@midnight neviem čo by si čakal od 19 ročnej holky, či nejakého chlapčiska, veď to sú deti, nech sa tvária akokoľvek dospelo a intelektuálne na úrovni.
@Jana nie, ja som sa len nasral že zo mňa robí kokota. lebo ja nie som ten priateľ, tretí človek je ten priateľ, ja som bol druhá bokovka ale keďže nemám vlastný byt kde by sa mohla vyzliecť tak zašukala len s jednou bokovkou, predo mňou sa hrala na slušňáčku.
@Jana ešte aby som spresnil, ja som bol tá potenciálna bokovka ktorá si od opitej baby:
NEPÝTALA cez skype hovor (cez cudzí telefón človeka čo sedel vedľa) počas jazdy v autobuse aby opitá baba ukázala kozy.
ja som bol tá potenciálna boovka ktorá opitú babu zastavila v snahe ukázať kozy a zložila daný hovor.
@midnight@26 fotka vznikla pre birdz, ja som na to ani nemyslela ale on to navrhol a ja som súhlasila, koniec koncov zaujímali nás oboch reakcie birdzákov. keby si dával pozor, sám popis fotky to vtedy veľmi jasne hovoril.
@midnight@27 nič som s tebou nechcela lebo nepôsobíš ani trochu bezpečne, to množstvo znepokojivých vecí ktoré si povedal počas toho večera ma úplne zarážalo, plus dopiči lahol si si na mňa na verejnosti ty čurák
@rebarboe A vieš nám aj vysvetliť prečo si sem takto od veci po pár mesiacoch prišla zas rozvíriť hladinu?
Však všetko čo si tu napísala už bolo spomenuté v tom tvojom statuse. Midnighta som tu už dlho nevidel do teba zapárať.
X týždňov je tu už kľud a zrazu si povieš z ničoho nič, že to tu ideš komentovať.
Prečo?
Málo pozornosti v tom tvojom kuracom živote či ako? Radšej sem hoď nudesku keď jej chceš viac. Hlúpe decko
@midnight Priznám sa, že keď tu v januári začala riešiť túto sračku, nevedel som komu z vás dvoch veriť.
Ale toto ma presvedčilo = @37 , že je fakt jeblá.
Ruky preč od sopľavých deciek do budúcna Midni, nestojí to za to
@rebarboe@30
"nič som s tebou nechcela lebo nepôsobíš ani trochu bezpečne, to množstvo znepokojivých vecí ktoré si povedal počas toho večera ma úplne zarážalo, plus dopiči lahol si si na mňa na verejnosti ty čurák"
aha, a preto si sa celý večer usmievala a túlila miesto toho aby si mi oznámila, jasné =D
vedel by som o tomto spraviť výlev, ale skráťme to: ak ti niečo vadí, tak to oznám. ak to neoznámiš, tak sa potom netvár že sračky spôsobila druhá strana, lebo je to trápne
@rebarboe oh a presne z toho istého dôvodu si ma nechala ísť do plánovania návštevy ťa, až kým som nezaplatil airbnb, a potom si si to rozmyslela, a pochválil som ťa že síce zo sebeckého hľadiska je mi to ľúto ale z toho racionálneho ťa chválim lebo čo to bolo za kokotný nápad sa s niekým len tak random stretnúť, a celý plán som s úsmevom zrušil, že, presne preto sa to takto odohralo lebo som nebezpečný predátor. presne preto som ťa zastavil keď si v autobuse išla na skype ukázať kozy lebo si bola opitá a videl som že človek manipuluje opitú teba, presne preto som predátor že som to nedovolil, že.
a presne preto si mi poslala postkoitálnu fotku lebo ja som nebezpečný predátor a tak ťa pred mojim nebezpečným predátorstvom ochráni keď mi spôsobíš žiarlivosť čo bol s tou fotkou tvoj cieľ nielen voči mne ale aj voči tvojmu vtedy oficiálnemu chlapovi, že.
a to som ešte ani nespomenul tú postfajčiarsku ktorú si mi poslala asi tak rok predtým, exkluzívne pre mňa aby som exkluzívne ja žiarlil. teda... predpokladám, ktovie s koľkými ľuďmi si mala rozrobené veci a koľkým ľuďom si ju poslala s tým istým zámerom.
keď nad tým premýšľam tak si uvedomujem že je riadne naivné myslieť si že čokoľvek si mojim smerom poslala bolo exkluzívne pre mňa, bez ohľadu na to čo si tvrdila a budeš tvrdiť.
@rebarboe@30
"nič som s tebou nechcela lebo nepôsobíš ani trochu bezpečne, to množstvo znepokojivých vecí ktoré si povedal počas toho večera ma úplne zarážalo"
hej, chápem, preto si sa celý večer usmievala a chichotala a roztápala keď som ti pohladil tvár a v reakcii na to mi cmúľala prsty a chichotala sa ťe ma to tak veľmi odpálilo, naprosto jasné a nemätúce signály jasne ukazujúce že sa so mnou necítiš byť v bezpečí, oceňujem a chválim, to je presne to o čom sme sa celý rok predtým bavili, že úprimnosť je základ, oceňujem a chválim, si na dobrej ceste.
@teal@34 btw robím to preto lebo mne je to jedno a ju to stresuje a jej to ubližuje, a je to jediný spôsob ktorý mám to hold her accountable for what she's done and doing and will be doing
@dedee@38
"Ruky preč od sopľavých deciek do budúcna Midni, nestojí to za to"
zaprvé, oceňujem. zadruhé, zlý post si si zvolil ako dôvod na zmenu názoru, ten na ktorý sa odkazuješ na to absolútne nedáva dôvod. zatretie, ona sa zvládla vyše roka tváriť že je iná, že chápe a nemá rada spoločenskú apokalypsu ktorá sa deje, až teraz zisťujem že keď sa jej to hodí tak ju rada využije.
oh a aby som ešte odpovedal na originál otázku fóra:
nie, nikdy. ale moja prvá dotyčná takú spravila po viacerých našich prvých razoch, keďže sme nešli rovno na sex, ale sme sa k nemu prepracovali, a mne to vždy prišlo vtipné, keď ju robila. a milé, lebo spomienky len v hlave sú (pre mňa) ekvivalené predstavám, čiže bolo milé mať kus niečoho čo dokazovalo že to nebola len predstava
@rebarboe p.s.: nerýp už. a to je v dobrom myslené odporúčanie vzhľadom na to čo sa snažíš dosiahnuť. lebo ty rýpeš aby si zakryla čo sa stalo. a kým budeš rýpať, ja na to budem odpovedať aby som odokryl čo sa stalo. lebo narozdiel od teba ja mám v piči. takže ak chceš zakryť čo sa stalo, nerýp už
@midnight nechce sa mi to celé čítať, ale 2 veci
1. predátorom si sa nazval ty sám, ja som sa vyjadrila že nie si bezpečný
2. poznal si ma v období kedy moja puberta vrcholila, bola som sprostá a stále som, len trošku menej. prirodzene sa vyvíjam a mením názory a teraz s tebou v tvojom svetonázore nesúhlasím takmer vôbec a som rada že som si uvedomila, že názory ktoré som pred pár rokmi zastávala sú dno. my si už nemáme čo povedať
@admin notifikácie mi hlásia moje vlastné komenty ako nové komenty vo fóre, to je dosť odveci.
select * from notifications where producer_id != current_user_id
@rebarboe@55 neboj, nefandím, presne ty si ma naučila že ak má človek pocit že je pre ženskú špeci tak je to ilúzia vytvorená tou ženskou aby z človeka získala čokoľvek to je čo chce
ale nič to nemení na otázke, a nuda je len výhovorka. ja napríklad reagujem lebo ma stále žerie ako klameš a manipuluješ, a už som sa toho dávno mal zbaviť, ale si ďalšia v poradí čo mi spravila kardinálnu zradu v momente keď som myslel že už nezostávajú žiadne kardinálne zrady čo by sa mi dali spraviť, a tak som to ešte stále nepredýchal.
@rebarboe@53
"1. predátorom si sa nazval ty sám, ja som sa vyjadrila že nie si bezpečný"
si piča alebo manipuluješ a teda si piča? =D lebo keď niekoho označíš za nie bezpečeného, a teda za nebezpečného, tak to rozhodne nie je implikácia že dotyčný je predátor, že XD
kedysi si sa tak krásne vedela tváriť že týmto veciam rozumieš
"2. poznal si ma v období kedy moja puberta vrcholila, bola som sprostá a stále som, len trošku menej"
hej, a preto sa na prvom stretku vyspíš s hocikým kto má byt a neskôr sa budeš snažiť dojebať toho kto sa ťa napriek svojim záujmom snažil smerovať do niečoho čomu nejebe, hej, makes complete sense XD
" bola som sprostá a stále som"
hej, to vidím, a to je v pohode, tvoja vec. len nechápem prečo si mala potrebu mi o tom klamať a sa predo mnou o tom pretvarovať a začať ma potápať až v momente keď som prestal spolupracovať s tvojimi manipulačnými zámermi
" a mením názory a teraz s tebou v tvojom svetonázore nesúhlasím takmer vôbec a som rada že som si uvedomila, že názory ktoré som pred pár rokmi zastávala sú dno."
tak to je veľmi smutné že si sa zaplietla do toho kultu lebo ti bol pohodlnejší než čeliť dôsledkom svojich činov. ale máš pravdu, ak toto je tvoja voľba tak si nemáme čo povedať.
a áno, som občas narcisistický exhibicionista lebo mi robí potešenie odhaľovať súkromné veci o ktorých druhá strana nepočíta že ich odhalím leboveď sú súkromné, a vďaka tomu si druhá strana myslí že má nado mnou prevahu a môže klamať a manipulovať ako sa jej zachce leboveď realitu neodhalím lebo je príliš súkromná.
@rebarboe@63 oh a rozmysli si, ideš manipulovať ďalej a idem na to odpovedať verejným postovaním fotiek čo si mi poslala s tým že sú pre mňa, alebo stíchneš a skúsiš sa uvedomiť?
@sandriously@75 nemám v úmysle už niekedy plýtvať časom na súkromné interkcie s ňou. takto verejnem je to aspoň zábava (lebo nemám čo skrývať a ona sa snaží skrývať všetko), inak by to bola 100% strata času.
a je najvyšší čas aby začala zažívať že to že je sexy nestačí na vykompenzovanie toho že je dumm. je najvyšší čas aby to tak začalo byť, že chlapi prestanú ženám akceptovať kokotiny len kvôli peknej tváričke (a telu).
The adjective, petulant, is a disapproving term used to describe a bad-tempered child, an adult behaving like an angry child or behavior of this type. Angry or annoyed mean the same thing, but if you choose the word, petulant, you are indicating that it is unreasonable or unjustified.
wtf to co je tu toto preco je to tu od januara, preco to vidim az teraz a preco tu uplne cudzi ludia s neomylnou sebaistotou preberaju moj sex life? @barb@86 ked to berieme ako penetrativny sex... tak do 10
Raz som mal škrečka-samicu, ktorá sa volala jožka. Mal som asi 9-10 rokov a keď som sa s ňou mazlil vypadla mi z rúk a buchla si hlavu o roh stola. Potom začala divne chodiť a do večera zdochla. Bolo to prvý krát čo som vlastne zabil živého tvora.
Od vtedy sa mi stalo tolko krávovín. Raz som sa posral u krstnej a celý deň som sa s hovnom v trenkach tvaril ze je vsetko ok. Raz ma ostal cigáň keď som si s nim menil karticky hokejistov. Raz som sa dostal sam na opekacke a rano siel dostaty asi tak pol hodinu plnym autobusom. Mam za sebou nespocet sexualnych zlyhani a trapasov, raz som musel dokonca predstierat ejakulaciu s polotvrdym perom. Inak ja som teda v autobuse pero nadrbany ukazal asi tak 70 rocnej pani co isla z kostola.
pomaly mam 35 a viete nad cim pred spanim premyslam?
Nie nad tym nespocetnym mnozstvom trapasov, neuspechov a zlyhani, ktoré ako prisli tak odisli, nie nad tym co si o mne myslia byvalky, kamaati, známy či rodin a ani co si mam ja mysliet o nich. Myslím na to, ako mi ten skrecok pada z dlani a bucha sa hlavou o roh stola, pretoze to bola jedina vec na svete, ktoru naozaj nikdy nezmenim, nenapravim, ani nevezmem spat...
Takže to nalepšie na celom tomto fore je len a len jedna vec, Nie, ze ste si tu pekne vykydali hovna, verejne sa strapnili kvoli picovinam ktore mame za sebou z casti vacsej ci mensej vsetci co sme tu toho boli svedkami. To najlepsie na nom je, ze ked dospejete, tak vas vsetky tie sracky co ste si v nom napisali, prestanu trapit.
@hetfield@92 a možno mi len rebarhoe veľmi jasne povedala a bola celá prekvapená že až vtedy mi došlo že tá selfie spred dvoch týždňov bola (podľa jej názoru) očividne a jasne postkoitálna
@rebarboe@100
XD XD
nijééééé, keď dva či koľko rokov niekoho v komnunikácii silno ťaháš za nos, tak rozhodne nie je tvoja chyba keď to vytvorí nejaké očakávania, že? =D
ach jaj, nechápem jak sa ti podarilo tak dlho sa tváriť že máš kúsok rozumu.
Miro, ja som bola namotana zo začiatku viac akoby sa patrilo a nedávala som ti za vinu nikdy, lebo ja som si ťa zidealizovala v hlave, ja som dopracovala sama k tým pocitom. Tak už prestaň kurva revať furt ako ublížené decko, ja som ti nikdy nič nesľúbila, nepodviedla som ťa, lebo som nikdy nebola tvoja frajerka. get a grip @midnight@101
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
NEPÝTALA cez skype hovor (cez cudzí telefón človeka čo sedel vedľa) počas jazdy v autobuse aby opitá baba ukázala kozy.
ja som bol tá potenciálna boovka ktorá opitú babu zastavila v snahe ukázať kozy a zložila daný hovor.
Však všetko čo si tu napísala už bolo spomenuté v tom tvojom statuse. Midnighta som tu už dlho nevidel do teba zapárať.
X týždňov je tu už kľud a zrazu si povieš z ničoho nič, že to tu ideš komentovať.
Prečo?
Málo pozornosti v tom tvojom kuracom živote či ako? Radšej sem hoď nudesku keď jej chceš viac. Hlúpe decko
Ale toto ma presvedčilo = @37 , že je fakt jeblá.
Ruky preč od sopľavých deciek do budúcna Midni, nestojí to za to
"nič som s tebou nechcela lebo nepôsobíš ani trochu bezpečne, to množstvo znepokojivých vecí ktoré si povedal počas toho večera ma úplne zarážalo, plus dopiči lahol si si na mňa na verejnosti ty čurák"
aha, a preto si sa celý večer usmievala a túlila miesto toho aby si mi oznámila, jasné =D
vedel by som o tomto spraviť výlev, ale skráťme to: ak ti niečo vadí, tak to oznám. ak to neoznámiš, tak sa potom netvár že sračky spôsobila druhá strana, lebo je to trápne
uvedom sa.
uvedom sa.
uvedom sa.
uvedom sa.
uvedomil som sa.
"nič som s tebou nechcela lebo nepôsobíš ani trochu bezpečne, to množstvo znepokojivých vecí ktoré si povedal počas toho večera ma úplne zarážalo"
hej, chápem, preto si sa celý večer usmievala a chichotala a roztápala keď som ti pohladil tvár a v reakcii na to mi cmúľala prsty a chichotala sa ťe ma to tak veľmi odpálilo, naprosto jasné a nemätúce signály jasne ukazujúce že sa so mnou necítiš byť v bezpečí, oceňujem a chválim, to je presne to o čom sme sa celý rok predtým bavili, že úprimnosť je základ, oceňujem a chválim, si na dobrej ceste.
"Ruky preč od sopľavých deciek do budúcna Midni, nestojí to za to"
zaprvé, oceňujem. zadruhé, zlý post si si zvolil ako dôvod na zmenu názoru, ten na ktorý sa odkazuješ na to absolútne nedáva dôvod. zatretie, ona sa zvládla vyše roka tváriť že je iná, že chápe a nemá rada spoločenskú apokalypsu ktorá sa deje, až teraz zisťujem že keď sa jej to hodí tak ju rada využije.
nie, nikdy. ale moja prvá dotyčná takú spravila po viacerých našich prvých razoch, keďže sme nešli rovno na sex, ale sme sa k nemu prepracovali, a mne to vždy prišlo vtipné, keď ju robila. a milé, lebo spomienky len v hlave sú (pre mňa) ekvivalené predstavám, čiže bolo milé mať kus niečoho čo dokazovalo že to nebola len predstava
well, in that case, @50
1. predátorom si sa nazval ty sám, ja som sa vyjadrila že nie si bezpečný
2. poznal si ma v období kedy moja puberta vrcholila, bola som sprostá a stále som, len trošku menej. prirodzene sa vyvíjam a mením názory a teraz s tebou v tvojom svetonázore nesúhlasím takmer vôbec a som rada že som si uvedomila, že názory ktoré som pred pár rokmi zastávala sú dno. my si už nemáme čo povedať
select * from notifications where producer_id != current_user_id
ale nič to nemení na otázke, a nuda je len výhovorka. ja napríklad reagujem lebo ma stále žerie ako klameš a manipuluješ, a už som sa toho dávno mal zbaviť, ale si ďalšia v poradí čo mi spravila kardinálnu zradu v momente keď som myslel že už nezostávajú žiadne kardinálne zrady čo by sa mi dali spraviť, a tak som to ešte stále nepredýchal.
"1. predátorom si sa nazval ty sám, ja som sa vyjadrila že nie si bezpečný"
si piča alebo manipuluješ a teda si piča? =D lebo keď niekoho označíš za nie bezpečeného, a teda za nebezpečného, tak to rozhodne nie je implikácia že dotyčný je predátor, že XD
kedysi si sa tak krásne vedela tváriť že týmto veciam rozumieš
"2. poznal si ma v období kedy moja puberta vrcholila, bola som sprostá a stále som, len trošku menej"
hej, a preto sa na prvom stretku vyspíš s hocikým kto má byt a neskôr sa budeš snažiť dojebať toho kto sa ťa napriek svojim záujmom snažil smerovať do niečoho čomu nejebe, hej, makes complete sense XD
" bola som sprostá a stále som"
hej, to vidím, a to je v pohode, tvoja vec. len nechápem prečo si mala potrebu mi o tom klamať a sa predo mnou o tom pretvarovať a začať ma potápať až v momente keď som prestal spolupracovať s tvojimi manipulačnými zámermi
" a mením názory a teraz s tebou v tvojom svetonázore nesúhlasím takmer vôbec a som rada že som si uvedomila, že názory ktoré som pred pár rokmi zastávala sú dno."
tak to je veľmi smutné že si sa zaplietla do toho kultu lebo ti bol pohodlnejší než čeliť dôsledkom svojich činov. ale máš pravdu, ak toto je tvoja voľba tak si nemáme čo povedať.
prípadne narcisistickí exhibicionisti pokiaľ ide o odhaľovanie súkromných myšlienok a udalosrí, a nielen tela.
ze na mna volas admina?
ak chcú nástroj čo im bude slúžiť, nech si kúpia nástroj čo im bude slúžiť.
ja si počkám na nejakú čo o mne bude premýšľať ako o človeku.
lebo asi to väčšinu prekvapí, ale som človek.
Nazvala by som ich petulanti
The adjective, petulant, is a disapproving term used to describe a bad-tempered child, an adult behaving like an angry child or behavior of this type. Angry or annoyed mean the same thing, but if you choose the word, petulant, you are indicating that it is unreasonable or unjustified.
@tequila s kolkymi birdzackami si spal?
@barb @86 ked to berieme ako penetrativny sex... tak do 10
zle mi je z toho, ako sa môže dospelý chlap tak vyvyšovať na dospievajúcom dievčati.
Od vtedy sa mi stalo tolko krávovín. Raz som sa posral u krstnej a celý deň som sa s hovnom v trenkach tvaril ze je vsetko ok. Raz ma ostal cigáň keď som si s nim menil karticky hokejistov. Raz som sa dostal sam na opekacke a rano siel dostaty asi tak pol hodinu plnym autobusom. Mam za sebou nespocet sexualnych zlyhani a trapasov, raz som musel dokonca predstierat ejakulaciu s polotvrdym perom. Inak ja som teda v autobuse pero nadrbany ukazal asi tak 70 rocnej pani co isla z kostola.
pomaly mam 35 a viete nad cim pred spanim premyslam?
Nie nad tym nespocetnym mnozstvom trapasov, neuspechov a zlyhani, ktoré ako prisli tak odisli, nie nad tym co si o mne myslia byvalky, kamaati, známy či rodin a ani co si mam ja mysliet o nich. Myslím na to, ako mi ten skrecok pada z dlani a bucha sa hlavou o roh stola, pretoze to bola jedina vec na svete, ktoru naozaj nikdy nezmenim, nenapravim, ani nevezmem spat...
Takže to nalepšie na celom tomto fore je len a len jedna vec, Nie, ze ste si tu pekne vykydali hovna, verejne sa strapnili kvoli picovinam ktore mame za sebou z casti vacsej ci mensej vsetci co sme tu toho boli svedkami. To najlepsie na nom je, ze ked dospejete, tak vas vsetky tie sracky co ste si v nom napisali, prestanu trapit.
XD XD
nijééééé, keď dva či koľko rokov niekoho v komnunikácii silno ťaháš za nos, tak rozhodne nie je tvoja chyba keď to vytvorí nejaké očakávania, že? =D
ach jaj, nechápem jak sa ti podarilo tak dlho sa tváriť že máš kúsok rozumu.
@midnight @101