často mi vravia kamarátky,že nechápu,že viem byť šťastná a viem sa tešiť zo všetkeho aj bez chlapa.Tak niekoré to nepotrebujú stačí im občas si užiť ved na pochopenie a podporu máte priateľov
ze sa s nim nestotoznujem .. samozrejme ma robia stastnou aj ine veci a ludia .. ale skratka na takyto vyrok sa necitim ... mne ta ista vzajomna zavislost vyhovuje
Takéto veci sa zrejme dajú logicky chápať rôzne a pri logickom chápaní, že pre každú šťastnú ženu platí, že nepotrebuje chlapa, aby bola šťastná, to nejaký zmysel dáva.
@natus39 dlho som sa snažila byť taká ale nejak mi to nikdy nevyšlo a ked som sa k tomu konečne RAZNE odhodlala tak som našla svoju polovičku...koľka ironia
Tak čo sa týka reálneho života tak ženy nás teoreticky nepotrebujú...veď už dnes robia také profesie, ktoré v minulosti robili iba muži...vedia sa o seba postarať, zarobiť peniaze, zabaviť sa, šoférovať...podľa mňa by kľudne zvládli aj presťahovať skriňu na ôsme poschodie...jedine na oplodnenie je potrebný muž...takže pokiaľ dotyčná netúži po dieťati, zaobíde sa vo všetkom aj bez muža..a môže byť šťastná.
Na krátky čas to môže platiť a potom raz tá šťastná žena príde domov večer z roboty a bude si želať, aby nejakým čarovným spôsobom našla v posteli niekoho, ku komu sa môže zvaliť a zabudnúť na celý svet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mne je s mojim muzom dobre a preto netuzim byt takou zenou, ktora po svojom boku nikoho nepotrebuje
(dobre, možno nie 100%, ale to, čo mi k šťastiu chýba nie je predmetom nadpisu
(a čakám na komentáre o tom, aká som zakomplexovaná, aká som extrémna feminstka a otázky na moju orientáciu!
Ja teraz minimálne ku svojmu šťastiu potrebujem ocinka a dvoch bratov
Takéto veci sa zrejme dajú logicky chápať rôzne a pri logickom chápaní, že pre každú šťastnú ženu platí, že nepotrebuje chlapa, aby bola šťastná, to nejaký zmysel dáva.
@l1me
Niežeby sa mi tvoje chápanie nepozdávalo viac, ako to v nadpise, ale je to len opačný extrém, niektoré ženy muža k šťastiu naozaj nepotrebujú
A potom mať skvelý sex