Furt mi vrta v hlave otazka ze co sa vlastne paci babam na chalanoch...Obsah penazenky, telo, alebo jeho chovanie? Slecny, podla coho si vlastne vyberate chalanov?
obsah peňaženky je mi fuk, pokiaľ sa ku mne správa podľa mojich predstáv (a aj pokiaľ sa nespráva, ale vtedy mi nie je fuk nielen obsah jeho peňaženky, ale aj on sám)
Nikdy v živote ma nezaujímalo koľko má PEŇAZÍ ...jasné, že je to také malé plus ale podľa toho si nevyberám ..bývalému som pár krát zaplatila taxík domov ...a čo ? podľa mňa sú aj dôležitejšie veci ako peniaze...aj keď klobúk dole pred tým , kto vyžije bez nich. Nepotrebujem ani dokonalé TELO...ak chcem vidieť dokonalosť zapnem si telku...zo všadiaľ nám ju natláčajú...hlavne preto pred ňou asi aj utekám...najdôležitejšie je SPRÁVANIE a jeho POVAHA...ak je toto splnené , tak ho budem ľúbiť aj so všetkými nedokonalosťami ...
zaujímajú ma myšlienky, nemala by som problém chodiť Hawkingom, ak by sa bol ochotný so mnou o ne deliť, z toho vyplýva, že telo je vedľajšie. a obsah peňaženky viacmenej tiež.
záleží mi na dobrej výchove, inteligencii, dobromyseľnosti a otvorenej mysli.
Tak ako prvoradé zaujme vzhľad a potom keď človeka pozoruješ tak aj osobnosť. Teda telo patrí do vzhľadu a "chovanie" do osobnosti. A peňaženka podľa mňa nie je taká dôležitá, teda ja som si podľa toho nevyberal. Ale keď nám rodičia prestali financovať cesty za sebou, niekto to aj musel začať platiť. Takže niekedy je dôležitá aj tá peňaženka, a to dievča vôbec nemusí byť zlatokopka. Ale otvorene, aká by bola budúcnosť s bezdomovcom? Z lásky sa nenaješ.
tak z dialky je to styl a vyzor... ked sa uz s niekym rozpravam tak sposob vyjadrovania,chovania... a myslim ze na peniaze sa pozeraju uz tie dospelejsie zeny..predcalen si chcu zalozit rodinu a na to su potrebne aj peniaze
@slimshady08 napríklad keď vidím že niekto uctieva rytmusa, oblieka sa rovnako ako on a na mobile si nahlas púšťa jeho pesničky tak že s ním nič nechcem mať.
@inequity toto milujem! odsudzujes vsetkych hoperov koli jednemu vyjebancovi ktory zo seba urobil komercneho idiota...nehnevaj sa ale tez sa mi hnusia rozny ludia inych stylov...napr ostne na krku a na rukach
@slimshady08 a potom si povedal že sa ti hnusia ostnaté veci a tak.. (keďže štýl hudby a štýl všeobecne považuješ za to isté) serieš si do huby, aspoň po sebe čítaj.
@inequity zaujimave...poznam dievca ktore sa oblieka podobne jak rockerka a pocuva prevazne hip hop...proste sa jej paci ten styl oblecenia cize tu na mna nevyskakuj...uz sa nemienim o tomto hadat je to zbytocne
@slimshady08 ty si na mňa skočil prvý jak čivava ja som len povedal že je normálne vyberať si aj podľa štýlu.. a potom si sám potvrdil že to aj ty robíš, tak neviem o čo sa snažíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
1. Ženy, ktoré zaujma veľkosť konta
2. Ženy, ktoré zaujma veľkosť ciciny
Prípadne sa to dá kombinovať
inac ja si vsimam najprv "styl" a chovanie ...
ale nie. peniaze to určite nebudú.
Kokot
Konto
Kokot
záleží mi na dobrej výchove, inteligencii, dobromyseľnosti a otvorenej mysli.
No vidíš, tiež si vyberáš podľa štýlu, mne sa to napríklad zdá príťažlivé, to čo sa tebe hnusí.
1. normalni prirodzeni muzi so zmyslom pre humor a s odhodlanim zenu lubit
2. kokoti ako ty, ktori si myslia, ze zenam ide len o "cicinu" a peniaze