ked ma chlap pritahuje a ja jeho tak naco cakat 5 rokov
podla mna to nie je az tak strasne podstatna vec, ako je dobre nedat mu hned aby som videla ze ma o mna zaujem aj bez toho, ale po par mesiacoch preco nie?
a 2-3 mesiace, rata sa to ako zdrzanlive alebo nie? lebo neviem hlasovat
@cicatrix ale vlastne suhlasim aj s komentom @1 , teda s tou upravenou verziou.. lebo ked uz ludia nemaju to panicstvo/panenstvo tak uz na to kladu mensiu vahu (podla mna) a tam si viem rpedstavit aj sex po tyzdni alebo tak cize fakt neviem ako hlasovat
tak 3 týždne - 2 mesiace je niekedy prospešné podľa mňa počkať. Samozrejme, ak sa jedná o vzťah. Ak sa jedná o dovolenkovú dvojtýždňovú záležitosť a obidvaja to chcú tak zdržanlivosť je samozrejme kravina.
@cicatrix tak potom platí prvá časť môjho príspevku. Ale poznám aj pár, ktorý sa spoznal keď mali obidvaja 21 a prvý sex mali až na svoje prvé výročie. Vážne to obidvaja vydržali a ten deň bude ešte dlho ich najkrajší. ^^ Ale naopak môj kamarát sa na jednej diskotéke opitý stretol s jeho terajšou snúbenicou, hneď v ten večer mali prvý sex a už sú spolu 3 roky.
s prvou to prislo po 10 mesiacoch, s druhou po roku.. urcite nie som za sex az po svadbe, ale kym sa s niekym vyspim, tak si chcem byt isty, ze to stoji za to...
jasne ze nie hned. ale cakat roky mi tiez pride prehnane. ved je to krasne milovat sa s niekym z lasky, nie? tak preco si to odopierat?
vsetko je to o pocitoch.
mozno bude zniet trochu divne to, co teraz napisem, ale nech. ja to vnimam tak, ze k milovaniu ma dojst, ked uz aj rozum aj srdce hovoria ze teraz nastal ten cas. podstatne je aby to ani jeden organ neuponahlal na ukor druheho
tieto veci podla mna dvaja ludia musia citit a nie nejako vedome planovat. vtedy je to krasne.
za, mám to v povahe... a predsa... tá romantika a všetko okolo toho to také milé oťukávanie a tak ktoré je len na začiatku vzťahu... načo to preskakovať? ale zasa zbytočné predlžovať, predsa sme ludia
Podľa mňa to závisí od konkrétnej dvojice... Občas nie je zlé začať vzťah dobrým sexom, inokedy - ak je napr. dievča ešte panna - tak by som tomu dal aj niekoľko mesiacov...
Ono zdrzanlivost ma podla mna vyznam v 16/17 roku. Ale tam hraju rolu aj atributy ako napriklad ze namaju miesto na sex.
Myslim si ze ked muz a zena su dvaja dospeli ludia, vedia si spolu predstavit vztah, netreba nasilu predlzovat nieco co aj tak pride. (A ja tu nehovorim o sexe na prvom rande)
Myslim si ze sex u tinedzerov nie je az tak podstatny, preto zdrzanlivost je u nich pochopitelna. Ale cim je clovek starsi, tym viac sa pre neho stava sex vo vztahu dolezitejsi. A hlavne ked dvaja ludia zacnu spolu byvat.
...Ale to je cisto MOJ nazor, neznamena to ze neviem o com je vztah.
to je diskutabiolne zasa vsetko, zavisi ako casto sa stretavaju, ak sa vidia kazde dva dni, a sexuju po mesiaci, tak je to ine, ako ked sa s niekym niekto vidi raz za tyzden a sexuju za 2 mesaice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ked ma chlap pritahuje a ja jeho tak naco cakat 5 rokov
podla mna to nie je az tak strasne podstatna vec, ako je dobre nedat mu hned aby som videla ze ma o mna zaujem aj bez toho, ale po par mesiacoch preco nie?
a 2-3 mesiace, rata sa to ako zdrzanlive alebo nie? lebo neviem hlasovat
vsetko je to o pocitoch.
mozno bude zniet trochu divne to, co teraz napisem, ale nech. ja to vnimam tak, ze k milovaniu ma dojst, ked uz aj rozum aj srdce hovoria ze teraz nastal ten cas. podstatne je aby to ani jeden organ neuponahlal na ukor druheho
tieto veci podla mna dvaja ludia musia citit a nie nejako vedome planovat. vtedy je to krasne.
My sme napriklad cakali nieco vyse 6 mesiacov
Pretože, koho ešte ani len poriadne nepoznám, toho sa bojím.
Nič v zlom, ale keď vzťah ešte len začína; tak tam nemôže byť
ani len plná dôvera. Jedno múdre čínske príslovie totiž hovorí:
"Ani bonsaj nestíhne vyrásť za deň!" - A tobôž, nie vzťah!
Ono zdrzanlivost ma podla mna vyznam v 16/17 roku. Ale tam hraju rolu aj atributy ako napriklad ze namaju miesto na sex.
Myslim si ze ked muz a zena su dvaja dospeli ludia, vedia si spolu predstavit vztah, netreba nasilu predlzovat nieco co aj tak pride. (A ja tu nehovorim o sexe na prvom rande)
Myslim si ze sex u tinedzerov nie je az tak podstatny, preto zdrzanlivost je u nich pochopitelna. Ale cim je clovek starsi, tym viac sa pre neho stava sex vo vztahu dolezitejsi. A hlavne ked dvaja ludia zacnu spolu byvat.
...Ale to je cisto MOJ nazor, neznamena to ze neviem o com je vztah.
ja osobne mienim cakat aspon 3 mesiace nabuduce