Čaute Som 18-ročná baba a mám jeden problém. Síce som už mala veľa chalanov, ale s nijakým som nemala sex. Vždy mi to prišlo také, že veď ešte mám čas ale teraz sa mi zrazu zdá, že 18-ročná panna je už aj trochu...neviem ako by som to nazvala...proste h
@elizabethh počuj, bol by som na to fakt hrdý, ak by si sa stala mojou ženou , ale nie srandujem, ale docela by mi to strašne imponovalo, cítil by som sa pri tebe ako nečistý no zároveň šťastným že som tvoj jediný, prvý a posledný nech ti to vydrží ale odovzdaj to tomu pravému, lebo ak premrháš dobrú príležitosť, tak o to prídeš z niekým komu si to nechcela dať a potom to budeš ľutovať ,, takže držím palce tomu šťastlivcovi ,,, tak nejak v tomto význame, mala by si byť idolom pre všetky 15-16-17 ročné .....
bože, recesia zas, , baba čo sa hanbí kým vlastne tu medzi nami je ,... dnes sa registrovala, a neverím že tu nieje pod nejakým iným nickom som z Teba sklamny že napíšeš že si panna , a hanbiš sa za to kto si, no kto vie či to je pravda
podla mna to je aj dobre vzhladom na domu v ktorej zijeme ked sa skoro vsetci 15-16 rocny kurvia... ako to tu uz bolo povedane, nie je to vobec hanba, skor take +, a naozaj cakat len na toho praveho kto ta bude naozaj lubit
Myslitel: Máš pravdu, existujem tu pod iným nickom, ale píšem z tohto hlavne preto, že tu mám registrovaných rôznych známych a tiež dvoch bráškov a pod. Proste nemusia poznať a rozoberať moje osobné problémy takýto ľudia, chcela som počuť nejaký objektívny názor a ak mám povedať pravdu, vačšina ma príjemne prekvapila...Ja som už vážne chytala megakomplexy... Veď teraz už bez problémov 15-ročné decká šukajú ako o život. Ďakujem za vaše názory, či už boli pozitívne alebo nie.
to je dobré. mas to co nemaju ine v tvojom veku. v takom stave ako si ty nemoze byt vacsina. ale ty v takom mozes byt este stale hocikedy.. len vydrz prosim ta. nie je frajer ten, kto pretiahne dievky, ale ten, kto obsotiji v tejto kurevskej dobre a nema sex. vydrz, zide sa ti vsetko
naozaj za to sa netreba hanbiť...určite sa do toho nehrň lebo už máš 18 a si panna..no a čo, to iba viac pridáva na tvojej hodnote A ak by si niekto pre to robil z teba srandu no tak to len nejaký úplný debil. Proste ak to naozaj nechceš tak to nerob A ešte jedna vec..radšej v 18 panna ako v 15 kurva...
@0 - nečítal som príspevky pred sebou, ale za hanbu, ani za divné, to vôbec nepokladám. rozhodne sa do sexu nenechaj dotlačiť "sociálnym cítením" (tzn spoločnosť si myslí že je to divné, tak by som sa toho mala zbaviť). zatiaľ to o tebe hovorí akurát to, že si silná osobnosť, alebo veľmi ignorantská k spoločnosti. odporúčam ti pokračovať v rozmýšľaní takýmto spôsobom (tzn svojim, ako to cítiš ty) a kašľať na čokoľvek iné.
pre autorku je to česť, nie hamba, to v žiadnom prípade. Má svoju hodnotu a pozná jej cenu, ktorú si stráži. Je to fajn
, no na margo mužského pokolenia si nemôžem odpustiť poznámku , každý by chcel sex, a každý aj pannu , zaujímavé . ospravedlňujem sa tým, ktorých sa tento koment netýka
pokiaľ je chalan normálny tak by to mal brať normálne... a mal by si ťa vážiť keď sa rozhodneš o to prísť práve s ním.. veľa chalanov.. to aj chce... že vraj.. a v 18 to nie je tragédia poznám chalanov čo to nerobili a majú 19... nemusíš to robiť preto lebo si jediná panna, alebo preto že je to hanba (čo nie je, to si myslia len debili)..mňa mama učila že to nie je hanba a čím dlhšie vydržím tím lepšie.. no našla som chalana ktorého ľúbim a tak som prestala váhať a urobila som to..
p.s.- aspoň ťa chalan nebude považovať za šľapku ktorá to robí už od 15 ...
Ja mám 19 a ani nevieš, ako rada by som niekedy bola ešte panna Aj keď som s mojim drahým už štvrtý rok a hádam to tak aj ostane, tak to už patrí k tomu. Ale rozhodne sa nemáš za čo hanbiť - každý chalan pri zmysloch bude len rád - a držím Ti palce, aby si si to pre takého nechala
prosimta o nič si ešte neprišla....18 nie je vela, a na sexe predsa nezáleží, pokial to nie je s niekym s kym by si si to fakt užila, tak račej nie....
No, dnes su take dievcata v 15 rokoch sproste ze o to pridu len koli tomu ze si myslia ze uz su dospele a nato pripravene... DECKA jebnute... Mozes byt hrda ze ty to mas v hlave v poriadku a myslim ze si najdes toho praveho drz sa... a vobec to nieje nenormalne... Je to uplne v pohode.
no ved je to aj tvoja vec a nepozeraj na to čo vravia druhý!! Je to tvôj život a žiješ ho ti, nie iný, tak sa s takýmito vecami netráp. Ak budeš mať priatelia tak si to iste sním užiješ....
@elizabethh buď na to hrdá. ak budeš v 30-tke pannou, to už bude nenormálne. Správny čas bude vtedy keď nájdeš niekoho koho budeš tak milovať, že s ním budeš dlhšie ako rok-dva a budete si rozumieť. Nežeň sa do toho zapadnúť do kolektívu a byť IN. Buď sama sebou a nech si hovorí kto chce čo chce, urob tak len vtedy keď budeš chcieť TY sama
radšej byť v 18-ke panna, aj v 20-ke ako o to prísť opitá v 15-tich! a je mi ľúto, že viem, o čom hovorím. v každom prípade sa nemáš za čo hanbiť, poznám dosť báb v tvojom veku, čo sú ešte panny, aj staršie a nevidím na tom nič zlé. tie, čo sú od nás o tie tri roky mladšie, to už je iná generácia, na tú sa neobzeraj vôbec, hodnoť sa v porovnaní s rovesníčkami - určite nie si pozadu. ja mať 18 a byť panna som asi rada (neviem, nerozmýšľam nad tým, že keby bolo keby)... no dosť veľa chalanov ešte stále ráta (aspoň ja mám tie skúsenosti), že v 18 si panna, takže to neber vôbec ako niečo zlé...
necital som vsetky komenty, ale som aj ja prijemne prekvapeny a @12 je pekne napisana...
....a ako by som to braj ja, ako chalan.....by som si vykracoval po uliciach s nosom hore, ak by som mal taku priatelku, bol aby to trosku pycha a chvalenie sa cudzim perim, ci jako to je, ale nedalo by mi to ...a v mojich ociach by postavila latku nad ostatne dievcata dost vysoko a pripadala by mi taka ...hmm...chutna,jemna,nevinna- proste panennska....
..proste pri hladani partnerky, neskor manzelky nemam kriterium ci musi byt panna, alebo nie...no je to vitana okolnost, ktoru by som si velmi vazil..
suhlasim, ze na tom nie je nic za co by si sa mala hanbit, ale m ato aj svoju negativnu stranku...teraz si zoberte ze by si o par rokov nasla vazny vztah a napriklad by sa vydala a mala by teda za cely zivot v posteli len jedneho....znie to velmi pekne, lenze clovek je tvor ktory chce vselico vyskusat a predsa len kym sa usadi pri jednom, mal by si nieco uz prezit, aby si potom nekladol otazky ako " bolo by to s inym ine?"...cloveku ktory uz si nieco v tomto smere prezil sa potom lahsie ostava vernym ako takemu co este nic nezakusil....no dufam ze som sa spravne vyjadrila...
@Meredith555 no jo ale od 18 fuuu este casu dost moze skusat a skusat kolko jej hrdlo raci a mozno jej prvy bude vyvoleny s ktorym to bude ... (citoslovicie)
prečo by hneď mala niečo riešiť? preto, že cnosti sa už nenosia? kto také povedal? háhá, môžem toto celé vysmiať, ak niekto nie je v poriadku preťo, že o svoj poklad ešte neprišiel. úbohé.
buď na to hrdá. ja na to som. lebo viem, že mám byť na čo
to je rarita. 18 rocna panna.myslim ze by si z teba mali vziat priklad ostatne dievcata a nie kurvit sa kazdy tyzden.hanba to urcite neni.ja by som chcel stretnut dievca ktore malo najviac jedneho chlapa.taku zenu by som si rovno vzal.
@Elizabethh no tym komentarom, ze tu mas kopec znamych a DVOCH BRASKOV si tym asi vela nevyriesila.....z mojho pohladu asi " bye bye tajna identita".....teda myslim si, ze niektori ludia si 2 a 2 dokopy.....
a je to inak uplne normalne,,,teda na dnesnu dobu nie normalne, ale z mojho pohladu je fajn, ze sa nenahlis a cakas na niekoho vynimocneho
@Radulik7 no ved jasne ... dnes predsa nieje in clovek ktory v dvanastich nesulozi v krikoch ... to znamena ze kazdy kto si pocka je trapny a nejde z dobou ... uzasny pohlad na svet. len tak dalej som zvedavy ako dopadne tato spolocnost
no ja osobne sa za to nejako nehanbim extra, ale zas to ani verejne neroztrubujem....neviem, ale tak v mojom veku mi to uz pride trocha hanba .....povedal by som, ze to uz ani nie je tak o cakani na toho praveho hoci je pravda, ze som vyberavy, ale skor o moznostiach ktorych je cim dalej tym menej
Veď buď ironický, nech sa páči, len bolo potrebné, aby si pochopil, že radulik to, čo napísala myslela ironicky, teda to nemyslela vážne a netreba ju teda karhať či poopravovať jej mienku
ako vydim tak dievcatam tu na birdzy sato nepaci a vravia ze jeto hanba a chalany zase ze mas byt nato hrda a jasa pridavam k tim druhim taze na koho nazore ti viac zalezi na babach ci chalanoch?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
pre mna je to v pohode,ba aj viac ako vpohode,pride mi to normlane
(alebo v TS ak chceš vedieť druhú možnosť, )
@galinka no podľa mňa by sa vážne mala nad sebou zamyslieť.
Podľa mňa to je úplne jednoduché, veď o to vlastne v slove "hanba" ide ...
"Hanba" je to, čo tvoje okolie môže brať ako potupné a keď je okolie dostatočne zamerané týmto smerom ...
, no na margo mužského pokolenia si nemôžem odpustiť poznámku , každý by chcel sex, a každý aj pannu , zaujímavé . ospravedlňujem sa tým, ktorých sa tento koment netýka
p.s.- aspoň ťa chalan nebude považovať za šľapku ktorá to robí už od 15 ...
....a ako by som to braj ja, ako chalan.....by som si vykracoval po uliciach s nosom hore, ak by som mal taku priatelku, bol aby to trosku pycha a chvalenie sa cudzim perim, ci jako to je, ale nedalo by mi to ...a v mojich ociach by postavila latku nad ostatne dievcata dost vysoko a pripadala by mi taka ...hmm...chutna,jemna,nevinna- proste panennska....
..proste pri hladani partnerky, neskor manzelky nemam kriterium ci musi byt panna, alebo nie...no je to vitana okolnost, ktoru by som si velmi vazil..
@Elizabethh ziadna hamba ... dobre si spravila teraz je tvoje telo na to lepsie pripravene takze si to aj viac uzijes ... o nic si neprisla
to bolo IRONICKY , ide o to ze sa vobec nemahza co hanbit
(NIE moj pripad )
btw ja som dost chapavy a myslel som to tiez ironicky ale asi vies co znamena ironicky ked si mi to napisala
buď na to hrdá. ja na to som. lebo viem, že mám byť na čo
a je to inak uplne normalne,,,teda na dnesnu dobu nie normalne, ale z mojho pohladu je fajn, ze sa nenahlis a cakas na niekoho vynimocneho
a netusim kde ta tvoja ironia je
Ty si ešte stále nepochopil, že to z jej strany bolo myslené ironicky?
Veď buď ironický, nech sa páči, len bolo potrebné, aby si pochopil, že radulik to, čo napísala myslela ironicky, teda to nemyslela vážne a netreba ju teda karhať či poopravovať jej mienku