Respektíve, pri niektorých jedincoch to nie je ani tak otázka osobnej potreby, ako sociálnej. Keby si to aspoň raz za pár dní dobre urobili, hneď by sa s nimi dalo ľahšie vychádzať!
@marek353 prezila som 2rocny vztah, prezila som v detstve udalosti, ktore zvyknu ludi poznacit a celkovo si pripadam psychicky vyspelejsia, ako vacsina 16rocnych chalanov
a som na chalanskej skole, cize to aj viem kus posudit
@40 jj zakladatel fora, mas 16, tak si bez ulovit nejaku 13rocnu cajku, ktora bude z teba unesena, lebo ju bude chciet niekto starsi a povedz jej, ze ked nebude sex, tak sa rozidete -.-.-.-
@klaudiqaaa čo iné nám ostáva, keď vy ženy sa hráte na puritánky pre ktoré je sex príliš nízka a podradná činnosť, ktorú hrdinne raz za čas trpíte len kvôli nám?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
"najlepšia časť: opri tu ženu o múr a vojdi do nej dnu.... a 10 ročné dievča na kolenách.. len tak ďalej "
Respektíve, pri niektorých jedincoch to nie je ani tak otázka osobnej potreby, ako sociálnej. Keby si to aspoň raz za pár dní dobre urobili, hneď by sa s nimi dalo ľahšie vychádzať!
a som na chalanskej skole, cize to aj viem kus posudit
to neber v zlom, je to len konstatovanie
ja som závislý na sexe
neodolal som musel som to sem hodit ja viem som antikrist
@madiska suhlasim, ja stale hovorim,z e ti co su protivni ( aj ja sa tam ratam ) ze im chyba sex alebo aspon toto