❗ Tí, ktorí budete hlasovať za predcasne volby, koho by ste ako predsedu vlady videli najradšej? Pellegriniho, Sulíka alebo Bihariovu? Pretože nikdo iný do úvahy by asi nepripadal.❗ - kludne teda hlasujte aj za jednu z tých troch moznosti. Dakujem
To, ze sa 3 tyzdne dohadovali bol 0 prinos pre ludi, asi len Sulik je stastny, ze zostane kde je a po faile s memorandom dobreho vladnutia si vystaci aj so statnickym gestom pokial nezmeni zajtra nazor. Coskoro si media/ludia najdu znova niekoho na koho frflat tak ci tak.
@yoss@6 jejda, nemohol by si byt viac konkrétny a vyjadriť sa, kto by teda mal byt premier? zatiaľ okrem mňa tu nikto neponukol inú, lepšiu a hlavne reálnu alternatívu voči tejto konštelácii. Zaujíma ma, či chcete trebárs radšej predcasne volby s tým, že by ste dúfali a veľmi riskovali, že by mohol byt premierom Sulik alebo Bihariová... Alebo či mate akúkoľvek inú, reálnu a lepsiu alternatívu na premiera.
@barb Za koho by si bola prosim, ak by boli tie predcasne volby? Aktuálne preferencie z prieskumu Ako z konca marca su Hlas, SaS, Olano, Smer a az potom PS. Takže predpokladám, ze vladu by zostavoval Pellegrini alebo Sulik...
PS s takouto líderkou nema šancu uspieť. Volebný líder musí byť aj sympatický a mať vizáž. Čo majú a vždy mali všetky strany. Aj Truban to mal. Ale ona to nemá. Ak PS neuspeje, preto, že ľuďom nebude sympatická. A že ľudia dajú na také sympatie to sme sa presvedčili každé voľby...
Čudujem sa koľko ľudí tu je za predčasné voľby. Čo by vám predčasné voľby po roku pomohli? Stojí to peniaze, je kríza a na čas by bola ešte väčšia nestabilita ako teraz, vrátila by si mafia. Čo by to pomohlo?
Neviem za čo mám hlasovať, pretože niesom spokojný (teda to už ani nieje nespokojnosť, to už je lahostajnosť, lebo tu na Slovensku nieje na výber) ale zároveň tvrdím, že Budaj by bol lepší.
Som nadšený, že sa ministrom financií stane duševne nevyrovnaný jedinec, ktorý účtovníctvo k firme uchovával na babkinej povale a doposiaľ už ukázal toľko schopností...
akoze, ja nechapem, ze ludom nevadi, ze nam tu vladnu uplne neschopni ludia, bez adekvatneho vzdelania, podvodnici a krikluni... mne sa chce z kazdeho 1, co tam teraz je, len grcat... byt ziakom/studentom, tak nemam absolutne ziadnu motivaciu sa ucit, naco... vsak to netreba... este nikdy mi nebolo tak zle zo situacie, aka tu teraz je
@farfala@17 Vadí to veľmi veľa ľuďom, určite veľkej väčšine (a celkovo nedostatky vníma každý)... Lenže treba vyberať z toho, čo je aktuálne na Slovensku reálne a reálny bol asi len Heger (možno Budaj) alebo predčasné voľby (Pellegrini alebo Sulík) :/ ...Za mňa osobne je toto lepšie riešenie, ako tie posledné 2. Vezmime si trebárs Johnsona, Trumpa, Babiša, Orbána, o Ficovi ani nehovorím... a takto by som mohla pokračovať... Vo svete aktuálne celkovo chýbajú v politike skutočne veľké, charizmatické a schopné osobnosti. Náš štát bol ešte donedávna naozaj uneseným štátom mafiou a z toho sa budeme spamätávať ešte veľmi dlho Rýchlejšie ako po malých krôčikoch to asi nepôjde žiaľ. Hlavne nech sa už nevráti to, čo tu bolo, lebo ešte ani z ďaleka nemáme vyhrané.
@kassiar@15 Tú "spokojnosť" som myslela skôr v zmysle "v rámci ostatných aktuálne reálnych možností" (to sú myslím len tie, ktoré som vymenovala v ankete), resp. tak, ako spomínam v @18
@annyejnji@21 to je v pohode, rozumiem ti a beriem väčšinu vyhrad ludi voči nim, rozhodne su z veľkej casti opravnene. ...mozno z časti môj postoj vysvetľujem v komente @18 prip. @19
A teda prečo z realnych moznosti radšej za mna Budaj, Heger a Matovič nez Pellegrini a Sulík, to by bola zase ďalšia kapitola Ale aj k Sulikovi som sa uz viac krát vyjadrovala dost.
@annyejnji@21 A teda este k tej @18... Možno moje osobne subjektivne sympatie k Matovicovi budia dojem, ze vidím veci cierno-bielo, "dobre a zle", ale tak to nie je. Cisto z objektivneho hladiska si uvedomujem všetky pozitíva aj negatíva. Snazim sa len na to pozerať v zmysle "ake reálne moznosti su" a čo je pre mna najpriatelnejsia možnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vobec to nema byt utocne, len to nechapem
A teda prečo z realnych moznosti radšej za mna Budaj, Heger a Matovič nez Pellegrini a Sulík, to by bola zase ďalšia kapitola Ale aj k Sulikovi som sa uz viac krát vyjadrovala dost.