@thrwtchr no dobre, len to som zaradila do tretej, ako neviem celkovo...lebo keď sa dozvie, čo je to krst, tak by ho aj mohlo zaujímať, že či je alebo nie je pokrstneý
@jaja909 kto sa v tom ma vyznat, je ich ako hadou kazdy hovori o niecom inom a pritom setci vychadzaju z tych istych textou ako male deti ked sa hadaju o cukriky
nie, lebo moji rodičia niesú veriaci a každý z nich je aj tak pokrstený inak (evanjelik, katolíčka) a že keď budem veľká tak si vyberiem čo chcem byť ja
Moja mama má birmovku z donútenia rodičov a spoločnosti aj keď nikdy nebola veriaca. Otec je ateista. Mňa nepokrstili, nech sa sama rozhodnem, keď budem väčšia. Na ZŠ som sa chcela dať pokrstiť, chodila som na náboženstvo a keď som videla, resp. počula jebnuté názory našej katechetky, ktoré sú akože všeobecné názory kresťanstva tak to ma hneď odradilo a samozrejme aj ďalšie faktory. Kresťanstvo ma ako nestranného pozorovateľa veľmi sklamalo. Keď som bola malá a vtĺkali nám na náboženstve celkom nevinné veci do hlavy akože sa máme milovať atď. myslela som si že kresťanstvo je pravdivé. Ale keď ho vidím teraz chce sa mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
čo by celkom dobre pasovalo na mňa, keby som sa ako menší človek nebol pýtal na každú somarinu a nedozvedel sa to
Som rada, že ma rodičia nepoškvrnili
a absolutne neviem preco kedze v nasej rodine NIKTO neveri.. otec by ma asi zabil....
...a tebe sa inak na "môj birdz" alebo v "Reakcie" naozaj zobrazuje keď ťa niekto otaguje? lebo ak hej, tak si idem založiť nick "1"
hej naozaj sa mi to zobrazuje