Ahojte, téma sa týka hlavne báb, chcela by som vás poprosiť o radu, či niektorá z vás nemáte skúsenosť s niekým kto dováža spoločenské šaty zo zahraničia, poprípade poradiť nejakú dobrú stránku.
Ďakujem
som si kupovala na ebayi... lebo vacsina co najdes na slovenskom nete idu aj tak od tych istych len maju prirazku.. ale odporucam v dobrom rpedstihu lebo som to skoro nestihla do stuzkovej
a bola si s nimi spokojná? vyzerali tak ako na obrázku?...no najhoršie je, že ja nevem ani dátum našej stužkovej, čiže to musím riešiť iba kúpou šiat, najprv som si chcela iba požičať, tak ale ked viem ani dátum
Ja som si tiež objednavala cez ebay, ale určite to sprav čím skôr. Prišli mi celkom pozde a ešte som ich musela dat krajcirke kus prerobiť, kedže som menšia a chudsia a boli dosť dlhé a trosku mi boli voľnejšie. Ale boli pekne ako aj na obrázku a vyšlo ma to dokopy aj s topánkami cca 100eur, co niektoré baby dali len za vypozicanie šiat 150eur, a ja som potom dokonca cez bazos šaty aj topánky predala, čiže sa mi to vrátilo. Hlavne si pozri hodnotenie toho, kto tie šaty ponuka. Ale inak ak si kúpiš latku, tak ani usitie u krajcirky nevyjde tak draho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty