Stalo sa Vám, že Vás pri sexe alebo masturbovaní niekto pristihol? Rodičia, rodina, priatelia alebo úplne cudzí ľudia???
Mne sa to stalo nedávno a ešte som to nepredýchal... V tom najlepšom nás vyrušil otecko a mamička mojej frajerky... (Podľa nej sa nemali vrátiť skôr ako o 22.00) Ach tie ženy... A oni prišli už o 19:00
Nás s bývalým prichytil jeho foter, pretože jemu sa nedala zamknúť izba... pričom jasne naznačil, že momentálne si NEŽELÁME byť vyrušovaní... predýchavala som to niekoľko hodín a potom som sa z toho smiala... nakoľko zo mňa nevidel nič čo nemal
Mne sa to stalo ked som si to s mojou priatelkou davali v jej izbe a zrayu vosiel jej malý brat , ... trapas , ale ten vyzera v jeho tvaricke D ... nastastie mu to potom priatelka vyzvetlila , ze sme sa len hrali
Jednej noci som sukal Ruzu u nich doma... v tom niekto otvoril dvere... bol to jej otec... ona dostala posvovy krc a povlacila ma celom dome... a teraz mam 30 centimetrovy kokot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Skús sa rozpísať o tom, ako si sa pri tom tváril.
aj ti nasi to robievali a my to robit budeme, aj ty nasi jebavali aj mi jebat budeme.....filip