Ahojte,
Mám jednu otázku na slečny ktoré majú priateľov . Ako by ste sa zachovali keby ste šli stanovať s priateľom na tyžden do divočiny a zobral by si so sebou troch kamošov . Nešli by ste/išli by ste ? , Zobrali by ste aj vy kamoški? . A ešte k tomu do
isla. aj ked tyzden je na mna pridlho - nevladzem byt taku dlhu dobu s ludmi, po urcitom case v spolocnosti sa proste nutne potrebujem nejako sama zregenerovat, a ked tu ta moznost nie je, vacsinou to nedopadne dobre
Ja neviem, ak by to nebol romanticko založený týždeň a povedal by mi o tom tak by mi to asi nevadilo. A veď by sa z toho mohla nakoniec vykľuť fajn akcia, navyše ono po tom týždni to stanovanie v divočine ani romantické nie je, možno tak vo filmoch
sla by som a kamaratky by som urcite nebrala a jj totok som robila ze sme sa stale s jednym kamosom frajerovim provokovali ale brali sme to ako srandu aj frajo si robil z toho srandu tak to bolo super
Mne sa to stalo, ale trošku inak mali sme byt uplne sami a on pozval aj kamaratov o čom som nevedela a bola som tam jedina baba. Predstavovala som si romantiku a pekne chvile s nim, ale namiesto toho sa len chlastalo a asi ani nevedel že som tam prve dni som bola nahnevana ale potom sa mi to celkom začalo pačit takže nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zo zásady sa mi nepáčia kamaráti môjho frajera a aj keby sa mi nejaký páčil, tak by som s tým nič nerobila, neriešim sa s iným keď som vo vzťahu
:letim:
kamošky by som nebrala, bo ja som rada v čisto mužskej spoločnosti ^^
á..určite by som si nedovolila riešiť priateľovho kamaráta...