V poslednom čase pociťujem že chcem byť stále viac na birdzi. Ja by som tu bola schopná presedieť celé popoludnie ak nie aj celý deň. Jednoducho tu musím stále byť aj keď by som nemala toľko byť pri počítači. Ja vždy keď tu nikto nie je alebo je na wc-ku
Úplne ti rozumiem. Ja som bola síce závislá na Birdzi tesne po registrácii, čiže pred rokom aj pol ale....aj to sa ráta. Stále som si pozerala cudzie profily, fotky písala komenty písala sem do fora ale ono ta to casom prejde.
podla mna by mala existovat aj nejaka liecebna na odvykanie si od netu...cakacia doba kvoli preplnenosti kym sa clovek dostane na rad by bola aj par rokov asi
to určite prejde. ja som tu zo začiatku tiež vela toho pozerala ale teraz len ak neviem čo na nete robiť tak zapnem birdz a čitam forum. vždy ma to pobavi nič ine tu ani nerobim
mna to drzalo tak v lete, ked sa nic nedalo robit a minuly skolsky rok II polrok teraz sem len idem na hodku, dve, ceknem spravy, odpisem, okomentujem a tak
ale to je blbe s tymu prihlaseniami, ze sa stale odhlasi, ked vypnem prehliadac...na 30-40 mimnut vypnem comp, ale potom ho zas zapnem a som odhlasena da sa s tym daco irobit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale to je blbe s tymu prihlaseniami, ze sa stale odhlasi, ked vypnem prehliadac...na 30-40 mimnut vypnem comp, ale potom ho zas zapnem a som odhlasena da sa s tym daco irobit?