dokážu spermie prejsť cez látku, je to možne? ked sa priateľ urobí môžu sa dostať do mna? v pripade že sme na sebe nalepeny a vzrušeny, masturbujeme, len sme oblečeny...je to možne?
áno, spermie majú v jednej ruke malé nožničky ktorými sa prederú cez všetky vrstvy jeho aj tvojho oblečenia a potom majú v druhej ruke malé vesielko, ktorým doveslujú až do tvojho vnútra k vajíčku.
prepáč, nemohla som si odpustiť, lebo na 18r. trošku smiešna otázka.
Spermia je, myslim, jedna z najvacsich alebo najvacsia bunka v tele, no myslim, ze otvory v latke su dost velke na to, aby sa cez ne spermia dostala, takze ano, teoreticky je to mozne ... Ale nestresuj sa zbytocne, je to velmi nepravdepodobne. Ja som uz zazil situaciu, ked v najlepsom praskol kondom a mesiac som bol v nervoch jak svina...
nie, spermie nemaju dlhu zivotnost na vzduchu, ak vobec nejaku maju, ale cez nejaku vrstvu prejst mozu ale aby sa dostali az do teba, to nie je mozne, aj tak umru skor na tom vzduchu skor ako sa tam dostanu
@frez spermie patria k tým menšim bunkam, maju okolo 60 mikrometrov, samotná hlavička je menšia ako 10 mikrometrov najväčšie sú vajíčka, tie môžu mať až 150 mikrometrov
ty už si vážne strelená, keď sa pýtaš takéto p*čoviny... je jasné, že je to nepravdepodobné... a už vôbec neverím veku kerý tu máš uverejnený, lebo keby tolko naozaj máš, tak sa takéto chujoviny nepýtaš...
@frez ja som zazil ze praskol,po mesiaci mi povedala ze je tehotna a po dalsich troch tyzdnoch (ked uz som rozmyslal nad sebevrazdou mi povedala ze njeje a len chcela vediet ako zareagujem????
a vtedy si mal vidiet tu reakciu keby wedela co ju caka radsej by bola ticho
@karin28398 chapem, ze ironia nie je cez internet tak zrejma, tak uznavam aj to, ze je mozne, ze vacsina ludi ju nepostrehla, pricom ty si patrila zjavne medzi nich
@frano IQ 41? ... preboha, na to, co si napisal, pisem, ze by som sa v takej situacii rovno odjebal, nie je to uplne zrejme?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
prepáč, nemohla som si odpustiť, lebo na 18r. trošku smiešna otázka.
a normálna odpoveď je NIE.
byla jsem na koupalisti a v bazenu byli i kluci. Muzu byt tehotna?Moc se toho bojim...Dekuju za odpovedi.
Terka (11)
K téme rofl)
@vladqog aaale picu... neverim, dokaz
K otázke, nie nedá sa to
@karin28398 po prve nejde o problem so sexom, asi nevies citat a po druhe - ty mas snad viac, nez 18?
a vtedy si mal vidiet tu reakciu keby wedela co ju caka radsej by bola ticho
som bol stastny ako blcha ked priznala ze njeje tehotna ale na nu som bol strasne nasraty lebo som tri tyzdne nespal koli jej tuposti..
asi to tak bude a mozno preto ze si neviem predstavit ze njekto od radosti skoci pod vlak??
@frano IQ 41? ... preboha, na to, co si napisal, pisem, ze by som sa v takej situacii rovno odjebal, nie je to uplne zrejme?