Caute baby , jeden problem stale ten isty uz par rokov a neviem ako to riesit . Neni clovek ktoremu by som to povedala nie ze neverim ale neviem sa zdoverit kamaratke alebo mamke. Tak to napisem sem nechcem aby ste mi radili iba si vyjadrite vlastny nazor
@baka28 a tak co spravis. mozes s nim chodit, mozes sa presvedcit ze to chces, mozes sa tvarit stastne... ale to zrejme nema vyznam a on by to tak nechcel
ale tak viem, ze ak niekto nejaky chlapec prejde touto mojou fazou, tak ho budem lubit
Já večne to iste chlapec celý preč zalubený. A ja nič Chvílu ma priťahuje potom to opadne. Ale zalubena som do žiadneho z nich nebola. Jedineho chalana ktoreho fakt že lubim je najlepší kamarat.
@acvd43xa7w len vies ked do teba hucia ze to staci iba skusit , ze to treba konecne prelomit a popritom nikto ta nechape tak sa aj zamyslis nad sebou ze to aj skusis ale ked uz dopredu vies ze toho cloveka sklames a jedine co vo vztahu budes iba pretvarka tak mi je z toho zle , ale sa bojim ze casom sa to moc nevyriesi cas bude unikat a ja budem stale sama
@baka28 Ten môj gay nieje našťastie! Takže možno raz Zatial ale budem tomu davať šancu s inymi a ta holka ma pravdu je to svojim sposobom aj že nevieme čo chceme..
@beka28 mne sa stalo presne to isté...vždy som niekoho chcela...on sa na mňa namotal...a keď sme to spolu skúsili tak ma to po dvoch mesiacoch vždy prestalo baviť...a teraz vo veku 21 rokov prišiel chalan ktorého fakt strašne ľúbim, chcem s ním byť a neviem si predstaviť byť bez neh prekonali sme už aj tú moju povestnú dvojmesačnú hranicu a ani len neuvažujem o tom že by som hodila spiatočku
čo tým chcem povedať je že chce to čas a určite stretneš niekoho s kým budeš chcieť byť
@baka28 no to teda nie...uz nikdy viac...vies jak sa potom clovek sprosto citi,ked mu toto baba spravi? proste prestan vymyslat a maj ho rada takeho,aky je...kks,nechapem...furt len vymyslate a potom sa vsetko sere...
To je preto, že aj keď ho máš napríklad zo začiatku rada, tak to potom z teba opadne lebo ti niečo na ňom nevyhovuje, alebo ti možno aj začne vadiť. Musíš stretnúť niekoho, z koho budeš úplne unesená a budeš ho na 100% ľúbiť, pri ktorom budeš ochotná akceptovať jeho nedostatky a nebudú ti prekážať, pretože ti stojí za to.
@baka28 hovoríš mi čisto z duše A vieš, vždy si poviem,že by to bolo fajn mať muža,čo ti rozumie a je tu vždy pre teba,no ako hovoríš, čím viac začne prejavovať svoju náklonnosť, tým viac sa od nich dištancujem...a momentálne mám 6tich takých, a neviem ,čo s nimi,lebo ublížiť im nechcem, ale klamať a naťahovať ich to nie je fér. Snáď sa to časom zmení...
som na tom podobne..ja sa sice dokazem zalubit ale tak na prvy mesiac...lenze ked ho prestanem mat rada tka mi je blbe mu to povedat bo ho nechcem, zranit.... mala som doposial troch a bolo to takto ... teraz mam niekoho s kym sa mi to hadam podari pretoze je to moja psriaznena dusa ..drzim palce..ale podla mna musim sanjst niekoho spravneho...tento mi velmi pomohol najprv ako kamarat a preto som ho casom zacala lubit..mozna nieco podobne caka aj na teba
Tak toto poznám veľmi dobre.. takéto pocity som mávala aj ja.. teda mávam.. a aj keď sa snažím samú seba presvedčiť, že by to bolo fajn.. ťažko.. ide to ťažko.. a potom keď zase by sa aj mne niekto páčil ale neviem ako to je z jeho strany nie som schopná nič urobiť.. raz to ale musíš prekonať.. a možno to nie je teraz.. ja viem, že vek je vek.. a keď sa pozrieš na iné baby v tvojom veku.. a ty stále sama.. je to taký blbý pocit, že niekde musí byť v tebe chyba.. ale neboj sa nie je.. zmení sa.. uvidíš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zvyknes si, ze nedokazes lubit aj ked velmi chces a vies, ze ta to nezrani a ze je to dobry chalan
ale tak viem, ze ak niekto nejaky chlapec prejde touto mojou fazou, tak ho budem lubit
čo tým chcem povedať je že chce to čas a určite stretneš niekoho s kým budeš chcieť byť
možno to chce len ten správny čas