Prvý Krát ? a ja ti neviem povedať takto z hlavy...že kedy...a aký bol určite fajn pocit...ale tušim že to bol ešte len pocit ...žiadna erekcia asi 10rokov ked som mal... nad časákom čo som našiel pod madracom Staršieho Brata...Vrastal som s jeho bandou čiže už v 10rokoch som vedel ....čo kde treba ...Števko
Keď som mal šesť rokov, chodil som do prvej triedy. Starší kamarát nás nahovoril a my mladší sme si honili penisy. Aj mi satuhol, aj som dosiahol veľmi príjemný pocit, ale z penisu mi nevyšlo žiadne semeno. Neskôr som sa dozvedel, že to bol "suchý" orgazmus.
no heheheh ze to slovo ma privadza do sialenstva,, po dvoch rokoch odkedy som zacala sexualne zit,, hehe sa mi podarilo porvykrat dosiahnut orgazmus v 21 huh,,, ale bolo to skvele uzasne jedinecne,,, a mam dojem ze neviem neviem ci to neni preto koho v tej posteli mas,, bo ja som tam mala skusenych a ani jeden to nedokazal ma spravit k orgazmu ale az moj posledny priatel terajsi ktory bol panic sa mu to podarilo podotykam bol panic uz neni DDD
@eeozniap : heheehhe a to som si myslela ze som posledna ktora to nedosiahla,, ak osa mi to podarilo? no pri skusenych to proste neslo bo som sa snazila mysliet na to ze oni si o mne budu mysliet ze som nesikovna taze som myslela na to a nie na to aby som sa uvolnila a pri mojom priatelovi ktory bol panic som sa uvolnila dokonale bo som bola skusenejsia ja DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
..ja som ako burčák..málokto ma vie spravit :