zamilovana, prisiel princ na bielom koni a ja som sa uplne zblbla, nespim, nejem, proste idol moj fakt zo sna, zrazu bol realny...dokonca bonus navrch , strasny medak ma, cakala som nejakeho obycajneho chlapa , nuda, oplzlost a dosiel dokonalost sama, pro
Si zamilovana az po usi. Opisala si nam tu chlapca ( muza ) co je dokonalost sama, teda az na to ze ma mercedes, ja preferujem BMW.
Co presne cakas, ze ti sem napiseme. Ak je tak super ako pises, preco tie pochybnosti ? To aky je v skutocnosti, zistis len tak, ze s nim budes travit cas. To ti nikto z nas, len tak z brucha nepovie
@0 demence dosiahla kritickeho bodu vsak? Alebo si z toho tak zmylena, ze pises taketo blbosti... Myslim ze ked tusis ze ta klame, tak nechat sa oblbovat je pod uroven, nemas svoju hrdost?? Fuj!
@0 nenapisala si akeho medaka ...nejakeho pod rocnik 2000 si moze dovolit takmer kazdy ...
ps.take C-ckove medaky uz ma kazdy idiot podnikatel frajer by to bol keby sa vozil za LEXUS LS600 alebo Aston Martin atd , prip M-kove rady BMW alebo BRABUSE
inak k tvojej otazke dievcina... ano ano, nechaj sa dalej oblbovat, ved ten medacik ti za to stoji, to je skutocna pevna hodnota, zaklad pre vztah.... *rolleyes*
Mam taky pocit ze si od tatka vypytam jeho novy firemny medak (velka krava) a pojdem na neho balit kurvy a vzapeti ich posielat dopice, ze taku fuchtlu co ide len za prachmi nechcem
chcela by som sa opytat ci mozem mat obavy z tehotenstva ked som mala pohlavny styk par dni pred zacatim menstruacie a dostala som ju normalne ale na druhy den mi prestala...prosiim o radu budem vam vdacna..
na to že maš 26 rokov by si mohla mať ine preferencie...si si naozaj ista že vek v tvojom profile je identicky s tym realnym???lebo pri tvojej užasnej slovnej zasobe mam pocit akoby to pisala dajaka pätnastročna dievčinka...
keby si tu aspon jeho vlastnosti opisala...ale vies asi sama o nom velke OOOOOO.jedine s cim si sa stihla pochvalit je mercedes-ale sak niekomu to staci ku stastiu disappointed:a podla minuleho foora stale pochybujem,ze mas 26...Co ja poznam 26-rocne zeny/aj z rodiny...ti maju uplne ine zmyslanie a ine hodnoty
a čo kebyyyyyy si s ním, uzijes si toho auta a ked ti povie ze s teba "strielal" tak ta to vlastne nezroni, lebo si to čakala, a ked ti to nepovie, tak budes mat auto a chlapa k tomu ???? ale som šikovna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Si zamilovana az po usi. Opisala si nam tu chlapca ( muza ) co je dokonalost sama, teda az na to ze ma mercedes, ja preferujem BMW.
Co presne cakas, ze ti sem napiseme. Ak je tak super ako pises, preco tie pochybnosti ? To aky je v skutocnosti, zistis len tak, ze s nim budes travit cas. To ti nikto z nas, len tak z brucha nepovie
Good luck.
@0 nenapisala si akeho medaka ...nejakeho pod rocnik 2000 si moze dovolit takmer kazdy ...
ps.take C-ckove medaky uz ma kazdy idiot podnikatel frajer by to bol keby sa vozil za LEXUS LS600 alebo Aston Martin atd , prip M-kove rady BMW alebo BRABUSE
zbalia sa, pojebu , odhodia
presne ako nepotrebna vec
26rocna zena by takuto picovinu asi nedokazala vypotit. ved keby, ze je dokonaly, tak preco by mala pochybnosti, ze sa ma nechat oblbovat?
Podla mna nemas 26 ani zdaleka. A tiez tie tvoje reakcie, dievca daj sa liecit, si trapna.
@24 sa preber do reality a ked uz pises take picoviny tak si zaloz vlastne forum o tom, aby som mohol picovat tam