za super ludi, za to ze mam kde pisat moje blogy, za to ze sa tu daju najst krasne blogy co pohladia dusu, aj take co pobavia, ked to clovek potrebuje...
ak by so to zhrnula v skratke, bola by to fľaška koskenkorvy, debaty o pokémonoch a celkom dosť ľudí, s ktorými teraz môžem chodiť von a celkom som si ich obľúbila a tak
nebyť jeho, nepočúvam presne takú hudbu, akú počúvam, nepozerám seriály, aké pozerám, neprečítala by som niektoré knihy, ktoré mi tu poradili,
nenasmiala by som sa za tento rok toľko, keby som tu nebola a, samozrejme, nespoznala by som tu niektorých ľudí (s ktorými som sa síce v živote nestretla, ale to nič
niekdajsi birdz sa mi pacil viac, bol o zaujimavych ludoch. teraz je to o fakoch, zazrakoch, namyslenych internetovych existenciach ktore vystihuje najviac tento obrazok:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
za @piotra @bonita @armita @dog_food @lukazman
a samozrejme mojich fanúšikov!
mne toho napríklad dal dosť :o.
nebyť jeho, nepočúvam presne takú hudbu, akú počúvam, nepozerám seriály, aké pozerám, neprečítala by som niektoré knihy, ktoré mi tu poradili,
nenasmiala by som sa za tento rok toľko, keby som tu nebola a, samozrejme, nespoznala by som tu niektorých ľudí (s ktorými som sa síce v živote nestretla, ale to nič
za možnosť veľkého priestoru vyjadrovania svojich názorov
za sku*vene úžasných ľudí tu
VEĽKÉ VĎAKA
A k téme: Že či...
just kidding
hlavne tu začínam zbierať maniakov čo po nociach nemajú čo robiť =D (@chevro )