bojim sa ze som tehotna...bola s priatelom a on sa do mna vystriekal....sice beriem antikoncepciu ale ja tak tomu neverim...napiste co si o tom myslite
for P3tuola : myslim si, ze ked mas staleho partnera, o ktorom vies, ze je zdravy, tak sa pohlavnych chorob bat nemusis.
for Baboka : mna by zaujimalo ako to robili doteraz, ked sa do nej vystriekal len raz... lebo akoze ja beriem antikoncepciu a priatel ide do mna vzdy a tehotna som este nebola za ten cas ... nemam mu za co nadavat, je to normalne ... a pre chalana je to prijemnejsie, ked moze byt v babe az do konca ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
-potom uz bude jasne ,ako to dopadlo...
-a ci to je baba alebo chalan...
-kupime jeden par dupaciek MODRA-RUZOVA...
-brrr no tak si dopadla ,teraz treba znasat nasledky...
for Baboka : mna by zaujimalo ako to robili doteraz, ked sa do nej vystriekal len raz... lebo akoze ja beriem antikoncepciu a priatel ide do mna vzdy a tehotna som este nebola za ten cas ... nemam mu za co nadavat, je to normalne ... a pre chalana je to prijemnejsie, ked moze byt v babe az do konca ...