Snáď som našla novú temu, že chceli by ste sa stať mníškou, mníchom za určitých presne špecifikovaných podmienok???? Skalmanie, neplodnosř, či iné?? Už sa teším na komenty k tomu.........
som sice ateistka ale proti mnichom a mniskam nic nemam...ale nech by som bola uz akokolvek zo zivota sklamana, stat sa mnisou nie je riesenie...takze nie, nikdy.
no keby verím dostatočne v boha, tak možno..a keby ma potom matka nezabije..tak ďalšie možn ale inak určite nie..iba z toho princípu, že by som život asi neprežila plnohodnotne keď viem aké v ňom mám priority
kedze je moja rodina veriaca musel som absolvovat vsetky krestansko katolicke picoviny...nastastie po birmovke mam uz od kostola pokoj...takze ist do chramu, nemoct sa nazrat do sytosti a kazdy den sa modlit nie je nic pre mna
Nie. Za prve neverim v boha, za druhe keby som neplodny tak mozem sukat bez obav z nasledkov za tretie ked budem sklamany urcite to nebudem riesit klastorom (skor sa poriadne ozerem, vyspim opicu a budem sa snazit postavit na nohy). Za svtrte ma uz nenapada ziadny dovod preco vstupit do klastora
kokotina ktorý mladý človek by sa dnes chcel dostať do chrámu a nezmyselne sa modliť každý deň?! neabsolvoval prvé sveté príjmanie, birmovku a všetky tie pičoviny a ak som bol v kostole, tak len zo slušnosti a som ateista, takže nie
No,bola by som toho schopná,ale určite by som to x krát oľutovala....ale skôr nie...v Boha síce verím,aj keď len v rámci medzí,ale nedokázala by som sa celé dni modliť....aj keď keď som bola malá tak som sa raz celý deň modlila aby mi v 11 prišiel list z Rokfortu
Ani za nic na svete,radsej by som sa zabila ako po zvysok zivota ako mniska a podobne chujoviny by som mala byt bez sexu...! nechapem tych tipkov co sa daju na to...konec
vies co? odkaz vseckym ze su trapny a povedz ze ty tiez k tomu daleko nemas!!! neviem preco ste vsetci neveriaci...?! lenze raz sa zbadas a poviem ti bude neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
PS: Neplodnosť nie je dôvod, aby som si navždy odopierala potešenie zo sexu
a to že vraj sme silne katolícka krajina...
No nič.. ani ja v boha neverím
Nikdy v zivote.
» www.attelier.sk/437...