dala by som mozno aj viac tych znakov, ale obmedzila by som to, ze ked clovek nieco napise, tak potom moze pisat dalsi az po nejakej dobe...a velmi dlhej dobe
@jakleen08 dobre by bolo tak kazdych 5min aby neboli double ...
@krutafunebracka ani moc o vela nie lebo si vezmi aj tych par znakov zatazi nieco ten server a takisto aj priestor na webke ci nastenke myslim ze 200 by bolo akurat sak na romany a uvahy je blog
nie uz len preto ze tam by sa hodilo aj obmedzovanie ze 1za hodinu alebo 1 za 3h lebo niektori to moc prehanaju ak ste emotivny men si text na webke alebo pozadie
ja som za... tých 200 znakov by bolo akurát... jasné, že sa to dá vždy preštylizovať, ale predsa len jedna "smska" nestačí... prijala by som radšej stavy dlhšie, ale menej frekventované...
..a zober si to takto: teraz sú na 160 znakov .. zvýšia - a ozvú sa ďalší, lebo im je 200 znakov málo a chceli by 250...potom iní, že aj 250 je málo a chceli by tristo..atd atd. Nikdy nebudú všetci spokojní. Stav má byť krátky a výstižný .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@krutafunebracka ani moc o vela nie lebo si vezmi aj tych par znakov zatazi nieco ten server a takisto aj priestor na webke ci nastenke myslim ze 200 by bolo akurat sak na romany a uvahy je blog
@jackleen08 Tak spamovať tiež nie, ale to by bola blbosť, keby sa to nedalo.
inak ani mne sa casto nevmesti myslienka