@14 Cudovala by si sa kolko sestnastiek je takychto pribrzdenych... Noo co dievca malo asi prvy krat petting, tak sa tu chcelo nenapadne pochvalit
Mozno si myslela ze si tu vsetci o nej budu mysliet aka je nymfomanka...
Mne je nanajvýš ale čudné, že vhľadom na to, že existuje nespočetné množstvo kníh o dospievaní, sexualite a všeličom inom, ešte aj internet existuje a dá sa toho veľa nájsť, že daktorí ľudia majú proste také hmmmm... čudné otázky.
prosim poradte mi=o(((( vcera som bola s priatelom a isli sme bez kondomu.mali sme prerusovany sex..ze raz bol dnu a potom som ho ja robila...a ked isliel posledny krat dnu tak ho raz dva vytiahol a urobil sa mi na brusko.lenze teraz sa bojim ze co ked nahodou,je mozne ze nieco islo dnu?on hovori ze nie,ale aj tak sa bojim,je nejaka mozno sa ostanem tehotna?
Niektoré komenty stoja za to A ten názov knihy konec...no nepáči sa mi ako sa 20tky a viac vždy ,,obúvajú" do takýchto diskusií...veď sme vo veku kedy spoznávame svet..spoznávame,pýtame sa...to je normálne..zato že máte už väčšie skúsenosti neznamená že sme sprostý a neviem čo všetko ešte...
A teraz k téme...myslím že je to normálne...rozkoš je ako čokoládka..raz ju ochutnáš...zachutí..a chceš ju stále...len pozor aby si od toho nebola závislá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Teraz ju este ovladni
Nech nepracuje proti tebe ale s tebou.
@0 Ak to stale chces, tak nech ti to stale robi...myslim ze nikoho to tu nezaujima
A nerozculuj sa, keby tu boli len normalne fora bola by tu nuda nie?
Mozno si myslela ze si tu vsetci o nej budu mysliet aka je nymfomanka...
P.S.: žiadna závislosť nie je dobrá.
ale ja som nebola
nechápem že si mu to vobec dovolila.....
fuj taký hnus a vsetky tie zavady co tam teraz budes mat...no bleeE smiley:
A teraz k téme...myslím že je to normálne...rozkoš je ako čokoládka..raz ju ochutnáš...zachutí..a chceš ju stále...len pozor aby si od toho nebola závislá...