áno je to tak zakázali mi vyučovať vo vašej škole inteligenti a páni docenti hm ? trieda 245 14 E bola to dobrá trieda a teraz tam nemôžem žiaľ vyučovať vykázali ma. dostal som aj pár pikantných poznámok na moju osobu a je to hnus.
Som s toho sklamaný... človek by si myslel, že tu nájde aspoň aspoň špetku inteligencie -- mýlil som sa. je tu pomyje a zverba nič decentné. Tak je ale nevzdavam sa . . . nikdy!
asi sa začína omladzovat učitelský zbor alebo sa pomali prestáva vyučovat dejepis na školách ...aj ked som počul ,že už bude po novom viac hodín dejepisu aj na technických školach
uciteldejepisu22:01 ty .... ach.. počuj.. toto si prehnala... teraz znašaj dosledky teraz !! ty krava.. jebnuta.. omi mne zle spravili mne! som nevinny.. a vy máte trpiet ne ja ne ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
HALOOOOO! SI KOKOT!
dufam ze naozaj neucis deti, preboha, chudinky male, kastrovala by som ta a opovaz mi napisat jedinu tsku! idiot