Dajme si chvíľku rozpamätávania sa (inšpirované včerajším statusom jednej užívateľky)
Aký najstarší "zážitok" vám utkvel v hlave,teda na čo najstaršie si v spojitosti s birdzom spomeniete? Či už sa to týka užívateľov, diskusií, fotiek a podobne
zlty birdz so starym dizajnom takym kreslenym kde tusim na uvodnej obrazovke bol ten obrazok kde bol birdzak a birdzacka ho niecim isla udriet,tusim stolickou
@3 také fejky sa tu vtedy tuším vyskytli 2 alebo 3 po sebe to bola vtedy sranda keď tu niekto hodil fotku,čo vygooglili.
Ozaj,pamätáte si na to dievčatko,čo malo mamu,čo vyzerala ako ruská prostitútka? Obe blondínky a tá malá strašne tvrdila,že to je jej mama,že si ju otec vzal neviem kde a čo ja viem čo ešte sa vtedy riešilo.
neutkveli mi v pamäti žiadne konkrétne aféry ani nič podobné, ale strašne som sa rozcítila, lebo som si spomenula, že som tu mala svoje spirituálne dvojča s nádhernou fialovou dušičkou a nie som s ním už v kontakte a bojím sa, že naňho úplne zabudnem a proste pomoc
nie je to najstaršia spomienka čo mám, ale pamätám si na mániu fotiek so zubnými kefkami. @antifunebracka sa vtedy fotil so záchodovou kefou.
a pamätám si a som v kontakte s viac ako 50 ľuďmi, ktorých som tu spoznala v dávnych časoch, kedy to tu ešte žilo a ľudia boli otvorení komunikácii a stretávaniu sa aj mimo birdz platformu.
Pamätám si na môj prvý blog a bolo super že mi viacero userov napísalo také milé uvítanie a že dúfajú že sa mi tu bude páčiť to by sa dnes asi ťažko stalo. Btw jedným z tých ľudí bola tusim @zelinka ak sa nemýlim
tak ja som tu tak niečo vyše štyroch rokov, mala som ledva 15 a citila som sa tu ako dieťatko a nejako som tu nesledovala ľudí, čiže neviem možno vtedyv móde bola EUBA
Inak moja úplne prvá spomienka na Birdz, keď som sa sem prvý krát išla pozrieť bola, že webky vyzerali ako taká béžová nástenka, kde bolo akože všetko pripevnené špendlíkmi. Aj keď doteraz uvažujem, či to naozaj bol naozaj Birdz, lebo nikdy som nenašla, že by starý Birdz okrem mňa niekto tak opisoval a ani na starých screenshotoch som to nevidela...
No a úplne prvý už konkrétny zážitok? Neviem, možno keď tu chodil taký náboženský fanatik a vypisoval tu siahodlhé náboženské texty a bol napríklad presvedčený, že vstup do pekla sa nachádza na nejakom konkrétnom mieste na Zemi, tuším pod nejakou sopkou tak toto mi tak pekne utkvelo
A ešte užívateľka @tashira keďže čítanie jej článkov ma asi ako prvé inšpirovalo začať písať blogy
Matne si spominam na jednu birdzacku, s ktorou som si tu velmi dlho pisal v mojich birdz zaciatkoch, ale uz sem nechodi a iny kontakt na nu nemam.... dufam, ze sa ma dobre
Ja som tu prišla, nestihla som ani nikoho spoznať, po čase som aj vlastné heslo zabudla, tak mám teraz úplne nový profil.. Najviac ma mrzia moje stratené blogy na starom profile..
asi webky mi najviac chybaju to bolo take osobne, kazdy mal svoju predstavu birdzu akoby, naviac sa mi pacili tie ktore mali v pozadi hudbu, vratane tej mojej niekedy som len tak chodila ludom na webky, aby som mohla pocuvat skladby co tam mali a okrem toho hmm..kedysi sa mi zdal birdz taky privetivejsi, vsetci sa poznali, stale sa tu nieco riesilo, teraz sa uz az tak nesmejem na tych forach, lebo sa tu zacali riesit az moc vazne temy niekedy
No ja som sa zrovna dnes zaregistrovala ZNOVA, lebo na starom nicku sa mi jednoducho nechcelo mazať X fotiek po jednom aa .... a tak.
No a po tej dlhej dobe, čo tu moja "sláva" utíchla ... môôžem povedať, že mi najviac chýbajú asi CSS-ka, to ma bavilo stále vymýšľať nejaké nové webky a hlavne na moju krásnu webku s Marilyn, ktorú mi počas zmeny na tieto oničom profily neľútostne zničili , chýba mi krutá, bola skvelá a jedna z mála s ktorými som dokázala normálne TU komunikovať. Aj momovojny aaa vlastne bolo by toho veľmi veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale velmi ma bavila kauza waldorfova
"S láskou spomíname..."
Ruzova, ale riadne odrbala 90 % Birdzu!
Ozaj,pamätáte si na to dievčatko,čo malo mamu,čo vyzerala ako ruská prostitútka? Obe blondínky a tá malá strašne tvrdila,že to je jej mama,že si ju otec vzal neviem kde a čo ja viem čo ešte sa vtedy riešilo.
no a krutu funebracku samozrejme
-webky
-príjemná atmosféra, ktorá tu bola
a pamätám si a som v kontakte s viac ako 50 ľuďmi, ktorých som tu spoznala v dávnych časoch, kedy to tu ešte žilo a ľudia boli otvorení komunikácii a stretávaniu sa aj mimo birdz platformu.
Dnes som si naňho spomenula. Zistila som, že mi chýba jeho láskavá povaha.
tak ja som tu tak niečo vyše štyroch rokov, mala som ledva 15 a citila som sa tu ako dieťatko a nejako som tu nesledovala ľudí, čiže neviem možno vtedyv móde bola EUBA
No a úplne prvý už konkrétny zážitok? Neviem, možno keď tu chodil taký náboženský fanatik a vypisoval tu siahodlhé náboženské texty a bol napríklad presvedčený, že vstup do pekla sa nachádza na nejakom konkrétnom mieste na Zemi, tuším pod nejakou sopkou tak toto mi tak pekne utkvelo
A ešte užívateľka @tashira keďže čítanie jej článkov ma asi ako prvé inšpirovalo začať písať blogy
........... filip :
@zajkousko
@simca15 a jej blogy
No a po tej dlhej dobe, čo tu moja "sláva" utíchla ... môôžem povedať, že mi najviac chýbajú asi CSS-ka, to ma bavilo stále vymýšľať nejaké nové webky a hlavne na moju krásnu webku s Marilyn, ktorú mi počas zmeny na tieto oničom profily neľútostne zničili , chýba mi krutá, bola skvelá a jedna z mála s ktorými som dokázala normálne TU komunikovať. Aj momovojny aaa vlastne bolo by toho veľmi veľa