@beaniesigel ty si asi ektomorf(clovek,ktory nemoze za boha pribrat) ..poradim ti..nesmies jest,ty musis zrat..kazdu hodinu aspon nejaku blbost z baru..proste zrat zrat zrat a vaha pride..sice nie tak rychlo,ale pride
neni som chudá ani tlstá...môj problém je to že ked sa postavím na váhu vidím ohromné číslo-50-54...ale chalani mi typujú na 40-50..ja nevyzerám jak burgina ale niekedy sa tak cítim!
amo o sebe jew mi jedno ako vyzerám... ale mna osobne hnevá ze vazim tolko kolko vazim..nie koli iných..ty nech si vylezú a pohúpu sa ale z vlastného pocitu. Preto sa snazimsvicit a trovcha bojovat zo zákernou dedicnostou
noo ja to neriesim momentalne mam take kilecko naviac,ale zase po chorobe som ,treningy som nemala takze zase zacnem trenovat a vratim sa do mojho normalu trosicku iba brucho by mohlo ist dolu ,ale inac uz taketo veci neriesim
ja os msice oznacila ze super postavu,ale tam mi chyba jendoducho moznost: ze som clekom spokojna, nemam vacsie namietky, ale nei mam super postavu, lebo ja som asi stred, ale ked vzdy tu bude niekto komu sa nejaka postava paci a zaroven sa niekomu nepaci, takze...
jasne, že super postavu nemám, ale prečo tam nie je ,,som spokojná"? o mne všetci vravia, že som chudá a drobná, ale prečo by som mala do seba začať pchať pol kila slaniny na posedenie len preto, že niekto má mindráky z vlastnej postavy?
No ja nne trochu...ale mala by som dosť pribrať...lenže postava je genetika aspoň moja...čiže môžem chcieť akokoľvek buď to pôjde len ťažko alebo vôbec čo už inač @1 wau
@30 lebo to sa neda velmi dobre tipnut, lebo ak nejaka baba je svalnata a ma na tom trochu tuku a nejak baba ma odost menej svalov ale vyzera rovnako, tak bude lahsia, kedze svaly su tahsie
spokojny mozno budem, ked priberiem este aspon 10-15kg ked ruka bude mat na 40cm
no nie je super...chcelo by to dlhsie nohy aby som so sebou bola spokojna ale s tym zial nemozem nic spravit. vahu mam celkom dobru, nepriberam ani ked zerem stale a vsetko
no pribraaat surne, ale darmo jem nikdy som sa cez 46kg nedostala vacsinou plavam kol 44/45 a to je dost podvaha ale co mam robit?
a nehovorte ze jest!
ja totiz jem...
@44@rowdy Ked o tom nic nevies, tak sa prosim radsej k tejto teme ani nevyjadruj...totiz to, co si napisal moze napisat len niekto, kto take nieco v prvom rade nikdy nezazil a ani sa v tom vobec nevyzna.
@44 prečo by som sa mal vyhovárať? Ja ani pribrať nechcem, iba ak tak na svalovej hmote...
Napriek tomu ti hovorím že je to zapríčenené hlavne METABOLIZMOM. Ako inak vysvetlíš že keď som bol na lyžiarskom bol som hladný jak trt a ešte by som zjedol 2 krát väčšie porcie, naproti tomu môjmu kamarátovi porcie stačili. Vysoký sme cca rovnako, ja mám 65 kg on niečo cez 100 A navyše aj keď športujeme tak väčšinou spolu - spálime toho rovnako.
Povedz mi čím iným to je spôsobené keď nie metabolizmom?
Nehovoriac o tom že každý kto vidí koľko žeriem nechápavo krúti hlavou ako môžem byť taký chudý.
nemam uzasnu postavu ale je taka priemerna ... iba podla mna mam tenke ruky ... no ved ja ked si dve ruky spojim tak mmam dve ruky take ako moj brat jednu ... AHM ... aa mam podla mna velku rit ... ahmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
NIE, chcelo by sa to menej prezierat, nieco schudnut a nabrat ASPON nejaku svalovu hmotu.
spokojny mozno budem, ked priberiem este aspon 10-15kg ked ruka bude mat na 40cm
No aaa ja chcem pribrat, snazim sa o to cely zivot
a nehovorte ze jest!
ja totiz jem...
Napriek tomu ti hovorím že je to zapríčenené hlavne METABOLIZMOM. Ako inak vysvetlíš že keď som bol na lyžiarskom bol som hladný jak trt a ešte by som zjedol 2 krát väčšie porcie, naproti tomu môjmu kamarátovi porcie stačili. Vysoký sme cca rovnako, ja mám 65 kg on niečo cez 100 A navyše aj keď športujeme tak väčšinou spolu - spálime toho rovnako.
Povedz mi čím iným to je spôsobené keď nie metabolizmom?
Nehovoriac o tom že každý kto vidí koľko žeriem nechápavo krúti hlavou ako môžem byť taký chudý.
Nesúď iných podľa seba :p