Preco mam pocit, ze tato tema sa riesi vzdy len pred volbami, a potom jeb, x rokov nikto nic, a potom zasa volby, hura, mame tu buzerantov, kazdy sa musi vyjadrit, a potom zas 4 roky jebu na vsetkych, boha jak ma to serie!
pochod, co je ani nie raz rocne, je ta prava skaza tejto krajiny
neviem, ci ste boli dakedy na pride alebo videli reportaz, ale sklada sa cca z toho, ze si ludia pridu pomavat vlajockami a pozdravit kamosov, bez toho, aby rozmyslali, ci dostanu cez picu od random typka na ulici
ani nie tak tym, ze ludia isteho nazoroveho presvedcenia s balonikmi presmeruju elektrickovu dopravu
ale tou moznostou, ze by mali realny dopad na legislativu tejto krajiny, ktorym by mohli ohrozit pristup k bezpecnym interrupciam, pravo volby, telesnu autonomiu a kvalitu zivota uz narodenych ludi
ja zaujímavé, ako by heteráci veľmi radi rozhodovali o bukvicách...
pritom ja by som si nezobral ani za svet žiadny radiátor na krk, lebo dobre viem, že by to dobre nedopadlo...
@15 Ja som zrejme gay a dlho som sa skúmal a rozmýšľal nad tým čo to "gaystvo" v skutočnosti je a prišiel som na to, že je to naozaj sexuálna deviácia a najhoršie na tom je, že mi je jedno čo sa zo mňa stalo
Jeden duchovný učiteľ to v jednom rozhovore vysvetloval... Homosexualita je proste akási porucha kde u gayov prevládajú povedzme ženské energie, u lezbičiek zas mužské a u bisexuálov je to zmiešané a kľudne sa takéto niečo môže prejaviť aj sexuálne... Keby sa na to spraví poriadny výskum, tak by sa určite na to našlo nejaké vedecké vysvetlenie a možno by sa to dalo aj liečiť
@salora Pretože homosexualita je choroba a heterosexualita je jediná sexuálna orientácia. To by sme potom mohli dovoliť uzatvárať manželské zväzky aj ľuďom ktorých sexuálne priťahuje ich vlastné auto alebo ich pes BTW, videl som jednu takú reportáž kde ukazovali takého chlapa ktorý bol zamilovaný do svojho auta a aj ho to auto sexuálne priťahovalo. Takže ak dokáže človek pociťovať lásku k svojmu autu, tak potom aj homosexuál dokáže pociťovať k inému homosexuálovi lásku... Veda vôbec neskúma príčinu homosexuality keďže je to neškodná choroba a takýto chorí ľudia tým nikomu neubližujú a navyše po novom to je už sexuálna orientácia (vďaka slniečkárskej propagande), takže vedci majú ruky zviazané. Jediné prijateľné riešenie je registrované partnerstvo a nech teda žijú spolu a nech sa majú radi. Stále je to lepšie ako keby všetkých homosexuálov mali radšej odkopnúť na okraj spoločnosti za niečo za čo oni sami nemôžu.
@darksider96 sorry, ale píšeš kraviny a porovnávaš neporovnávateľné... predovšetkým ci reg. partnerstvo ci sobas je zväzok na zaklade slobodneho a dobrovoľného rozhodnutia dvoch stran... auto sa asi nijako rozhodnut nemoze... btw. homosexualita bola ako choroba vynata davno pred nejakymi slnieckarmi a vedci dlho skumaju podstatu a priciny homosexuality,... treba si o tom aj nieco nastudovat... a nic z toho, co si napisal, nie je odpovedou preco reg. partnerstvo ano a manzelstvo nie... a vobec sa nebavime o sex. pritazlivosti...
@salora Chces odpoved? Homosexualita je proste deviacia. Hetero par plodi deti a ma zavazky, ktore ich usmernia k istym veciam... U homo parov je to cisto o uzivani si sexu a nejakej citovej naklonnosti. Pointa manzelstva je, ze obaja maju chtic, sexualnu zavislost, a tym, ze budu spolu to dokazu regulovat, a okrem bezhlaveho uzivania tam su aj povinnosti a postupny progres a zmena hodnot. Sex reguluju tak, ze ho mozu mat za ucelom deti, ktore potom vychovaju a pod. Pokial by ludia neboli zenati / vydate a nemali deti, rodinu a pod, tak by tam neboli ziadne povinnosti, iba prostitucia a striedali by partnerov jedneho za druhym (tak ako to vidime coraz viac v dnesnej dobe). Homosexuali ale nedokazu sex takymto sposobom zamestnat, , a tym padom v ich pripade to maju tazsie. Ten vztah je potom iba o chtici… Ano, samozrejme, niekto moze namietat, ze nie je to len o sexe, ale aj o inych veciach, ale tie „ine“ veci su v podstate tiez len jemnejsie podoby sexu... Vsetky tie romanticke predstavy o partneroch, zalubencoch, idylke, a pod. je podvod. Aj v rozpravkach a filmoch to je tak, ze celia najskor problemom, az kym sa daju dokopy, a potom „zili stastne az kym nepomreli“. Ale to je klamstvo. Skutocne problemy pridu az neskor, ked skonci naval hormonov a prvornej priputanosti. Casom ostanu len povinnosti, a uzivania si bude velmi malo. Pozri sa na vsetky pary, ktore su spolu dlhsie ako rok, dva…
Ocividne si nepochopil ako som to s tymi slnieckarmi myslel. Ja som ich tak len nazval kedze je to typycka vlastnost pre slnieckarov. V skutocnosti ich ciel je rozbit rodinu. Taky ten scenar ako v Brave new world od Huxleyho. Bezni homosexuali s tym nic nemaju a ani im o nich nejde, len su zneuzivani na to. Bude to len a len horsie. Naozaj si niekedy precitaj knihu od Huxleyho – Brave New World… Pripadne 1984 od Orwella.
@darksider96 ani som to nedocital.. stacili mi prve vety o tom chtici a uzivani si... kolko ze homo parov, ktori spolu ziju v jednej domacnosti, poznas? A nikto nechce rozbijat ziadnu rodinu, to mas odkial?? Od tych prolife a prochrist obmedzencov, ktori o problematike nic nevedia ale robia pochody za zivot, proti potratom a reg. partnerstvam ci manzelstvam parov rovnakeho pohlavia? Poznam vela homo parov, ktore su spolu 5, 10 ba dokonca viac ako 30 rokov... drviva vacsina homosexualov nema zaujem dokonca ani o ziadnu adopciu ani o rozbijanie nejakych vraj "tradicnych" rodin... Moj brat je heterosexual a jeho najlepsi kamarat je homosexual, ktory zije s partnerom viac ako 15 rokov... byvala kolegyna zije s priatelkou, vychovavaju spolu dve deti, nie su spolu ani rok, ani dva ba ani 5... zabudas na jeden dolezitý fakt... aj ked je niekto homosexual, nemusi nutne rozmnyslat len vtakom alebo vaginou a cuduj sa svete, ak homosexuali maju rodicovske, resp. materske ci otcovske city...
@darksider96 btw. odkial mas informaciu, ze u homo parov nie je ziadna zodpovednost, povinnosti, progres ci zmena hodnot?? Ako teba resp. tvoju rodinu ohrozi, ze si ja zoberiem svojho partnera? Ako ty vies, ze nemam rovnake hodnoty ako ktorykolvek hetero par? A ze akurat spolu nebudeme mat vlastne deti? resp. vobec ziadne deti? A čo? Je X hetero parov, co deti nemaju... su v niecom VIAC ako bezdetne homopary?
@salora Ja nevravim, ze vsetci homosexuali rozmyslaju vtakom, urcite su nejake vynimky. Ale priznaj si, ze v gay komunite su vacsina ludi len sebci a uzivaci a este vacsi perverzaci ako heteraci a ako gay to sam vidim. Aj by som ti nieco napisal, ale to by bolo uz na inu temu a nehodi sa to sem... Mrzi ma ak som sa ta dotkol a prajem ti vsetko dobre a prezi si svoj vztah s priatelom v stasti
@darksider96 o tom by sa dalo diskutovat donekonecna... poznam oba poly... aj medzi heterakmi je fura kurevnikov a slapiek... obrovska rozvodovost, nevera a pod. Co je perverzne, je otazka a pre kazdeho je to individulane...
@darksider@19 nic v zlom, ale su na to stovky studii, ale ty radsej veris nejakemu "duchovnemu ucitelovi", ktory ti povie, ze v gayoch prevladaju zenske energie
@piter09 No hej no Je stovky studii ale ziadna nam nedala odpoved. Navyse vacsina studii na homosexualitu a pod. sa robili v minulom storoci a vtedy veda nebola tak daleko ako je dnes. Dnes sa homosexualita uz tak do hlbky neskuma lebo by to bolo jednoducho povedane - diskriminacne kedze je uz brana ako sexualna orientacia a kazdy kto by to spochybnoval by bol slnieckarmi oznaceny za homofoba. Takze tak A tomu duchovnemu ucitelovi verim lebo mi to dava logiku a mam dovody ho respektovat. Navyse tieto Vychodne filozofie ktore hlasa ma dostali z depresii a zachranili pred samovrazdou a zmenili mi pohlad na svet. Mnoho ludi tychto ludi hadze do jedneho vreca spolu s krestanmi a pod. ale ich ucenie narozdiel od takeho krestanstva je prepracovanejsie a dava jasny popis, duchovna, yogy, pravdy, atd. v 1000x vacsom rozsahu ako nejaka Biblia... Aj mnoho vyznamnych vedcov ktori urobili toho vela pre vedu ako bol Einstein alebo Oppenheimer uznavali tieto filozofie
Mňa môže uraziť len inteligent a z toho čo tu prezentuješ na týchto fórach, môžem len skonštatovať, že inteligent určite nie si a ver mi, že na to ťa nemusím osobne spoznať.
@jony1212
"keď nechceš radiátor, zober si termosku aj tá ťa zahreje "
tak toto je už naozaj inteligentná rada...
ty niečo rozprávaj...
do kúta kľaknúť a hanbiť sa aspoň 3 hodiny...
@marcello1111 hej a urážať homosexuálov, že sú radiátory je už len prejavom inteligencie a odsudzovať ich, že skončia v pekle, pozor na to, aby si tam neskončil prvý ty. "Lebo nesúdte, aby ste neboli aj vy súdení".také dačo ti niečo hovorí?
@marcello1111 budeš prekvapený, ale viem, že si gay a preto si blbec keď urážaš iných gayov. Zato, že ty si jebal v minulosti kade tade a že si mal v minulosti zvrhlé chúťky, tak to neznamená, že všetci gayovia sú ako ty. Skončil som
@jony1212
ad/1 urazil si ma prvý ty, keď už tak, hovor aspoň pravdu
s tou vydrbanou termoskou !
ad/2 vyhrážal si sa mi, že skončím v pekle !
ad/3 ako ty môžeš vedieť čo som robil v minulosti, zrejme podľa seba súdim teba, že...
ad/4 choď do piči aj s tými 46., čo hlasovali za registrované partnerstvá a nechajte sa tam oplodniť ako rodič 1. a rodič 2...
kokoti pridrbaní....
a ja som skončil, nie ty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
neviem, ci ste boli dakedy na pride alebo videli reportaz, ale sklada sa cca z toho, ze si ludia pridu pomavat vlajockami a pozdravit kamosov, bez toho, aby rozmyslali, ci dostanu cez picu od random typka na ulici
ani nie tak tym, ze ludia isteho nazoroveho presvedcenia s balonikmi presmeruju elektrickovu dopravu
ale tou moznostou, ze by mali realny dopad na legislativu tejto krajiny, ktorym by mohli ohrozit pristup k bezpecnym interrupciam, pravo volby, telesnu autonomiu a kvalitu zivota uz narodenych ludi
pritom ja by som si nezobral ani za svet žiadny radiátor na krk, lebo dobre viem, že by to dobre nedopadlo...
že na takej svadbe nemôžeš nikomu povedať také to klišé "ó, najkrajšia nevesta"
bez toho, aby človek niekoho neurazil
Ocividne si nepochopil ako som to s tymi slnieckarmi myslel. Ja som ich tak len nazval kedze je to typycka vlastnost pre slnieckarov. V skutocnosti ich ciel je rozbit rodinu. Taky ten scenar ako v Brave new world od Huxleyho. Bezni homosexuali s tym nic nemaju a ani im o nich nejde, len su zneuzivani na to. Bude to len a len horsie. Naozaj si niekedy precitaj knihu od Huxleyho – Brave New World… Pripadne 1984 od Orwella.
@darksider @19 nic v zlom, ale su na to stovky studii, ale ty radsej veris nejakemu "duchovnemu ucitelovi", ktory ti povie, ze v gayoch prevladaju zenske energie
"keď nechceš radiátor, zober si termosku aj tá ťa zahreje "
tak toto je už naozaj inteligentná rada...
ty niečo rozprávaj...
do kúta kľaknúť a hanbiť sa aspoň 3 hodiny...
Džony ty si ale khokhot,,,, ja som gay, keby si si to o mne zistil, nič podobné nepíšeš...
ad/1 urazil si ma prvý ty, keď už tak, hovor aspoň pravdu
s tou vydrbanou termoskou !
ad/2 vyhrážal si sa mi, že skončím v pekle !
ad/3 ako ty môžeš vedieť čo som robil v minulosti, zrejme podľa seba súdim teba, že...
ad/4 choď do piči aj s tými 46., čo hlasovali za registrované partnerstvá a nechajte sa tam oplodniť ako rodič 1. a rodič 2...
kokoti pridrbaní....
a ja som skončil, nie ty....