mám 19 a som ešte panic.. väčšina mojich rovesníkov to má už dávno za sebou a ako sa dozvedám tak aj omnoho mladší ako som ja.. dnešná mládež je o hodne iná ako tá, v ktorej som vyrastal ja.. podla vás to je normálne, že som ešte s nikým nespal alebo ten
je to skôr obdivuhodné ako opovrhnutia hodné... v tvojom veku som nebol iný, a čo? myslím že hanbiť by sa mali skôr tí čo sa s tým ponáhľajú a teraz zakladajú prijebané diskusie typu ,,robila som to bez ochrany môžem otehotnieť?"
@cacika1 ako bolo spomenuté v @9 je v tom iný dôvod ako tie čo si vymenovala ty.. skôr by som povedal, že to nepotrebujem k životu ale to neznamená že nechcem
Podľa mňa je to úplne normálne To len dnešní mladí sú nenormálny, lebo sex neberú ako fyzickú lásku, ale ako frajerstvo typu: čím viac (resp. častejšie) tým lepšie. A to je blbosť
Nič si z toho nerob, a buď na to hrdý, že patríš k tej hŕstke mladých ľudí s rozumom
nikde nie je napisane kedy to ma byť prvy krat a ty sa nemaš za čo hanbiť...po pravde ťa obdivujem.. a ja mam osemnast a tiez som este s nikym nespala ta len s udivom pozeram ked mi hovori nejaka trinastka strnastka ze ake to bolo..
VHODNY CAS NA TO BUDE KED NAJDES VHODNU OSOBU...zelam ti to...
ani ja som este s nikým nespala..a ani sa tak skoro nechystam..nebudem sa opicit po detoch,radsej si pockam na niekoho koho budem mat skutocne rada...vlastne pockam az do manzelstva a je mi jedno,ci si o mne ludia myslia,ze som divna...podla mna je to normalne
ber tak...ja mám 21 a stále som panic... ešte donedávna ma táto problematika trápila ale teraz to už neriešim... a vlastne som rád, že som na tom tak ako som predídem mnohým nežiadúcim komplikáciam
je to absolútne v poriadku, normálne a zdravé, sex predsa patrí do manželstva, len tie dnešné deti sa akosi chcú hrať na dospelých. Ja mám tiež 19 (o par dni) a nehanbim sa za to, že som panic a rad nim zostanem do manzelstva. Neprisposobuj sa tym, co si nevedia vazit citotu, aj keby okolo teba vsetci uz mali sexualne skusenosti, ty chod proti prudu tak urobis spravne Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
keď som ja mala 19 to bolo normálne...
@cacika1 ako bolo spomenuté v @9 je v tom iný dôvod ako tie čo si vymenovala ty.. skôr by som povedal, že to nepotrebujem k životu ale to neznamená že nechcem
Nič si z toho nerob, a buď na to hrdý, že patríš k tej hŕstke mladých ľudí s rozumom
@midnight ja to radšej neriešim a venujem sa dôležitejším problémom ako je tento .. tak ale spýtam sa na názor druhých keď je taká možnosť
VHODNY CAS NA TO BUDE KED NAJDES VHODNU OSOBU...zelam ti to...
Mne by to teda nevyhovovalo
a ešte si myslím, že ak sa to zdá niekomu divné, tak skôr ten dotyčný je divný
a ten sa objavil v 17nástich, takže som už viac čakať nemusela.
určite na tom ale nevidím nič zvláštne, veď je to super že všetky krásne veci budeš ešte len objavovať...
len si to nepokaz nejakým unáhleným rozhodnutím keď už príde tá doba, že sa na to budeš cítiť pripravený.