@karbyhokonstanta Jeden chlapík žil usporiadaný život. Mal ženu a deti... V lote alebo čo to bolo vyhral neskutočné peniaze... V tom momente sa mu manželstvo rozpadlo a jemu tie peniaze stúpli do hlavy... Takže neviem či sú peniaze šťastie... Možno tak v normálnom množstve.
@karbyhokonstanta Možno to nebol neschopný chlap. Ale, peniaze prilákajú pozornosť ostatných a tí ostatní na teba vyvinú tlak... To pôsobí na psychiku a ostatné už ide samo
Ale veta: "Ak vieš s peniazmi manipulovať nič také sa ti stať nemôže, ak nevieš nezaslúžiš si ich..." to vystihuje správne
Normálne množstvo? Máš dosť peňazí, aby si prežil/a každý mesiac, aby si si mohol/la užiť s kamarátmi priateľmi, aby si mohol/la ísť na dovolenku a zaspávať s pocitom, že nemusíš rozmýšľať nad tým, či ti peniaze vystačia na ďalší deň... (bohužiaľ, na Slovensku je dosť takých ľudí/rodín, čo takto rozmýšľajú...)
@Karbyhokonstanta
ja viem, len som chcela povedať, že zdravie100 percentné zdravie, je väčšie šťastie ako peniaze
a pre a zas je to pravá, ozajstná veľká láska
keby som len raz takú zažila bola by som dokonale šťastná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale veta: "Ak vieš s peniazmi manipulovať nič také sa ti stať nemôže, ak nevieš nezaslúžiš si ich..." to vystihuje správne
a ja za seba tiež hovorím, že PENIAZE... ale hádam asi prednejšie ešte zdravie, rodina, priatelia, aby som si tie peniaze mala s kým užívať...
nechcem rýpať, ae peniaze ti v prípade nevyliečiteľnej choroby figu pomôžu
bol som na x pohreboch, ale ešte som ani za jednou truhlou nevidel ísť kamión s nahromadeným majetkom nebožtíka....
nikto si nič zo sebou nezoberie a pred Boha predstupíme iba so svojou Knihou života......
ja viem, len som chcela povedať, že zdravie100 percentné zdravie, je väčšie šťastie ako peniaze
a pre a zas je to pravá, ozajstná veľká láska
keby som len raz takú zažila bola by som dokonale šťastná
A celkovo je to naplnenie biologických, sociálnych a kultúrnych potrieb.