemal by byt pre teba problem si vyhladat, ktore zakony tym porusujes ... a naozaj ti verim, ze nie som jedina, kto postrehol, ze si kreten
No ak by som vedel aky porušujem zakon tak ho neporušujem ale niesom si vedomy .... nemusiš presne čislo ake ma v zbierke stači ho nejak zbežne opisať
nie si si vedomy toho, co vsetko porusujes, nie si si vedomy toho, ze si kreten, tak o com sa tu mame bavit ... ja ti len prajem, aby z tych schodov raz niekto zhodil teba a aby sa nenasiel nikto, kto si bude ochotny tebou spinit ruky, aby ta vyniesol, ked dostanes K.O. ty
Keby som nebol kreten tak tam mame anarchiu ...
a takych čo by si s nami špinili ruky už bolo nakoniec ich maju v sadrach
ja som vcelku kludas, ale aj vo mne evokujes naramnu chut rozbit ti hubu, tak sa necudujem, ze sa najde par jedincov, v ktorych podobne nutkanie vzbudzujes tiez
K zbytku sa vyjadrovat nebudem
zaiste
1. mal (a hádam ešte aj má) oboch rodičov alkoholikov. Nestarali sa o neho a do školy (základnej) chodil stále v špinavom. Nikto sa s nim preto nechcel hrať a všetci sa mu vysmievali. Po škole ostával v družine ako úplne posledný lebo čakal na rodičov z krčmi. Neskôr (tak od 6ročníku) začal na výsmech reagovať bitkou a to mu ostalo do dnes, nie však na výsmech ale na všetko. Bitka u neho rieši všetko a nevie si bez nej predstaviť jediný deň. Dokonca aj mal problémy s policajtmi lebo jedného napadol keď mu chcel dať za niečo pokutu.
2. kedysi úplne super chalan. Neskôr jeho otec dostal nejakú chorobu (rakovinu, infarkt, mrtvicu... neviem, niečo také) a stratil preto prácu. Tak len trčal celý deň doma, žralo ho aký ma na kkt život lebo nemá prácu a teda nemá poriadne peniaze. Riešil to tým, že mlátil syna. Vždy si našiel nejaký dôvod - doniesol 5ku - bitka. Doniesol 1ku, prečo iba jednú 1? prečo nie viac? - bitka. Prestal sa v škole rozprávať. Ostatní ho začali považovať za čudného a on ich preto mlátil. Teraz je jeho jediným cieľom niekoho nasrať aby mal zámienku zmlátiť ho a pri tom používa čo ho otec naučil: pozrieš sa na neho - problém lebo sa neho nemáš čo pozerať, nepozrieš sa na neho - tiež problém lebo si máš všímať sám seba. A tak...
Vieš, ja narozdiel od rôznych "vedeckých" teórií verím, že človek sa pôvodne rodí a celý svoj život aj chce, byť dobrý (čo asi ale aj tak nie je pravda keďže u novorodenca majú zlé vlastnosti vo vývine náskok pred tými dobrými 3-9týždňov na to ale teraz zabudnime). Človeka spraví zlým až nejaká nepekná udalosť/udalosti. Veď to predsa vôbec nie je normálne vyžívať sa v tom keď niekomu ublížiš - či už fyzicky alebo psychicky! To prosím pekne nerobia ani zvieratá!!! Aj tie používajú násilie jedine na obranu vlastného alebo blízkeho života, alebo na zabezpečenie potravy. Nič také ako ubližovať pre radosť. ...a ešte sa tým aj chváliť (Niektorí si myslia ale, že to robia psy a mačky - niečo ulovia potom to donesú ukázať. Nerobia to však preto že im to robí radosť, ale chcú tým prejaviť náklannosť/poďakovať/pochváliť sa - tiež dokážu zabezpečiť potravu) Na to tak akurát ulovíš kurvy ktoré hľadajú testosterónový balík ktorý by ich ochránil keď sa niekde pokurvia a majú potom problémy. Zaujíma ma preto čo kto tebe spravil, že si stal zlým.
A moja mozgová aktivita... asi to ma niečo spoločné s tou otrasnou horúčkou čo teraz mám (ach)
Nejak s otcom problmy nemam občas mam naňho nervy ale tak keď už je pisany na supiske ako trener môj tak ho musim znašať hlavne počas treningov keď su s nim ...Za znamky som ešte nedostal ani krivy pohľad nikdy skôr z toho robil a robi stale srandu
Nejak sa nevyživam v ubližovani Možno pre teba je každy kontaktny šport vyživanim sa v bolesti ale to je tiež humanizmom spôsobene, že všetkym nove športy su bezkontaktne (to len ako priklad) ( a priklad vychadza z myšlienky Vyhrava SILNEJŠI, MUDREJŠI a RYCHLEJŠI )
Zatiaľ som nepostrehol aby som sa chvalil niečim takym ale vpohode
ešte nejake dotazy ?
@42 "A ak by niekoho napadlo či som už nejakeho prihriateho videl tak ano dosť často ich stretavam ....a hovoriť o normalnosti hmmm s tromi som ohol schranky vo vchode lebo svojim vystrednym spravanim dosť pohoršuju okolie"
@134 "každy z nich tu robil problemy tak zleteli zo schodov alebo vyrazili dvere a zopar sa vynieslo čo dostali k.o. rovno v podniku a teraz sa zgrupuju vonku a kuju plany"
@140 "je našou naplňou prace držať tam poriadok a ty čo ho narušaju tak nas v lasku nemaju... nejak nam to žily netrha lebo sme štyria a vyčesať niekoho alebo zosekať teleskopmi v krajnom pripade nieje problem"
a ten song v @12 je za 120b zo 100
takže ak nemáš také sklony k vyžívaniu sa v násiliu ako tu vyznieva z toho čo píšeš, ťažko tomu uveriť.
No a teraz to druhé...
Vidíš? Kazíš mi moju teóriu dobra! O to viac že si podľa tohto vyrastal (pravdepodobne) v celkom normálnom prostredí. Aj keď otec vyhadzovač, neviem neviem... určite ťa to aspoň trochu ovplyvnilo Mňa by napr. nikdy nenapadlo na niekoho zdvihnúť ruku kým by on neurobil to isté mne (a to som mal doma dosť krutý režim). Jednoducho v tom nevidím význam. V tomto smere som ja ale celý nejaký nepodarený takže sa asi ani niet čo čudovať (ach)
teraz to "nové" @147 "....že bitka rieši všetko ano rieši ..ale niekedy to ide aj inak v každom pripade určite to je lepšie ako sa s niekym naťahovať a hdať pol dňa a facka ešte nikoho nezabila" no to je presne ono, u mňa je to naopak. Radšej by som sa niekým doťahoval aj celý deň akoby som mu mal dať facku
Skôr či neskôr sa agresívnym jedincom stane že sa nedokážu kontrolovať. Viď tí tvoji kontaktní športovci a koľkí z nich majú problémy že zbili manželky alebo poriadne dobili niekoho niekde vonku.
Zo schodov zleteli len tí z ktorymi sme si viacmenej nevedeli rady a ohrozovalo to aj nas keby sme ich mali vliecť dole schodami tak sme tu cestu po schodoch urychlili
to s tym, že mlatia okolie len tak to sa stava len tym neuspešnym zapasnikom
S tymi som len poohynal schranky trošku sa poobijali a všetku silu absorbovali schranky, a pritom jednoduchšie bolo im dať napr. päsťou takže tiež to nieje take "jasne"