su tu fifleny, ktore tu daju na birdz 125 selfie denne, vypisuju statusy, jake su spatne (co aj su) a cakaju, ze ich bude niekto lutovat, alebo co (ja ich samozrejme hejtujem mam pici).. keby odfiltrujeme takych ludi, prestalo by ich to bavit, a mozno by birdz nadobudol aku taku uroven.. ci?
a naco? na mysi mas o.i. lave mysitko - bud na nieco kliknes alebo nekliknes, je to na tvojom uvazeni a rozhodnuti som tu 5 rokov, s dvojrocnou pauzou, nikdy som neprecital jediny status, pozrel som albumy asi desiatich ludi a precital som mozno 5 blogov... neprezivass to prilis?
mna ked nieco nezaujima tak na to nekliknem, pridaj si do priatelov ludi, co ta zaujimaju a sleduj len ich novinky napriklad. ja necitam skoro ziadne statusy a blogy a otvorim len take fotky co ma zaujmu nikto ti nelepi lepiacu pasku na viecka nech to musis sledovat
ja nechapem ako moze niekto mat poslednu volbu, ze no ok naplnil sa pohar opustam birdz sak asi ta zaujima co sa tu deje ked sem chodis, isto by ste sem nechodili keby sa vam tu nic nepaci a vsetko je na picu
a mozno len to vas bavi, ze tu mozte kritizovat a na setko nadavat
99 % ludi by som tu zabil, keby to bolo legalne a aj taxi tu nikoho neblokujem, ja sam nechapem asi mi nestoja ani za ten pojebany klik cize ani tvoj napad by som asi nevyuzival aj ked ta plne chapem
ee podla mna aj cele blokovanie je picovina.. sak raz tu sme vsetci spolu a tak to je proste, aspon mas to nauci respektovat inych ludi a tak sak suseda si tiez nevies zablokovat ked ti lezie na nervy, ani kolegynu alebo tak
jasne, co ti kto ma co liezt na cocialnej sieti do tvojho pocitaca, ked si taky sprosty ze nevies na to neklikat, alebo to zdravo odfiltrovat-netrapi ma tvoja drama..
ako mne príde otravná len tá ženská, čo tu má denne 15 statusov a z toho si asi 14,5 okomentuje sama minimálne tromi komentármi, o fotkách to isté (aj keď, tie neviem, či si komentuje, na tie neklikám )
@31@tangerina od nej mi nevadí ani čo by mala 150 statusov a fotiek denne, zato od teba by nemusel byt ani 1, ani za celý rok..
aj cez x komunikačních médií jasne cítit, žesi hrozne nepríjemná, zlá, neprajná osoba.. :ble:
@37@tangerina ..nefandi si moc, naco by som tam chodila, sa dívat na tie myši a potkanov, či co to je za potvory čo máš v baraku ?
zmier sa už s tým, že až taký záujem o teba a tvoje veci není, (teda aspon ja nemám..
to skor ty ma sleduješ, čo kde, komu, jako a preco napíšem..
ked si si na mňa jako prvá otvorila ..ten chliev :/(
tak, ked máš na to tolko času a chut..
Ja som napr nikdy nikoho nezablokovala z dovodu, ze by som mu chcela zabranit mi cokolvek komentovat
a ani som to nikdy nechcela zabehnut
Ale
Raz to tak prislo, ze naco sa kukat na tie hlupane, naco vobec vynakladat rozumovu aktivitu na tu plytkost, prazdnotu, zaostalost, posadnutost.... ze som vsetko blokla
A potom zistis, ze je to prd platne, lebo ved brc, nic nefunguju, ako ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
mená, mená.. :happy:
..nvm, ale tie selfky a iné pics mi až tak nevadía, skôr naopak,
to viac mi vadí ked sú niektorí,-é také ..arogantné, povýšenecké..
@highvoltage tolko ich sem ani nechodi
a mozno len to vas bavi, ze tu mozte kritizovat a na setko nadavat
A preto som zablokoval cely okres
Ak zablokujes 100 ludi mas city feed , pravdaze vzdy sa najde osoba ktiru aj ked zablokujes tak sa ti bude ukazovat dalej
230 mam nakoniec
Napis solidne a bude to ok
Ale to je len moj nazor ze
a nie, nebudem respektovat nikoho, kto sa mi nepaci!
ale inak mi to je jedno, šak nech si píše čo chce
aj cez x komunikačních médií jasne cítit, žesi hrozne nepríjemná, zlá, neprajná osoba.. :ble:
a prosím ťa, nauč sa vyjadrovať už konečne, lebo ti nie je rozumieť
a SOM ZLO, dávaj si na mňa pozor
(aj keď, určite si už postalkovala aj môj profil, keďže ma tu tak s radosťou sleduješ, takže vieš...)
@36 omg, nie
ne jako prvá..
zmier sa už s tým, že až taký záujem o teba a tvoje veci není, (teda aspon ja nemám..
to skor ty ma sleduješ, čo kde, komu, jako a preco napíšem..
ked si si na mňa jako prvá otvorila ..ten chliev :/(
tak, ked máš na to tolko času a chut..
a ani som to nikdy nechcela zabehnut
Ale
Raz to tak prislo, ze naco sa kukat na tie hlupane, naco vobec vynakladat rozumovu aktivitu na tu plytkost, prazdnotu, zaostalost, posadnutost.... ze som vsetko blokla
A potom zistis, ze je to prd platne, lebo ved brc, nic nefunguju, ako ma