Možno kedysi áno, teraz nie. Ono čím dalej treba na nejaký status väčšie tajné číslo ako predtým. I ked mi to príde dosť nespravodlivé, kedže noví užívatelia tak rýchlo a veľmi nepribúdajú, niektorí odídu, takže tu určite viac aktívnych užívateľov nie je ako napríklad pred pár mesiacmi
@4 preco zrusit ? mne sa lubia a ty mas tajne cislo okolo 600...dalej sa to posuva okolo 1000-ky takze si este pockas
a mna zase celkom stve...su tu ludia ktori su tu dajme tomu o rok menej ako ja, maju menej blogov, mensiu aktivitu ako ja a maju a niekolko tisiciek vacsie cislo..tiez tomu nechapem...
@7 ja som chcel tiez podobny titul, pisal som to aj tomasovi ale na to mi akosi neodpisal
podľa mňa je to blbosť, keby by bol niekto hviezda len za tri mesiace? potom možno aj mega hviezda? a to len z toho že by zakladal blbé fóra a stavy? neviem ľudia ale Vy na birdz chodíte len pre to aby ste riešili statusy?
@alfinko ty dostanes statusom po hlave ked pride domov tak sa moc neozyvaj ;o)
inak mi napadlo
@tomas / @2 / ono by to mohlo byt fajn i robit systemom, ze povedzme "body" za posledny mesiac by boli plne, za predposledny o polovicu menej za 3 od konca uz len stvrtinove a takto by to slo..
teda by bola odzrkadlena aktivita aktualna.. a nie davna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Moj navrh by bol zrusit statusy a tituly ( tie hlavne ) uplne !
Alebo, ich spravit objektivne a transparentne (pre tituly - trebars spravit kategorie a kazdorocne hlasovanie )
Kategoria :
Oblubeny blogger :
Najvtipnejsi komentator :
Najlepsi poet :
Najlepsi rezier ( videoblogy ) :
A pod.
Nejak tak som to myslel.
Nebol by to zlý nápad, ale trebalo by to domyslieť a neviem či už tu niečo podobné nebolo alebo či to už niekto nenavrhoval.
tiez by som mohol mat onieco vecie cislo?
a mna zase celkom stve...su tu ludia ktori su tu dajme tomu o rok menej ako ja, maju menej blogov, mensiu aktivitu ako ja a maju a niekolko tisiciek vacsie cislo..tiez tomu nechapem...
@7 ja som chcel tiez podobny titul, pisal som to aj tomasovi ale na to mi akosi neodpisal
A podla tych kategorii by som bol najvtipnejsi komentator...juchuu
@11
Tebe by sa vymyslel titul zadara poradca na webky...
No, blbo to znie, ale co uz
Ze by humanita?
Blbooost pomoooc!
Ako ma mohla taka sprostost napadnut ked ty si cvok...pocul som to z prvej ruky
Tak ked ja som to pocul z prvej automaticky to znamena, ze ty si to musel pocut z druhej
Nevymyslime titul tymto dievcatam?
Cy3aha by bola pravnicka bez...pre koho vlastne?
A Lilluskacislo cislo cislo...
Do frasa Kosme ved mi pomoz!
Preco? Ved co tu uz nariesis? Tomas ma napad a verim ze bude dobry.
A takto si aspon zasrandujeme...teda ja len kym sa zakladatelka fora nedostane ku compu potom zdrham, ale to bude az okolo siestej
Tak Kosme? Aky titul mas pre Cy3ahu? Zeby Cytronik s y?
Fuj ty prasa, na perverznosti v takom slusnom fore mas zakazane aj mysliet
OOO...ale bol by som zvedavy
...hmmhmmh to som ani nevedel
Podporme stredné hviezdičky hip hip stredná...hip hip hviezdička
Kristin moja milovana stredna hviezdička, uz cusim slubujem
Do Piatku ma nemoze byt nie je doma
Az ked sa vrati zo skoly...dufam ze zabudne
a mohlo by sa možno urobiť také, že si niekto vyberie titul a ostatní zahlasujú či sa mu môže prideliť, ale to je len taký nápad...
@43 ja nic ja muzikant
prosííím vaáás - aký status by ste mi pridelili??
@37 aj jááááá chcem byť Lilluska BIRDZu
Pawlo ...sakra s akým i sa píše diplomat?
Diplomat birdzu
...Moj titul je kdee?
inak mi napadlo
@tomas / @2 / ono by to mohlo byt fajn i robit systemom, ze povedzme "body" za posledny mesiac by boli plne, za predposledny o polovicu menej za 3 od konca uz len stvrtinove a takto by to slo..
teda by bola odzrkadlena aktivita aktualna.. a nie davna..